Gyilkosság történt az éjjel a Pest megyei Nyáregyházán. Szokás szerint egy cigány oltotta ki egy magyar életét - ezúttal egy csavarhúzóval.
Egy szórakozóhelytől mintegy 150 méterre, a Dózsa György úti buszmegállóban történt a tragédia, egy csavarhúzót használt az elkövető.
Az áldozat egy nemzeti érzelmű, 22 éves helyi polgárőr.
Az elkövető, SZ. B. 40 év körüli, cigány származású pilisi lakos - tudatja a MÖM hírszolgálata. Szerkesztőségünk információi szerint az elkövető Szigetvári Béla, többszörösen büntetett előéletű bűnöző.
A MÖM nyáregyházi tagjai ma este 7-8 óra között gyertyagyújtásos összejövetelt hirdettek meg a gyilkosság helyszínén.
(Kuruc.info - MÖM-hírszolgálat nyomán)
Frissítés: Elkészült a sokatmondó rendőrségi közlemény is
Holttest Nyáregyházán
Emberölés miatt indult eljárás.
Emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán.
A rendőrségre 2015. december 21-én 0 óra 50 perckor érkezett bejelentés arról, hogy Nyáregyháza egyik utcájában egy férfi holttestet találtak.
A Pest megyei nyomozók a helyszíni szemlét megkezdték. A helyszínre érkező orvos megállapította, hogy a 21 éves sértett halálát idegenkezűség okozta.
A helyszíni szemle és az adatgyűjtés eredményeként a bűncselekmény elkövetésével összefüggésben a Pilisi Rendőrőrs munkatársai egy 39 éves férfit fogtak el, akit a Monori Rendőrkapitányságra állítottak elő.
A férfi kihallgatása jelenleg is folyamatban van.
2. frissítés: Az elkövető nem cigány, de egy cigányok között szocializálódott és velük szoros alvilági kapcsolatot ápoló egyén - írja a MÖM hírszolgálata.