Dr. Helmeczy László nem cigányfajvédő és nem szívbajos. Szerencsére, mert így mindenféle elmebeteg liberális mentségkeresés nélkül, nyíltan beszél a magyargyűlölő cigányhorda által elkövetett lincselésről. Lapunk egyébként kezdettől fogva hangsúlyozta, hogy a rendőrség bűnt pártol, amikor a közel ötven fős, emberölő csordából mindössze 8-at vágott előzetesbe. Minimum a bűnsegéd fogalma ugyanis mindegyik féregre áll.
Megrázó újra hallani, ahogy újra elmondja: az ország törvényeit semmibe vevő, tomboló cigányállatok (és itt elnézést kérünk a hozzájuk képest civilizált négylábúaktól) nemhogy segítettek volna a két kislánynak - ahogy hazudják -, hanem még azzal is megfenyegették őket, hogy megerőszakolják, ha kiszállnak az autóból.
Lelepleződik mellesleg a hamis mítosz a nagy cigány összatartásról: halállal fenyegetik egymást a bűnözők, így próbálva elérni, hogy minél hamarabb kint legyenek, újabb áldozatra vadászva. Az ügyvéd azt is elmondta: nem ennyien vettek részt a lincselésben, a többi gyilkos tehát ma is Liszkán van, az "igazságszolgáltatás" pedig nem képes tenni a dolgát. Érdemes ezen elgondolkodni.
Ha a lenti videó nem indulna, ide kattintva lehet megtekinteni.
(Kuruc.info - tv2)