Teljes kiadás: 13.578 millárd Ft

Óvoda, általános iskola: 422 (jó része már cigóknak – a fehérek egy része már alapítványi / magán iskolába menekült a füstösök elől, amit nem vagy csak részben támogat a központi költségvetés)

Táppénz, anyasági, rokkantsági ellátások: 476 (jó része romáknak – lásd rokkantnyugdíjasok igen magas aránya vagy az, hogy ha egy putricigány ha el is megy dolgozni, tuti, hogy kiíratja magát táppénzre, amikor csak teheti)

Munkanélküli ellátások: 139 (jó része rétinégeréknek)

Családi pótlék, egyéb, gyeremekek után járó juttatások: 531 (legalább fele a cigóknak)

Nyugdíjak: 2.677


Megy a segílyke, megy, egyenesen a játékgépbe


Lásd mint fent


Kedves Olvasónk! Láthatja, a nyugdíj-kiadások kb. azonos szinten vannak, mint a cigóknak ilyen-olyan címen kifizetett, vagy az ő óvodai, iskolai taníttatásukat(?), gondozásukat direktben támogató pénzösszegek.

Nem felesleges újra leszögezni, hogy az öregségi (nem rokkant) nyugdíjaknak csak töredékét kapják a füstösek, hiszen nem dolgoztak és/vagy a nyugdíjaskort, önpusztító életvitelük, genetikai gyengeségeik (degeneráltságuk), "kultúrájuk", "tisztaságszeretetük" stb. miatt nem érik el. A fehérektől (ill., nota bene, a normálisan dolgozó, beilleszkedett, azaz asszimilálódott romáktól) nem vitatjuk el a nyugdíjat, amit megérdemelten kapnak, hiszen végigdolgozták az életüket. Az viszont, hogy segílykézésre, a cigányok ilyen-olyan támogatására majdnem ugyanannyi pénz megy el, mint a (döntően fehérek) jól megérdemelt nyugdíjaira, minimum kinyitja a zsebünkben a bicskát.

Kuruc.info