Tisztelt Kurucok!
Minap Pécsett az Electro World áruházban a vevőszolgálatos hölgy szólt a biztonsági őrnek, hogy a pult előtt emberi ürülék van. Az őrök hitetlenkedve siettek a pulthoz. Szitkozódva állapították meg, tényleg emberi ürüléknek tűnik.

Jött az ötlet, nézzük vissza a kamerák által rögzítetteket. Csak részben tévedtek. A szar az szar volt. Aki elejtette az meg csak egy kövér cigány nő, tehát emberi ürüléknek nem volt nevezhető. A kamera a fajtára jellemzőket a következőképpen rögzítette. A pult előtt jól kivehetően egy kövér ork szuka. Kis terpeszre vált, picit megdől és máris számára otthonos körülményt teremt. Mást ez zavar és megbotránkoztat? Azt is leszarja, ha kell. A segélyből arra is futja. Ki takarít utánuk? Mohácsi klán! Viki, Bözsi és a többi! Kolompár O. Klumpár! Ilyenkor hol vagytok? Miért nem rohantok Pécsre rettegni? Takarítani is jöhettek! Vagy az már munka és büdös? Még a végén fajtársaitok szarába fullad a kultúrális főváros projekt.
N.N.
Kuruc.info: várjuk a felvételt, hogy olvasóinkat is megörvendezthessük a liberális fajvédők kedvenceinek európai kultúrájával.
Tulajdonképp mit is várunk tőlük? Ha náluk teljesen természetes pl. az, hogy szamarakkal közösülnek (mint EZEN a videón), felesleges azt gondolnunk, hogy más tekintetben kulturáltabbak.