Magyar vérSzombathely kövén
Egy szombathelyi főiskolás srácot olyan súlyosan megkéselték cigiért cigányok, hogy életveszélyes állapotban került az intenzívre. A tetves réti négereket elfogták, majd a tetves rendőrség szabadlábra helyezte őket!!! Közben Tomcatet az ÁVH-n vallatják. Hol vagytok most rohadék fideszes álellenzékiek, akik a zsidó maffiózók kreálta műtemetőrongálásért, meg a bűnöző Józsika kapcsán gyurcsányékkal közösen rasszizmusról óbégattok?! Hol vagytok, amikor a cigánysöpredék kislányokat gyújt fel, nyugdíjasokat mészárol, tanárt lincsel? Hányszor is ígérted meg, hogy megvéded a magyarokat, a jó kurva anyádat, Viktor!? A munkásőr-pedofil Zoltaival smúzolsz a zsinagógában? Fegyverbe magyarok, intézzük el a késelő cigányokat és köpjük le a bűnpártoló rendőrséget, bíróságot, ügyészséget, pártokat! A brutális cigánybűncselekményt legtöbb helyt agyonhallgatják, így a kollaboráns MNO-n sem hír.

Rendkívüli esemény nélkül zárult a Berzsenyi Dániel Főiskola háromnapos diáknapi programja - vonhatták le a következtetést a szervezők péntekre virradóra. Akkor ők még nem tudták, hogy egy elsőéves történelemszakos hallgató az intenzív osztályra került szúrt sérüléssel. Igaz, a késelés nem a főiskola területén történt. Délelőtt az általunk megkérdezett főiskolások tőlünk értesültek az éjszaka eseményeiről és eleinte hitetlenkedve telefonáltak, hogy kiderítsék, igaz-e mindez? Fél órán belül kiderült: igaz.

A magyar áldozat - érte nemlesznek parlamenti felszólalások

Az elsőéves, somogyi településről érkezett F.G. és barátja P. a hajnali órákban hagyták ott a diáknapi bulit. A Kossuth utcai Spar áruház előtt lépett oda hozzájuk két cigánytakony és cigarettát kértek a fiatalemberektől.

A jól ismert szituációban előre borítékolható, hogy nincs jó választása a kiszemelteknek, akár adnak, akár nem, valószínűleg más célja is van az útjukba álló színesbőrű férgeknek. Ezúttal sem történt másként, hamarosan szóváltássá fajultak a dolgok. A diákok nem tudtak elosonni, az egyik főiskolást a Batthyány szobor előtt lefejelte támadója, a másik pedig egy nagy ütést érzett a mellkasán. A támadók ezután kereket oldottak.

(Az ötpárti szocionista banda, amelynek a Fidesz és az MDF is haszonélvező tagja kussol. Nem érnek rá elítélni az npluszegyedik magyarellenes bűntettet sem, nem követeltek különleges intézkedéséket Pénzes Henrietta cigány általi megerőszakolása és felgyújtása, Szögi Lajos meglincselése után sem. De miért is érnének rá, ha egyszer éppen a milliárdos benzinpénz-költségtérítésüket, a megemelt fizetésüket lopják ki a zsebünkből, ötpártilag. Lendvai, Gyurcsány, Pokorni és a többi féreg csak a köztörvényes Józsika ügyében rasszistázta a magyarságot, Viktorka pedig a Zoltai-féle zsidó temetői önbalhé után verte a nyálát. Nyugdíjasok mindennapos agyonverése, a koszos gójok élete és vagyona nem izgatja őket. Ők, az ötpártiak kérlelhetelen ellenségeink mindannyian, kérünk titeket, ne dőljetek be sem a szocionistáknak, sem az általuk kitartott "ellenzéknek". Kíváncsian várjuk a cigányügyben eddig jól teljesítő Jobbik lépéseit - a szerk.)

- Az ütés után nem éreztem

A parlamenti pártokat egy zsidóvicc isjobban zavarja
fájdalmat, a barátommal elindultunk a belvárosi rendőrőrs irányába, hogy elmondjuk mi történt. Már jópár métert megtettünk, amikor észrevettem, hogy erősen vérzek és akkor láttam, hogy vércsíkot is húzok magam után. Segítséget kértünk egy szembejövőtől, aki értesítette a rendőrséget és a mentőket - tudtuk meg az intenzív kórteremben fekvő F.G. történelemszakos hallgatótól.

A támadás után nem sokkal megcsörrent G. telefonja. Csoporttársa, Kinga telefonált, hogy megtudja, rendben hazaértek-e a fiúk? Ekkor derült ki, hogy baj van. Mire a segítőkész csoporttársak a helyszínre értek, addigra már a mentőbe rakták G-t. A megszúrt fiút életveszélyes sérüléssel szállították kórházba. Szerencsére stabilizálták az állapotát, így napközben az intenzívről már átkerült a mellkassebészetre.

A jó személyleírásnak köszönhetően a rendőrség az Óperint utcában elfogta a két roma származású támadót (a nyugat.hu becsületére legyen mondva, ezúttal, ebben a mondatban, megtörve a tabut, leírták, hogy cigányokról van szó, míg a média elhallgatja, hogy az erőszakos bűncselekmények döntő hányadát az élősködő kisebbség követi el - a szerk.). Úgy tudjuk, a két rohadék nem tudta megindokolni, miért támadt a főiskolásokra.

G. kórterménél nagy volt a sürgés-forgás pénteken. A támadásban szintén áldozat, de csak könnyebb sérülést szenvedő P. is meglátogatta barátját. Ő nem akart beszélni a hajnali eseményekről. A csoporttársak, Petra, Kinga és János bevitték a fiú személyes tárgyait és tanulnivalóval is ellátták a lábadozó társukat. Valamivel dél után érkezett a kórházba prof. dr. Gadányi Károly, a Berzsenyi Főiskola rektora, akit a Hallgatói Önkormányzat képviselői is elkísértek. A látogatás után megkérdeztük a rektort, történt-e már hasonló a pályafutása alatt?

- Mintha a saját gyerekemmel történt volna, annyira megdöbbentett az eset. Már 35 éve vagyok a főiskolán, de még nem történt hasonló incidens. A mostani diáknapokon is minden este bementem, hogy lássam, minden rendben van. Legalább húsz emberhez leültem beszélgetni. Pénteken egy szlovákiai rendezvényen vettem részt, és végig azon izgultam, nehogy történjen valami a diáknapokon. A bungee jumping miatt aggódtam leginkább. Este, amikor hazaértem az első dolgom az volt, hogy elmentem a rendezvényre és megnyugodva láttam, hogy minden rendben van és kitűnő a hangulat. Reggel értesültem a hajnalban történtekről. Szerencse, hogy a rendőrség elfogta a tetteseket. Úgy tudom, hogy az elkövetőknek semmi közük a főiskolához - mondta el a nyugat.hu-nak a rektor.(na még szép, két büdös, késelő cigánypatkány mit keresne egy intézményben, ahol többet kell tudni az írás-olvasásnál - a szerk.)

Bűnpártoló rendőrség, a tüntetőket 30 napig is benntartották ősszel

Mint időközben megtudtuk, hiába csípték el az eset után nem sokkal a rendőrök a 18 és 22 éves tetteseket, azok már újra szabadlábon vannak, szabadlábon védekezhetnek. A P-t lefejelő férfi ellen rablás, míg az F.G-t megszúró férfi ellen életveszélyt okozó testi sértés miatt indult eljárás.

* * * * * * *
Közben itt a ráadás, tombol a magyarellenes rasszizmus: egy táncost meghurcolnak, mert ÁLLÍTÓLAG lebüdöscigányozott egy cigány színészt a Madáchban (azért állítólag, mert a cigányok általában alapból hazudnak, az állítólagos büdöscigányozás előzményét pedig nem ismerjük). Lesz "Egyenlő Bánásmód Hatóság" (ez valójában a cionista -cigány faji dominanciát biztosító hatóságok egyike), talán országos botrány is, miközben a késelő cigányok szabadlábon röhögnek. Mondjuk a táncos ritka ostoba, hogy bocsánatot akar kérni. Ha megalázkodik, a diktatúra csak jobban eltapossa.

Kuruc.info - Rákay Fülöp - nyugat.hu nyomán

Fotók: nyugat.hu