Hölgyolvasónkat szombaton este támadta meg Balog páter két rejtett erőforrása. Íme egy kis ízelítő abból, milyen nagyszerű állampolgárai lettek röpke néhány száz év alatt hazánknak ezek a nagy formátumú indiai bevándorlók. Ne csüggedjünk! Jelenlegi határainknál rengeteg hasonszőrű toporog utánpótlásként. Az pedig borítékolható, hogy a 444 blog és a Zsindex az alábbi esetről nem fog beszámolni, mivel a hölgy áldozatot nem a félvér barátja miatt, és nem a magyarok bántalmazták. A cigányok által megvert lány összefoglalója:
A főváros V. kerületében, az Erzsébet téren találkoztam szombaton este két ismerősömmel, amikor két cigány fiú odajött hozzám kérni egy szál cigarettát, de mutattam a dobozt, hogy csak 2 szálam van, nem tudok adni. Ők már elég illuminált állapotban voltak, és az egyikük a kezében lévő borosüveget lóbálta fenyegetőzve, hogy ha nem adok neki, akkor széttöri a fejemen. A két fiú, akikkel voltam, elhajtották őket, és a "vita" első köre ekkor le is zárult.
Éjfél körül, amikor indultam haza (az eset után fél órával), a buszmegállóban futottam velük ismét össze - immár egyedül. Megint cigarettát akartak kérni, most már határozottabb fellépéssel. Egyikük felismert a korábbi eset miatt és elkezdtek beszólogatni. Ekkor az egyikük meglökött, elestem és kiesett a telefonom a kezemből. Az egyikük meg felkapta a földről és nem akarta visszaadni. Elkezdtem velük kiabálni, de az emberek nem nagyon figyeltek, szerintem azt gondolták, hogy ismerem őket és csak veszekszünk.


Az egyik cigány levitt engem a földre, a másik pedig elkezdte rugdosni az arcom. Amikor elkezdett vérezni az orrom, elszaladtak... A járókelők akkor jöttek oda, és egyikük segítségével sikerült felhívnom egy ismerősömet, aki hazahozott.
Rendőr persze egy sem volt a környéken.
(Kuruc.info)