Köszönet, és követendő példa 

Tisztelt Kuruc.info

Egy erősen cigányfertőzött város egy nyugodt, tiszta városrészében nőttem fel. Ez városrész tele volt öregekkel, zegzugos kertekkel, rossz kerítésekkel, két oldalról erdő vette köröl, egyről cigánytelep, és rendőrt kéthavonta ha láttunk. mégis rend és nyugalom volt. Sokáig nem értettem hogy ez miért van, de olyan volt mintha egy határvonal lett volna képzeletben körülötte.

Ma már tudom hogy kiknek köszönhető a rend. A skinheadeknek.

Pontosabban 6-8 bátor skinhead tartott távol minden bajt tőlünk. A környék összes kocsmájában tűntek fel időről időre. Így sosem lett kisebbségi törzsvendég. A buszmegállókban szoktak elötte gyülekezni, és így nemegyszer a bajkeverők továbbutaztak a leszállás helyett, de semmiképp sem kezdtek el kötekedni az ottlevőkkel. Késöbb, úgy 17 -18 évesen megismertem őket, kocsmáztam néha velük, és segítettem is néha nekik. Sokmindenben nyitották fel a szemem, de sose lettem skinhead.

Egysesket jobban megismertem, másokat sajnos nem. Hálával tartozom nekik, mert nem lettek volna ilyen nyugodt napjaim, nemegyszer meg is mentettek. És azért is, mert a testvéreim ma nem orkterrorban nőnek fel. Mára mind huszonévesek, de a munkájuk eredményét ma is látni. És hogy miért írom ezt pont ide? Mert erőt adhat sok bátor hazafinak, reményt sok elnyomottnak, és mert talán magukra ismernek e sorok olvasásakor.

Köszönöm.

Érdekes, hogy ha az emberek nem engedik hogy kialakuljon egy törzshelyük a környéken a retkeknek, kevés munkával és kis bátorsággal nagyon sok bajt el lehet kerülni. És mégvalami. SOSE láttam hogy visszaéltek volna sz erejükkel, vagy épp brutálisak lettek volna. Nem szerettek verekedni, sokszor tudták békésen rendezni a gondot, de nem féltek hesználni az öklük.

Névtelenül, és sok sikert kívánva minden hazafinak
ÉN

***

Sziasztok

Bár viccesnek tűnik, de mégis biztosan sértő a  norvégokra, svédekre és finnekre stb. nézve, hogy a  cigányokat az ő nemzeteik neveivel gúnyoljátok.

Valami mást kellene kitalálni, vagy csak minden legyen  a nevén nevezve.

Tibor

Kuruc.info / Arppi S.: már maga a feltételezés is nevetséges, hogy pont norvég, finn stb. “cserediákokat” akarják “összeházasítani” a cigánybűnözőkkel, így nem hinném, hogy különösképp sértő lenne a dolog számukra – épp ellenkezőleg, jót röhöghetnek rajta. A feltételezés abszurditása, mely szerint a finneknek, norvégoknak stb. bármi közük lenne habitusban a cigányokhoz, ezt eléggé valószínűvé teszi. Kb. úgy, mint amikor a Gondola publicistája, arról írva, hogy miért nem lenne szabad elhallgatni a bűnügyi hírekben a származást (mert akkor a gyanútlan ember is tudná, hogy kikkel ne “csináltasson” ereszcsatornát, kikkel ne éleztesse meg a kését, kiket ne engedjen be a lakásába, az utcán messziről való elkerülésről nem is beszélve), konzekvensen a tipikus cigánybünöző ellentétére: nyolcéves, szőke, kékszemű norvég kislányra hivatkozott.

Persze a fent említett nációk is rühellik a cigányokat, és  ezerrel megpróbálkoznak védekezni ellenük: mind Svéd-, mint Finnországból kitoloncolják a “menekülteket”, a finn, a cigányokat kőkemény kézzel, vasszigorral büntető, boltokból, sőt, sokszor teljes településekről kitiltó példát meg jól ismerjük, mert sokszor foglalkoztunk már vele.

**
Üdv Kurucok!

Gondolom még nem láttátok a Youtube-ra is felkerült tipikusan beltenyészetes cigánygyereket Lakatos "cshapo" Csabát,pedig érdemes megnézni hogy kire költik cionista Hankókáék meg Lopcsányék a pénzünket.

Kimondottan ajánlom az interwiew című videót ahol a "mikor születtél?" ezernyócvannégybe és a "mi a véleményed az IQ-ról" azmiaz? válaszok azt hiszem önmagukért beszélnek.

Ajánlom mindenki figyelmébe a nála lévő érdekes kis harcieszközt ami ugyebár minden békés honpolgárnál megtalálható illetve a "meghalsz","kinyírom","elvágom a torkod" tipikusan barátkozó szándékú cigányokra jellemző beszólásokat.

Helyszín:Tiszavasvári

No Comment!

Elég ha valaki beírja az említett oldal keresőjébe azt hogy Lakatos Csaba,és máris megtekintheti de azért belinkelem a levelet,biztos ami biztos alapon.

Alább a linkek:
 
ITT 
ITT

***

Tisztelt szerkesztők és olvasók!

Rendszeres olvasó vagyok a honlapjaikon.

Igaz Én cigány vagyok,de hozzáteszem a társadalomba beilleszkedtem,dolgozom,és élem a napi kis életemet.

Az bizonyos,hogy összefogást kéne szervezni!

Például:Multi cégeknél nem vállalni munkát,nem vásárolni, Az ingatlanokról annyit,hogy Izrael megvásárolt minket,mint tudjuk gyarmatosítottak minket,a politikusaink.

2007.12.17-én  Orbán aláírta a szerződést.Köszönjük a hazaárulónak Nagyon remélem olvassák, mivel ötpercenként a kurucra vadásznak.

Ide tartozik az ingatlanok spekulatív  mutyizása is.

Izrael,USA, Szovjetunió,Németek nálunk lopnak rabolnak,szemetet hoznak.

Igen ez egy következmény nélküli ország.Mondta Orbán!!!!!!!!!! Igaza van!

Na csinálna ilyet egy hétköznapi ember.Annak annyi!

A kereskedelmi multis cégeknél egy ember 3-4 feladata van.

Árufeltöltő,eladó,takarító,mind ezt egy személyében 70000-80000Ft Na legyen vidám  és udvarias.Ez agyrém ami ebben az országban van.

Mind az öt pártot le kéne váltanunk,és elzavarni mindet,természetesen tárgyalás,vagyon elprivatizálása ahogy a politika érvel.Mint Olvastuk Orbánt is Izrael támogatja tehát mindegy ki a miniszter,mert eladtak minket. A médiát is jól seggbe kéne rugdosni mert  azt is Izrael uralja.Szerintem Izrael fog helyettünk is szeretkezni,na mondjuk ettől nem félünk,mert akkor hol a faj tisztasága?Bár már ezen se csodálkoznék.

Miniszterelnökünk ingyen gázban részesíti a Dohány utcai Zsinagógát.Nem vagyok idegen gyűlölő!Csak hol a magyar állampolgár?Persze a vérét  nem tagadja meg .

Sajnálom az emberiséget,mert a politikusok leírtak minket.

Szeretném támogatni Önöket,de nincs bankkártyám,kérem  küldjenek tájékoztatót.

Tisztelettel: Hűséges olvasó. Hajrá emberek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
***

szocpol megszüntetése

Tisztelt Kurucinfó!

Egy újabb szemét húzásra hívnám fel figyelmeteket.

A megelőlegezett szocpol megszünése, sok fiatalt köztük minket is feleségemmel igen érzékenyen érint, jelen pillanatban csak meglévő gyerekre és maximum 8milliós ingatlanig lehet igénybe venni a támogatást, amely szinte lehetetlen, mivel a környékünkön ennyiért maximum "cigány putrikat" lehet kapni, és egy gyereket is, nehéz volt előre beválalni.

Feleségemmel mindketten diplomás fiatalok vagyunk, egy kislányunk van, albérletben élünk, de ebben az országban a mi helyzetünk teljesen reménytelen az első lakáshoz jutás, mivel mi semmilyen támogatásra nem vagyunk jogosultak, se szocpol se fészekrakó, ezek olyan támogatások amit, cigány hordákon kívül senki nem tud igénybe venni.

Felháborít, hogy olyan dolgot megszüntetnek bejelentés nélkül amire az ember számít, sehol egy szót nem olvastam róla, csak mikor fel szeretnénk venni, mint mindenki ezidáig, közlik hogy nincs!! Az én adómból támogatják a sok ingyenélőt, mikor nekem van szükségem támogatásra, akkor le vagyunk szarva.

Nem nagy összegről van szó, de az önerőben 1,2 millió plussz is jóval több a semminél.

Semmi nem lenne fontosabb egy országban, mint az ország jövőjét jelentő fiatalok támogatása, válasszam inkább külföldet, ott talán megbecsülnek?

Szeretem ezt az országot, szeretnék itt boldogulni, de egyre kevésbé tudom elfogadni a rengeteg igazságtalanságot.

Szebb jövőt!

G.

***

Tisztelt Szerkesztőség!

Ebben a pillanatban lett vége a mokkában egy riportnak .Dr. Gyury Józsefet az Olszliszkaiak ügyvédjét kérdezte Jakupcsek tőle nem megszokott stilussal.Még majdnem , hogy ő is fel volt háborodva az ügyvéd kijelentésein de én már nem tudtam vissza aludni az idegtől.

Azonnal megfogalmazódott bennem egy kerdes , hogy "vajon egy kirendelt védőügyvéd vállalná ezt magától?" Vagy ki fizetheti ezt az ügyvédet?Nem hiszem, hogy az elkövetők.Miből?

Ugy gondolom egy cikket megérne.Nezzetek majd meg a riportot.

Kuruc.info: láttuk. ITT VAN, akit érdekel. Észbontó. Ha ironikusan akarunk fogalmazni: Gyuryt nem kell komolyan venni, mert eddig még csak pofáraeséseket láttunk tőle. Nyilván az ordító különbséget a tanár úr és a törzsi horda között szeretné betiltatni. Mondjuk még kérhetné a bíróságot, hogy a védenceit a pozitív diszkrimináció jegyében ezentúl hívják professzor uraknak.

A bejátszásban az egyik vádlott meg percenként elsírta magát. Ezek a teátrális jelenetek! Nem tudjuk nem elfelejteni, hogy mit is írt a témában autentikus, nem fasiszta, nem gárdista Romapage
"A cigány család tagjait összekapcsoló másik fontos kötelék, hogy mindannyiuk tevékenységéhez különleges észjárás, különleges habitus társul. Az a furfangos, okos, ravasz és csalárd gondolkodás, amit a magyarországi nem-cigányok a 16. század óta a "cigánykodás" fogalmával fejeznek ki, s amit egyszerre csodálnak és megvetnek. Cigány módjára cselekedni és gondolkodni elsősorban azon praktikák ismeretét és ügyes alkalmazását jelenti, ami lehetővé teszi a gázsók kihasználását. Gázsók és cigányok saját közösségük értékrendjének megfelelően merőben ellentétesen értelmezik ezt az attitűdöt. Mindkét oldalon a cigány identitás attributumának tartják, ám a nem-cigányok számára közönséges lopás, a cigányok számára pedig a javak megszerzésének természetadta módja. A cigányok számára az volt fontos, hogy gyermekeik elsajátítsák a mendikációs közösség szabályait annak belső ritmusa és értékrendje szerint. Az elvárások egészen mások voltak, mint a paraszti közösségekben. A cigány gyermekeknek nem a gazdálkodási tapasztalatokat, hanem a gázsók kihasználásának furfangjait kellett elsajátítani, s lehetőleg minél korábban, hogy a közösség eltartásában hatékonyan vehessenek részt. A szocializációba magától értetődően beletartozott a lopás (cigány észjárás szerint szerzés) megtanulása, s a gázsók becsapására szolgáló szavak és teátrális gesztusok begyakorlása." Igen, a könnypotyogtatás, az állítólagos bűnbánat, önsajnáltatás is ide tartozik – mit mondjunk, remekül csinálják tetvesék. És azt se felejtsük el Kedves Olvasóink, hogy mit is írt maga a fajvédő Népszara: “Ami számomra döbbenetes volt, az az érzelemmentesség. Holott ide azok a gyerekek is járnak, akik a gyilkosságnak közvetlen szemtanúi voltak. Illetve ide jár az a kislány is, akit az autó elsodort. Azt hittem, jobban fogják sajnálni a tanárt. Hogy a jogos és jogtalan kérdése tisztább lesz.”. Igen, a Népszara is elismerte, hogy semmi, de semmi bűnbánat nem volt látható a lincselő cigányhordán. Az olyan apróságokról nem is beszélve, hogy a cigányokat úgymond “zavarja” Szögi emlékműve, és azt, nem mellesleg, szeméttartónak használják

Egyébként ami még a TV-műsort illeti, a kerítésen fennakadt tolvaj cigány gyerek apját akarták megkérdezni, tulajdonképpen miért is akart bemászni a gyerek(?) a kerítésen, az apa csak pénzért vállalta volna a riportot, így az elmaradt. Az összeget nem mondták meg. Ezt a pofátlanságot!

Pár egyéb link Gyuryról:

ITT 
***
T. Szerkesztők !

Nem a legfrisebb, de nem tudok elmenni TGM legutolsó "TV szereplése" mellett, ahol is Juszt Lászlóval beszélgetett. Reméltem, hogy más felhívja a figyelmet erre az "üzenetre", tekintve hogy kétszer is leadták, igaz késői időpontban.

Csak az üzenet lényege: Még több segílykét (kölcsönből!) szegíny orkoknak, mert ha nem áldozunk még többet ezekre a magukon segíteni nem tudó áldozatokon, akkor majd jól felgyújtják a házainkat. Nem árt tudni, hogy ez a mai hivatalos álláspont is (OV valamelyik közelmúltbeli beszólása is hasonló.) Még egyszer: magukon nem tudnak segíteni, de mások terrorizálása az remekül megy nekik.

ITT megtekinthető az eredeti (lehet, hogy ki kellene vágni ebből az érdekes részeket, hogy kisebb legyen):

Elnézést, hogy nem tudok ebből egy szép cikket kerekíteni, de remélem valaki közületek bevállalja, mert nagyon érdemes lenne nyitogatni az emberek szemét, hogy mi is készül itt valójában.

Jó munkát,

-- krc