Már korábban beszámoltunk azokról a „magyarokról” (igen, a HVG zsidajai így terjesztették, bővebben ide kattintva olvasható - a szerk.), akik Angliában gázoltak, illetve bizonyítékokat tüntettek el.
Az ügynek van folyománya, azonban sajnos olyan címmel hozta le a Daily Mail, amire még a HVG is csettintene: A magyar cserbenhagyásos gázolót, aki szilveszter este két fiatal lányt ölt meg, miután beengedték Britanniába annak ellenére, hogy sorozatos erőszakos bűncselekményekért már elítélték, négy évre börtönözték be (Hungarian hit-and-run driver who killed two young girls on New Year’s Eve after being let into Britain despite string of violent crime convictions is jailed for four years).
Zoom
Ő lenne a "magyar" cserbenhagyásos gázoló
Amikor az ember végignézi a cikkben lévő neveket és fényképeket, akkor olyan “magyarokra” bukkan, mint Hegedűs Gábor, Kalányos János, Orsós Dávid és Pető Zoltán, valamint azt látja, hogy az elkövetők nem az idei nyáron barnultak le.
Zoom
Hegedűs Gábor, Kalányos János, Orsós Dávid - mind magyarok, ugye? Egy kis országimázs
Egyébként mindegyikük büntetett előéletű volt.
A most 38 éves Hegedűs Gábort 2000 februárjában elítélték csoportos rablásért, súlyos testi sértésért és okirattal való visszaélésért, amiért öt évet töltött börtönben. Azután 2007 májusában felfüggesztett büntetést kapott autólopásért és hamisításért.
A most 50 éves Kalányos Jánost tizenegyszer ítélték el Magyarországon, többek között nemi erőszakért 1999-ben, amiért három év nyolc hónapot töltött börtönben, valamint emberölésért 2004-ben, amiért hat és fél évet kapott.
A most 19 éves Orsós Dávidot egyszer ítélték el Magyarországon garázdaságért, míg a most 49 éves Pető Zoltánt ötször ítélték el, többek között 2010-ben csalásért és hamisításért, amiért négy év két hónapot töltött börtönben.
Zoom
Hegedűs újévi jókívánsága - ekkor történt a gázolás is
Hegedűs elismerte, hogy gondatlan vezetéssel halált okozott, és hogy nincs gépjárművezetői igazolványa. Amikor őrizetbe vették, a drogteszt kannabiszt mutatott ki nála, de azt nem lehetett megmondani, hogy az ütközéskor abból mennyi volt a szervezetében.
A cserbenhagyásos gázolásért, melyben a 12 éves Helena Kotlarova és a 11 éves Zaneta Krokovaje életét vesztette, Hegedűs négy évet kapott kétrendbeli gondatlan vezetés miatt.
Orsós és Pető beismerte, hogy segítettek Hegedűsnek eltüntetni a járművet, és azután hamisan bejelentették, hogy azt ellopták. Orsós 20 hónapot, Pető 25 hónapot kapott.
Kalányos 21 hónapot kapott ugyanazért a bűncselekményért, miután hamis alibit biztosított Hegedűsnek.
Ami pedig a sértetteket és rokonaikat illeti, ők sem az idei nyáron barnultak le. A cikkből kiderül, hogy Sylvia Kotlarovának, Helina anyjának nyolc másik gyereke is van. Ebből az információból az olvasó már sejthet valamit, és ha megnézi a képeket, láthatja, hogy a sértettek is cigányok.
Zoom
A 12 éves (!) Helena Kotlarova és 11 éves (!) unokatestvére, Zaneta Krokovaje szintén zenész
Például azokon a képeken, ahol a „kiccsalád” a manchesteri bíróságnál látható, valamint a temetői lovaskocsi mögött lépked:
Zoom
Zoom
A legnagyobb probléma az egész esettel kapcsolatban, hogy a sajtó megint azt terjeszti, hogy a magyarok füstös képű, rovott múltú alakok.
Hidra - Kuruc.info