“Sziasztok! Olvastam a múltkori levrovban egyik olvasótársam véleményét arról, hogy a cigányok mennyire akarnak dolgozni. Hadd számoljak be a saját, hivatali, cigányokkal kapcsolatos tapasztalataimról.

Egy darabig szociális szférában dolgoztam. Szerveztem ruhaosztást. Kést rántott rám a kedves ügyfél, hogy milyen rusnya göncök ezek. Aztán nyertem nekik pályázaton valami méregdrága nemesített vetőkrumplit. Elvetették? Túrót. Megették. Szereztem nekik mosó-és tisztitószereket ingyen. Eladták. Több családnak használt szőnyegeket szereztem- nem ám rossz minőségüeket, hanem rendes nagy padlószönyegeket. Leüvöltötték a fejem, hogy ök azt le nem rakják (a putri hideg földpadlójára) mert használt, és itt-ott kicsit kopott.

A gyerek nem járt iskolába, pénzbüntetést kapott. Tovább már nem tudtam én se kikönyörögni neki a büntetés ejtését a jegyzőtől. Az apukája kisbaltával állított be hozzám.

Ekkor azt gondoltam, inkább pályát módosítok... a tanulság az, hogy segíteni csak annak lehet, aki hagyja. Azt hiszem, ami segítene: keményebb jogszabályok, az állami gondozásba vétel kiterjesztése, nevelőszülőkhöz kihelyezés, a családi pótlék természetben való kiosztása (pl. két gyerek felett), a börtönviszonyok szigorítása, és a segélyezés közmunkához való kötése. ”


Megosztanék veletek egy "aprócska" ork-történetet, ha már az ingatlan állagmegóvása került szóba Zajk kapcsán. Sőt: kapásból három történetem is van.

Az első saját sztori: 2002-ben kezdődött azzal, hogy a felettünk lakó (panelházról van szó) alkesz befogadott 1 öreg cigány házaspárt. Ők hozták a fiatalabb párt, 2 gyerekkel, ezután beköltözött hozzájuk egy cigánykurva (tényleg az volt, jártak hozzá a kucsaftok), és egy szipus (szintén ontopik). Gyakorlatilag teljesen ellehetetlenítették a házban lakók életét: folyamatos randalírozás, üvöltözés, cigányzene bömböltetése, kapuban az üveg naponkénti betörése. Jött velük az elviselhetetlen bûz, csótányok, minden, ami kell. Volt olyan egymást követő 3 hónap, amikor MINDEN ÉJJEL hívni kellett a yardot. Egyszerûen nem lehetett aludni, a házban lakó idősebbek némelyike csak úgy mert kimozdulni a lakásból, hogy előtte áttelefonált a szomszédnak, hogy egyszerre menjenek, mert fél. (!!!) Számtalanszor csöngettem be hozzájuk, hogy esetleg halkítsák le a zenét, mivel hajnali fél 3 van, szeretnénk aludni. Többnyire Katalin, meg Erzsébet-napra hivatkoztak (heteken, hónapokon át), de a legjobb a kisgyerekek apjának a válasza volt: “Basszájbagec”!!

Az erkélyen mindeféle hulladékot gyûjtöttek, ami odáig fajult, hogy a nyári melegben gusztustalan rovarok lepték el a környéket, az ÁNTSZ, önkormányzat, rendőrség tehetetlen volt. A kerületi polgármesternek írt 2. levél és számtalan feljelentés után sikerült elérni eredményeket, de erre MÁSFÉL ÉVIG várni kellett. Mondjuk, a le a kalappal a rendőrök előtt, keményen ki lettek pakolva. :) Elsőre csak elzavarták őket, de visszajöttek pár óra múlva. Na, másodszorra a rendőröknek is elegük lett: volt a ház előtt minden, rabomobil, civil kocsi, rendőrautó, stb. Elvitték őket, a cigánykurváról és szipusról, valamint az öregasszonyról kiderült, h kőrözés alatt álltak. Pár hónap múlva az öregasszonyt láttam petárdát árusítani a közelben… :(

2. sztori: barátomék amolyan régi típusú, földszintes, belső udvaros házban laktak. A legelső lakás szociális lakás volt... ork lakókkal. Amit mûveltek, az elképesztő volt. Folyamatos verekedés, üvöltözés, pénz, cigaretta, stb. kunyerálás a lakóktól, majd fenyegetés, amiért nem adtak nekik. A szóban forgó ingatlant szinte lakhatatlanná tették, a rádiátorokkal együtt minden ment a színesfémkereskedésbe, az ablaküvegek helyén kartonpapírok voltak. Hogy miért? Hát azért, mert egy vita során a cigányasszony holmijait az ura kipakolta az ablakon, csk épp elfelejtett kiynitni előtte... :)) Haverék nagyon nehezen adták el a lakást, 2 évig árulták...

3. sztori: Miután nagy nehezen eladták a kecót, sikerült Káposztásmegyeren beköltözniük egy cigány maffiózócsalád alá, akik terrorizálták az egész lépcsőházat...

Sajna ezek azok az esetek, amelyekben lehetetlenség a jogtól bármilyen védelmet várni. Nekem is van egy barátnőm, évek óta szenved a norvég cserediák szomszédjaitól, akik megmondták neki, hogy elüldözik onnan, mert nekik kell a lakása, 2-szer a falat is átverték, arra ment haza, hogy a nappalin hatalmas lyuk tátongott az ő lakásukba, onnan figyelték.

A csaj egyedül él, retteg tőlük, ordítoznak egész nap, tanulni-aludni nem tud, pénze nincs, családi háttere nincs, ahová menekülhetne, teljesen ki van bukva, önkormányzat mossa kezeit.

Ez Budapest, VIII. ker. “


Kedves Kurucok!

Pontosan arról van szó, amit leírtatok (lásd: Olvasó: az orkokat más törvények alapján kell büntetni, mint a fehéreket!), hogy demokratikus eszközökkel - ill. amit ma ennek nevezünk - ezt a problémakört nem lehet megoldani. Itt radikális módszerekre van szükség, és fel kell vállalni az EU óbégatását is (úgyis belügy ez), ezzel együtt nem tudom, meddig óbégatna az EU most, hogy elözönlötték őket a cigók + egyéb bevándorlók. Sárközy egyre keményebben lép fel ellenük, eddig még nem szólt rá senki. Én radikális jobbratolódásra számítok az EU-ban is és máshol is. ”



“Tízszer is meggondolják ezután a németek, hogy küldjenek-e ismét segííílyszállítmányt Tolna megyébe... Vagy egyáltalán Magyarországra.  Az eredeti cikk:


> "Elfogták a segélyszállítmány kifosztóit
>
> Elfogta a rendőrség azokat a férfiakat, akik a gyanú szerint másfél
> hónapja teljesen kifosztottak egy segélyszállítmányt fuvarozó külföldi
> kamiont Tolna megyében - értesült a HavariaPress. A tettesek azt
> használták ki, hogy a német felségjelû kamion mûszaki okok miatt nem
> tudott továbbmenni a jármû utánfutójával, így azt - lezárt állapotban -
> egyetlen éjszakára a helyszínen hagyta. Másnap reggelre minden eltûnt az
> utánfutó platójáról, de a gyanúsítottak elfogása után az ellopott értékek
> nagy része előkerült.
>   2007. december közepén Németországból segélyszállítmány érkezett Tolna
> megye több településére. Az ételt és ruhát szállító ponyvás utánfutós
> teherautó Tevelen elakadt, így a jármûvezető az utánfutót lezárva a
> helyszínen hagyta. Másnap reggelre ismeretlenek mindent elloptak a
> pótkocsiról, az általuk okozott kár mintegy egymillió forint volt. A
> Hőgyészi Rendőrőrs kitartó nyomozása e hét szerdán vezetett eredményre:
> ekkor fogták el a - zombai és csibráki lakhelyû - feltételezett
> tetteseket. A nyomozók Harcon, Zombán és Csibrákon is házkutatásokat
> tartottak, ezek során az ellopott tárgyak nagy része előkerült. A
> tehergépkocsit vezető német állampolgár elismerését fejezte ki a rendőrök
> sikeres felderítő munkájáért. ”

Tisztelt Kurucok!

Ma reggel majdnem szívrohamot kaptam, mikor megláttam, hogy csak az Önök fantasztikus oldala nem üzemel, amúgy a magyarázat-cikkükben szerintem tévesen írták, hogy több tízezer olvasójuk van, szerintem lényegesen több, talán több százezer. Remélem, igazam van. Ugyanis egyre több emberrel találkozok, aki a lapot nem úgy fogja föl, mint neonáci söpredékoldalt, hanem beleolvasgat, hátha valami értelmeset is írnak rajta. Meglepő lehet számukra, hogy szinte csak ITT olvashatnak igazat.

Megvolt a jogos dícséret, rátérnék a lényegre.

Egy mai cigánylevrovban olvastam az írói kérdést, hogy vajon benne lett-e volna a tévében az úr, ha ottmarad az építkezésen, és "lerendezi" végtelenül szorgalmas roma alkalmazottjának idő előtti kifizetését. Persze, benne lett volna a tévében, valami ilyesmi címmel:

 "A munkájáért ki nem fizetett roma könnyebben bántalmazta kirekesztő, rasszista főnökét, amiért hónapok óta nem kapta meg juttatását. " (Azt kifelejtenék, hogy: A sértett belehalt sérüléseibe. )

A kedves cikkíró biztosan tudja, hogy értem.

Nekem is van egy ugyan kissé régi, de aktuális cigányhírem: Néhány éve, úgy Kr. e. (Kuruc. info előtt) 3-ban történt az eset. Számítógépem előtt ülve hallottam, hogy nagyapám, akivel akkor ketten voltunk otthon, kint beszélget valakivel. Kimentem megnézni, ki az. Miután az egyik ajtót kinyitva már megcsapott a tipikus cigányszag, a második ajtót nyitván megbizonyosodhattam róla, egy cigányasszonnyal tárgyalt nagyapám. Épp az elköszönésnél tartottak, a nősténycigány minden jót kívánt, majd távozott.

 Megkérdeztem nagyapám, mit akart. Gondoltam, házalt valamivel, néha szokott ilyen lenni nálunk is.

 Meglepetésemre azt a választ kaptam, hogy nagyapám meghallotta, hogy valaki bejön a lakásba, csak úgy. Szerencsére sikerült mindenféle gond nélkül elzavarni őket, a nősténycigány elment, mikor meglátta, hogy többen vagyunk. Még jó, hogy nagyapám nem egyedül volt, ki tudja, mi történt volna vele.

Néhány nappal később elmeséltem az esetet egyik szomszédunknak. Mint elmondta, hozzá is ellátogatott az önkaritatív cigányhad. Ő is arra eszmélt fel, hogy valaki matat a konyhában. Mikor kiért a konyhába, három cigányasszony nyitogatta a szekrényeket, nézegették a lábosokat, gyakorlatilag feltúrták a szomszédasszony konyháját.

 Mikor kérdőre vonta a kirekesztett "sáskákat", egyikük azt válaszolta, hogy csak meg akarta áldani a szekrényt...

Tipikus. Szerintem nem érdemes mást írnom ezzel kapcsolatban. Ja, maximum annyit, hogy azóta mindig zárjuk az ajtót. Igen, a cigánybûnözés ellen egyelőre csak bezárkózni lehet.

De eljön még a mi időnk!
AntiKommunista-47

(Utóirat a szerkesztőségnek: Mostanság vagy 3-4 levelet írtam, de egyik sem került be a cikkek közé. Nem megsértődtem, csak aggódok, hogy átmentek-e egyáltalán a leveleim. Volt köztük két kép is, ha igényt tartanak rá, elküldöm.

Csak így tovább az igazság felfedésével! Hû olvasójuk. ) (Kuruc. info / Arppi S. : sajnos a nagyon sokszor elsiklok amúgy jó, leközlésre érdemes levelek felett. Egyrészt időm nincs, másrészt nagyon sok a levél. Ilyenkor nyugodtan küldjék újra a Kedves Olvasók a leveleiket, hátha a köv. “szórásból” nem maradnak ki.)



Helyi Théma IV. kerület, 2008. január 30.

Havas Henrik rövid véleménye: