A világ legerkölcsösebb hadserege ismét bizonyította, hogy nem érdemtelenül illetik ezzel a megtisztelő jelzővel. A világhálóra legutóbb fölkerült videó tanúsága szerint a megszálló izraeli hadsereg egyik pribékje lefogott, megbilincselt, vallásos palesztin hölgy „intim közelségében” hastáncot ropott. Az izraeli hadsereg ezúttal is vizsgálódásba kezdett a tettes kézre kerítésére.
 
 
Néhány héttel ezelőtt beszámoltunk róla, hogy egy izraeli katonakurva bekötött szemű, megbilincselt palesztin férfiakkal fényképeztette magát, s most pedig fölkerült a világhálóra egy videó, amelyen a világ legerkölcsösebb hadseregének egyik harcosa látható, amint jellegzetes arab zenére hastáncot lejt egy hagyományos muszlim öltözéket viselő palesztin nő intim közelségében.

A Jediot Áháronot című izraeli héber nyelvű lap beszámolója szerint a világhálóra kitett videót a táncos kedvű és lábú izraeli katona „bajtársai” vették föl, miközben a háttérben élvezkedő hangok és megjegyzések hallhatók. A mostani botrányos videófölvétel nem az első bizonyíték arra, hogy a felsőbbrendűségi gőgben tobzódó, megszálló izraeli katonák fölrúgnak minden erkölcsi és nemzetközi normát. Az izraeli hadsereg szóvivője természetesen ezúttal is közölte, hogy a hadsereg nyomozó hatósága vizsgálódik az elkövető kilétének földerítése érdekében.

Júszef el-Kudszi – Kuruc.info