"Újságíró"
Tamás Bence Gáspár Zsindex-riportert, a megszűnt Matula antimagyar lap szerkesztőjét nem látták szívesen a nemzeti tüntetésen. Hogy hazudnak reggel, éjjel meg este, ehhez már hozzászoktunk. Az viszont, hogy a tudósítás mímemlése helyett is odajön provokálni, fasisztázni, több a soknál. Csak pár pofont kapott. Jegyezzük meg jól a pofáját.
 
 
Tomcat és a zsidó - tekintse meg a videót alább (Mielőtt a blogger elküldi a francba, nagyon halkan hallható, ahogy fasisztázni kezd a zsindexes)
 
 
Tomcat írása  az esettel kapcsolatban:
Az Index videótudósításán az látható, hogy egy szegény, ártatlan Index-munkatársat bántalmazunk, főleg én. Ahogy az várható volt, Tamás Bence Gáspár úgy vágta össze az Index számára a videót, mintha ő csak békésen álldogált, és én rátámadtam volna.
A valóság ezzel szemben az, hogy én teljesen barátságosan szóltam hozzá, miután már kapott néhány pofont a HVIM-esektől, nyilván nem véletlenül (egyetlen más újságíróval sem történt ilyen, csak vele). Nincs a felvételen az, amikor fröcsögve fasisztázni kezd, és kötözködik a jelenlevőkkel.
Mint azonban a riportban látható, nálam is volt kamera, természetesen működött is. Holnap látni fogjátok, mi volt a valóság. Tamás Bence Gáspár politikai aktivista pedig nagyon-nagyon kerüljön el engem a jövőben, mert egy árva szó nélkül szájon fogom vágni, ha még egyszer meglátom. A pimaszságot nem szokás tolerálni ebben az országban, származástól függetlenül. Aztán mehet sírni szegény Trychydtshez, esetleg segíthet neki feljelenteni is. Abban tényleg jó.
Kuruc.info