Kedves kurucok,

a liberósok az élet sok területén keserítik meg életünket. Sokan közülünk kvázi az ellenséges vonalak mögött, az index fórumain folytatják virtuális harcukat a liberális szélsőségesek és csatolmányaik, az mszp-s komcsik ellen. Nos, ott az utóbbi években egy Barátságos nevű tetűmodera a leggyötrőbb vérszívó. A többivel még csak-csak kijövünk valahogy, de EZ az elmebeteg Izraelben lévő barátaihoz hasonlóan a fórumra is bevezette a (vélemény)terrort. Mivel gyakran szemezgettek Ti is az index a fórumairól, gondoltam megosztom veletek, hogy ki is az a szar alak.

Barátságos, vagy más nicknéven kiski, egy feltűnési mániás kis pöcs. A "kiski" nicknév sem véletlen, hiszen azt a kiskirályból származtatja ez a hatalommániás barom. Nos, a kiskirály sem véletlen, amennyiben emberünket Király Gábornak hívják, aki szabadidejében nem focista, nem is fest, hanem főleg 0rbánt gyalázó szennyirodalmat hány a világra:

KLIKK

Nem mellesleg kuratóriumi elnöke is a Gyermekétkeztetési Alapítványnak, amit nem kisebb cég támogat, mint a Brokernet.

Talán nem véletlen, hogy Barátságos, vagy másnéven Gábor, a Rózsadombon lakik. Innét kérdezném: Gabika, rendezted már azt a 60 milliós adótartozást, amit kiszabott rád az APEH?

Ja és mégegyet: Tetves Barátságos, na most ki király?

Üdv.: M.
Ui.:  Most látom, hogy az általam a könyvekre megadott link nem jó. (Kuruc.info: átírtuk; reméljük, ez jó lesz.) De ha beírjátok a srácot a google-be, olyan könyveket fog kidobni, mint Újszövetség, EmPé stb...
Olvasó: Sziasztok Kurucok!

Szeretnék veletek megosztani pár információt Király Gáborról ugyanis érdekes múltja van. Legjobb tudomásom szerint Soroksáron van egy színesfém telep jelleggel működő, ahogy ő szokta hívni "szerelő csarnok"  vállalkozása. A többit képzeljétek hozzá.

De nézzük tovább, mi van még! Király Gáborhoz köthető a Kalandor kiadó, aminek a működést a Gyermek étkeztetési alapítványból elsikkasztott pénzből finanszírozott meg. Ügyesen. Link ITT "Ősmagyar fantasy". Nem olvastam, de talán megkockáztathatom, hogy erősen az a célja, hogy a magyar történelmet hamisítsa meg.

Másik zseniális vállalkozása rántásport gyárt (gondoljatok bele mi kellhet egy rántásba, gyengébbek kedvéért zsiradék és liszt). Természetesen a GYEA bőszen rendeli a rantásport. A termék neve SPEIZ rántáspor. Természetesen a gyártó céghez -papíron- semmi köze nincs Király Gábornak, miért is lenne a végén kiderülne, hogyan lopják a pénzt a GYEA-ból.

Az első, Hollán Ernő utcai összecsapásban. Erről így ír blogjában.

"Itthonmaradásom örömére elmentem a Hollán utcába, mert balhé igérkezett. Kicsit meglepődtek a nyilaskák, amikor mind a harmincan szembetalálták magukat vagy hatszáz emberrel, akik kevéssé szimpatizáltak azzal, hogy ők molotov koktélt hajítanak egy zsidó boltos üzletébe. Picit azért próbáltak agitálni minket a magyarok ügye mellett, mire kikaptam közülük egyet, aki szemérmesen takargatta a dzsekijável a Hitler képet a pólóján, hát lehúztam könyökig a dzsekit, mert hát milyen egy náci az, aki szégyelli Hitlert, de végül visszadobtam a haverjai közé, mert méreten aluli volt, és nem akartam kötözködni a halőrrel."

link ITT

ha törölnék, ITT

A blogban egyébként leginkább az illegális pókert reklámozza, amit a Zappa Café (VIII. ker Mikszáth Kálmán tér) pincéjében játszanak, gyakran milliós tétben! Gondolom ez a pénz is a GYEA-ból lett ellopva. Nem lennék meglepve, ha a Zappa Cafében is lenne tulajdonrésze , természetesen szigorúan stromanokon keresztül.

A legtöbb információt egy jóbarátomtól tudom, aki programozóként dolgozott neki, alvállalkozóként, majd az elkészült munka után nem fizette. Természetesen megprobálták beperelni, de addigra Király Gábor felszámolta a megrendelő céget. Így nem volt kit beperelni. Ismerős történet?

üdv, XY