Jordán-pozitív szerint az igazságfaji szempontjuk alá rendelt
A Telaviv 2-s Bárdos, Gyurcsányék és Medgyessyék jóbarátja és üdülőpartnere beismerte, hogy tények helyett csupán "Tények"et kapunk. Merthogy manipulálnak, elhallgatnak, ha cigánybűnözőkről és buzikról kéne szó essen, sőt, fejtette ki az origo-nak, segítik őket. A bibsiket kihagyta, de egy cionista tévében talán említeni sem szükséges a zsidók pozitív diszkriminációját. Mindez törvénytelen, hiszen a médiatörvény is a pártatlan, sokoldalú tájékoztatást írja elő, nem pedig a törzsi részrehajlást. De miután az ORTT-t is kajmánok kontrollálják, nem lesz vizsgálat.
Interjúrészlet:
- A műsornak vannak olyan lefektetett alapelvei, melyek e kérdésekben segítenek dönteni?
- Néhány olyan van, ami mindig érvényes. Ilyen az, hogy nem mutatunk holttestet, és vért, illetve erőszakot is csak akkor, ha elkerülhetetlen. Október huszonharmadikán mutattunk, mert csalás lett volna, ha nem tesszük. Nem mutatunk bűncselekmény áldozatául esett gyereket akkor sem, ha a szülők hozzájárulnak. Alapelvünk, hogy bizonyos hírek esetében pozitív diszkriminációt alkalmazunk. Nem fogjuk a cigányok ellen hergelni az embereket, ezért nem mondjuk el, ha valahol egy baleset helyszínén összegyűlt egy nagy létszámú közösség, akik aztán nem bántották azt, aki a balesetet okozta. Látni ilyet eleget más médiumokban. A melegekről szóló összeállításokat nem fűszoknyás transzvesztiták képeivel illusztráljuk, hogy a társadalomban élő képet ne befolyásoljuk rossz irányba (Vagyis Bárdos elismeri, hogy a normális emberekkel szemben az aberráltak, a tisztességesekkel szemben a bűnözők mellett állnak. Árpád-sávos magyar fiataloknak, hogy csak egy példát említsünk, természetesen nem jár ki a pozitív diszkrimináció, sőt, a semlegesség sem, tehát a tv2 valóban magyarellenes, illetve zsidó, buzi és cigánybűnözőpárti. Képzeljük el, ha egy Tv bejelentené, hogy eztán a magyarokat, a jobboldaliakat, a heteroszexuálisokat, a családszeretőket kívánja pozitívan diszkriminálni. A homokosokat, lincselőket, szocionista privatizátorokat pedig negatívan. Reméljük, nincs már messze az idő - a szerk.).
A hazug médiazsidót, Bárdost és csapatát nem csak a szocionisták, de a Fidesz és "kormánybuktató" vezére is kedveli, ami mindent elmond a parlamenti bagázs közös romlottságáról.
A kajmán kérdez más kajmánokat típusú "demokratikus" televíziózásban élen járó Telaviv2-nek egyébként minden műsora konzekvensen hazudik a cigányokról (is), nem csak a híradói. Novák Péter kormánypárti zsidó showman például Strucc néven futtat egy ocsmány kis "jogvédő" műsort, ahol hétről-hétre vagy kéthétre megtudhatjuk, mennyire aljas rasszisták vagyunk a jóságos, dolgos, értelmes cigányokkal szemben. Néhány adással korábban a húszadrangú énekes azt bizonygatta a magyargyűlölő SZDSZ-lotyó, Mohácsi Viktória segítségével, hogy a magyar iskolák szándékosan alulértékelik a cigánykölykök kiváló értelmi képességeit, kisegítőbe és szegregált helyekre kényszerítik őket, csakhogy a fehér gyerekeknek ne kelljen egy intézményben tartózkodni a szegény elnyomottakkal.
Hogy ez az aljas hazugságtömeg simán átmehet, természetes ebben a törzsi rasszista bibsifészekben. Ahogy az is, hogy szó sem esett a magyar osztálytársaikat terrorizáló, kirabló, fenyegető, szó szerint bűzlő és 16 évesen is általános iskolába járó cigányfajzatokról. Akik mára a tanárokra is veszélyessé váltak. A magyarok diákok és oktatók jogai érdektelenek, így nem csoda, hogy védelem és biztonság híján a fehér gyerekekek és pedagógusok elhagyják a lezüllő, elcigányosodó iskolákat.
A. S. - Kuruc.info
Cigánytopicos kommentárok nyersen, javítás nélkül:
”Az a gáz, hogy még csak nem is tagadják... Bezzeg  minden egyeb esetben ott lóg a kamera az ember pofájába és mint a hiénák keresik a szenzációt. Cigányról meg tilos.....szerencsére az emberek a hírek mögé látnak: "Kést rántott a 16 éves.....150000 forint értékben aluminium lemezeket....a három fiatalkorú megfenyegette, majd elvette az áldozat mobilját.....a többszörösen büntetett 26 éves O.A......." stb. Vágja az ember, hogy ezek biztos nem svédek....”
” Az a hergelés, ha a valóságot közlik? És még büszke is rá. Hihetetlen. Inkább az a hergelés, ha nem a tényket mondják, hanem ködösítenek. Nem érzik?”
” Meggyőződésem, hogy a hazugságnál (elhallgatásnál), semmi jobban nem hergeli az átlagembert. Ebbe bukott bele a szovjetrendszer is.”
” Van már úgy 2-3 éve, hogy bijoponertéelmásmosóportévé híradót nem láttam. Asszem a következő 30-40 évet már valahogy átvészelem nagytudású "atulajdonosnemszólbele" bárdosandrás és a hasonszőrű hazug senkiházik nélkül is.”