"Tisztelt Szerkesztőség!

Szabadi Mónikával kapcsolatban írok. Nagyon nagy annak az esélye, hogy fent nevezett hölgyet van szerencsém még gyerek-fiatalkorából személyesen ismerni, mégpedig azon okból, hogy az általánosban egy osztályba jártunk. Természetesen így, 25-30 év távlatából, nem biztos, hogy az ember felismeri az arcát; a Mélymagyar-beli interjú alapján valóban 37 körülinek tűnik, és valóban igencsak hasonlít az akkori Szabadi Mónikára.

Nos, az osztály egyik legbutább tanulója volt. Gyenes Zsigmond bácsi (Isten nyugosztalja szegény vén komcsit) földrajzóráján, feleltetés közben, például még arra sem volt képes, hogy megmutassa a térképen Afrikát.

Hogy egy ilyen mélységesen buta emberből hogy lehetett polgármester? Ahogy a falubeliek is állítják a fórumukon, Szabadi legfőképp a cigányok szavazataival lett az. Nem csoda, hogy most egyértelműen melléjük állt, és azon két helyettesét is ki akarja túrni az önkormányzatból, akik nem átallották megtapsolni a Magyar Gárdát!

Mindenkinek ajánlanám a http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9179672 cím alatt taláható topikot, ott a galgagyörkiek internetes fórumából is idézgetnek; akiket érdekelnek plusz infók a polgármesterről, kövessék. Hadd idézzek egy friss hozzászólást, szintén egy helyi galgagyörkitől:

Ott voltam (helyi lakosként) a vasárnapi eseményeken, a tények amit láttam, tény az hogy tűzoltó autó nem járt a faluban a hétvégén, de mentő sem, vasárnap senkit nem fenyegettek a gárdisták, nem úgy mint előtte egy héttel a gyereknapon a cigányok, ahol 120 gyerek szeme láttára kezdtek verekedést a falu erős cigányai, és miután szóltam nekik hogy talán ezt nem itt kellene, megfenyegettek, hogy ők benne vannak a cigány maffiában és tudják hol lakom és elintéznek engem is meg a gyerekeimet is ez tény, tény az is hogy ma reggelre a folyamatos rendőri jelenlét ellenére több utcában "valakik" felszedték és elvitték a vízlefolyók vasrácsait "bosszúból", szóval a gárda egyszerűen csak megpróbálta megoldani azt helyzetet amit a rendőrségünk nem tudott, az igen tisztelt újságíróknak meg azt javaslom, a helyszínen szerezzék be az információkat, és ne a budai rózsadombról letekintve próbáljanak írni a történésekről, el kell egy hetet tölteni egy ilyen kis faluban, ahol együtt él cigány és magyar, járkálni, beszélgetni az emberekkel, utána lehet írni a mai magyar valóságról

Köszönöm!
XY"