Néhány nappal ezelőtt törölték az esti meséket tartalmazó csatornánkat a cigányok "lelkivilágának megsértése" miatt, most újra láthatók:

Miért nézik gyermekeink a buta, erőszakos, értelmetlen, a magyar lelkiségtől idegen rajzfilmeket? - merengünk el gyakran a kérdésen. A válasz többnyire egyszerű és hétköznapi: mert ez megy a tévében, nekünk pedig nincs időnk vagy nem jut eszünkbe, hogy magyar (lehetőleg népmesén alapuló) rajzfilmet keressünk a kicsiknek (hiszen ma már nem kell DVD-ken a polcon sorakozniuk, épp elég található a világhálón is hála Istennek).
Pedig nagyon nem mindegy, milyen hatások érik az alakítható gyermeklelket, s már zsenge korában a magyar lelkiséget és észjárást szívja magába, becsületet és tisztességet tanulva, esetenként megismerkedve egy-egy történelmi hősünkkel, vagy például Pokémon-zombi lesz belőle.
Portálunk arra kínál alkalmat, hogy minden nap megtekinthessenek a kis magyarokkal (de felnőtteknek is ajánljuk) egy-egy rövid, pár perces rajzfilmet.
Rajta hát, jó szórakozást!
(Megj.: A videó jobb alsó sarkában, hátulról a második gombbal lehet teljes képernyőre rakni a videót.)
A banya: A béka, a kolbász és az egér: A bíró okos lánya: A bugyuta ember: A bűbájos lakat: A cinkotai kántor: A csillagász, a lopó, a vadász, meg a szabó: A csillagszemű juhász: A csudamadár: A csókaleányok: A gazdag ember három fia: A halhatatlanságra vágyó királyfi: A háromágú tölgyfa tündére: A három bakkecske: A hét kecskegida: A hólyag, a szalmaszál és a tüzes üszök: A katona szerencséje: A kékfestőinas: A kerek kő: A két aranyhajú fiú:
A következő rész itt található.