Egy négy éves kislány is megsérült a sárkeresztúri balesetben, ahol cigánysofőr okozott halálos balesetet. A 63-as úton a cigányok Opelja Sárbogárd felől Székesfehérvár irányába tartott, amikor eddig tisztázatlan okból (Tisztázatlan okok? A cigány úgy érezte, neki ezt is szabad. Milyen érdekes, a rendőrség sohasem vizsgálja, honnan van ezeknek jogosítványa, miközben Kolompárt KRESZ-tanfolyamon senki sem látta - a szerk.) áttért a szemközti sávba és összeütközött egy szemből érkező Daewoo-val. Az ütközés ereje a Daewoo-t az árokba, az Opelt pedig a mögötte haladó Skodának lökte.

Az Opelben utazó sárkeresztúri cigány és cigánynő a helyszínen életét vesztette, a Daewoo sofőrje könnyen sérült. A Skoda hátsó ülésén utazó négy éves kislányt súlyos koponyasérüléssel helikopter szállította kórházba. A vele együtt utazó férfi és nő, valamint egy gyermek könnyebben sérültek.

A helyszínelés alatt megjelentek a két elpatkolt cigány hozzátartozói is. A száz fő körüli horda megfékezése miatt nagyobb rendőri erőt küldtek a helyszínre.

(A cigányokat a hírben elhallgató Független Hírügynökség korrigálva)