Nem elég, hogy nap mint nap gyilkolják a magyart, esztelen száguldozásaikkal tömegeket is veszélyeztetnek. És erre még büszkék is.
A "Balog Ökölvívó Akadémia" egyik "bokszosa" dicsekedett a YouTube-on az alábbi felvétellel. Ezennel közkinccsé tesszük, hátha felkelti a harmincas tábla árnyékában kuksoló, éber Pintér-legények figyelmét is.
Az eredetileg "bmw 540 városi tempó" címmel ellátott videót az alább látható Fekete László nevű retek töltötte fel magáról:
Zoom

Zoom

Zoom
Ha sportkedvelő olvasóink esetleg erőnléti edzésre hívnák ki a száguldozó bokszost, adatlapját ide kattintva érhetik el.
(Kuruc.info)
Frissítés: egy kis kiegészítés az ökölvívó akadémia "sportolójának" művészi munkásságáról:
2. frissítés: egy olvasónk feljelentést tett, ezt írja a kísérőlevelében:
Meg kell érteni és értetni végre, hogy Magyarországon nincs olyan, hogy hivatalból eljárást indítanak. A feljelentést minden esetben meg kell tennie minimum 1 db állampolgárnak. Onnantól viszont fordul a kocka, mert kötelesek foglalkozni az üggyel.
Feljelentés hiányában az egész sopánkodásnak semmi értelme, a Fb- kommenthuszárkodásról már nem is beszélve...
Én léptem:
Tisztelt Rendőrség!
Feljelentést kívánok tenni ismeretlen tettes ellen szándékos közúti veszélyeztetés bűntette, valamint több együttes szabálysértés ügyében.
Tudomásomra jutott, hogy az alábbi videón egy személy (feltehetően Fekete László) egy BMW 540i típusú gépjárművel jól láthatóan városi körülmények között 200 km/h sebességet meghaladva közlekedett, mely véleményem szerint a gyorshajtás mellett kimeríti a szándékos közúti veszélyeztetés bűncselekmény tényállását, különös tekintettel az alábbi súlyosbító körülményekre:
- az eset éjszaka történt, korlátozott látási viszonyoknál;
- az úttesten megcsillanó fényekből arra lehet következtetni, hogy az út nedves, síkos volt;
- nagy sebességkülönbséggel érkezett egy szabályosan közlekedő gépjármű mögé;
- melyet erős szembeforgalom mellett előzött meg;
- az előzésnél nem használta az indexet (tisztán kivehető a videón);
- a videó végén van egy másodperc, amely az elkövetőt mutatja, ezen az látható, hogy nem használta a biztonsági övet.
További észrevételem, hogy a felvétel idején az első és a hátsó ködlámpája is be volt kapcsolva (ezt látszik a videón), ami szintén szabálysértés, mivel ezt a körülmények - szintén jól láthatóan - egyáltalán nem indokolták. (A KRESZ szerint ködlámpát csak abban az esetben szabad használni, ha a látási viszonyok ezt indokolják, a látótávolság 50 m alatti. Mivel helyszíni bírság esete nem állhat fent, feljelentés keretében javaslom az ilyenkor maximálisan kiszabható 150 000 forintos pénzbírságot.)
Ha nem lenne egyértelmű a városi elkövetés, a feltöltő még a címben is jelzi ezt: "bmw 540 városi tempó". A feltételezett elkövető Facebook-adatlapja szerint Fekete László budapesti lakos, bokszoló, a Profibox Promotion tagja (profiboksz.hu). https://www.facebook.com/betti.laci.1612
Tekintettel az eset súlyára, kérem a tisztelt rendőrséget, feljelentésem alapos kivizsgálására.
Feljelentésemet a törvény adta jogommal élve név nélkül kívánom megtenni.
Kapcsolódó: