A magyar adófizetők pénzén meghamisított, cenzúrázott híreket közvetítő Magyarországi Talmudista Iroda véletlenül megint a lényeget hallgatja el alábbi "jelentésében": hogy megint cigányok kezdtek lincselni, ezúttal Mezőfalván. A fajgyűlölő, zsidórasszista, antimagyar MTI ugyanakkor szinte minden olyan esetben azonnal felfedezi a cigányok etnikumát, amikor ők a (szinte mindig) vélt áldozatok. És ugyebár, kik is választották meg kétszer is az MTI elnökének az übercionista Vince rabbit?
Kapcsolódó:
Súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett egy motor utasa, a vele összeütköző személyautó vezetője pedig megsérült pénteken este Mezőfalván; a kocsi vezetőjét és vele családtagjait a baleset helyszínére érkezők bántalmazták.
Az autó balra kanyarodás közben ütközött össze a motorkerékpárral, amelynek sem a vezetője, sem az utasa nem viselt bukósisakot, sőt a sofőrnek jogosítványa sincs. Az ütközés következtében a motor utasa, egy fiatal nő, életveszélyes sérüléseket szenvedett, a motoros is megsérült.
A baleset láttán a környező házakból kicsődülők rátámadtak a gépkocsi vezetőjére és leányára, majd később a segítségükre siető feleségére és fiára is. A helyszínelésre érkező rendőr, látva, hogy 10-15 ember ütlegeli a sofőrt és a lányt, a közelben pedig egy csoport figyeli fenyegetően az eseményeket, hogy megakadályozza a további bántalmazást, s elejét vegye egy esetleges lincshangulatnak, kétszer a levegőbe lőtt. A lövések hatására a támadók abbahagyták az ütlegelést - közölte R. Szabó Ágnes, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitány szóvivője.
A motor utasát és vezetőjét a Fejér Megyei Szent György Kórházba szállították, a személyautó vezetőjét, leányát, feleségét és fiát pedig a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórházban vizsgálják meg.
A csoportos garázdaság elkövetői közül egy embert már azonosítottak és elfogtak. A leadott lövések jog- és szakszerűségét pedig megvizsgálják.
(MTI)
Kuruc.info / Arppi S.: figyeljük meg a kulcsszavakat, amelyek többek között egyértelműsítik a cigány elkövetőket:

-    "a motoros nem viselt bukósisakot, sőt a sofőrnek jogosítványa sincs". Akárcsak a tegnapi, hasonló esetnél, amikor a cikk által is bevallottan cigó sofőr szintén lesz*rta a szabályokat, és nem kötötte be magát.
-    "a környező házakból kicsődülők" "rátámadtak a gépkocsi vezetőjére és leányára, majd később a segítségükre siető feleségére és fiára". Azaz: még a lányát és a feleségét sem kímélték. Ami mondjuk nem újdonság, ha megnézzük a cigányok szükségtelen, állatias brutalitásáról szóló híreket – lásd pl. EZT. Az pedig, hogy a "környező házakból kicsődülők" együttes erővel, összefogva támadtak, nem igényel kommentárt: ez csak és kizárólag cigányoknál fordul elő. Magyaroknál még halálos baleset esetében sem: ugye, emlékszünk még a leányfalui kettős, vagy a harkovi hatos gázolásra? Egyik esetben sem történt lincselés – azért, mert fehérek voltak az ottlevők, és nem cigányok.
-    "csoportos garázdaság" – nem ám, hogy gyilkossági kísérlet vagy hasonló! Ahogy a sínlopásokat, síncsavarlopásokat (legutolsó eset ITT) stb. is max. csak lopásként kezelik, és nem mondjuk terrorizmusként.
-    "egy embert már azonosítottak és elfogtak" – ahelyett, hogy bevágták volna előzetesbe az ott tartózkodó összes lincselő cigányt. Ahogy Olaszliszkán sem csukták le a kb. 50 lincselőt, holott bizonyított tény, hogy mindannyian legalább pszichikai bűnsegédek voltak, és egyetlen egy nem akadt köztük, aki meg próbálta volna akadályozni a gaztettet. Hogy lehet az, hogy ilyen teszetosza a rendőrség a cigány elkövetőkkel, míg fehérek esetében azonnal előzetesbe vágnak mindenkit? Hadd utaljunk a szigetvári srácokra vagy éppenséggel a pátkai polgárőrökre, akiknek épp most hosszabbították meg az előzetes letartóztatását november elejéig. Érdekes, ezekben az esetekben automatikusan befigyel az előzetes minden fehérnek, aki csak ott volt. Még egy elcsattanó pofon, ill. egy egyértelmű öngyújtogatás esetén is. A lincselő, gyilkos cigánycsürhét miért nem kezelik azonos mércével?
-    "A leadott lövések jog- és szakszerűségét pedig megvizsgálják" – értsd: cigányok rendszabályozásakor még a levegőbe sem szabad lőni, mert attól sérül a finom, cizellált lelkük. Horvátáládár, kolompárorbán, pokolpifta (Hell István) majd biztos leutazik, és rasszizmust óbégat és/vagy a gádzsók ellen uszítja a cigányokat, ahogy szokta. Hát ez kész kabaré, kérem!
Frissítés: egy helybéli az RTL Klub cikkét kommentálva elmondta, hogy a motort vezető cigány milyen:
2008-09-06 13:05:59
 
Sűrűn lehetett látni a motoros fiatalembert a faluban száguldozni! Bukósisakot soha sem viselt, és veszélyeztette a faluban élő emberek életét, hiszen sosem lassított, sem a gyalogosok sem pedig az autósok közelében! Magáénak tekintette az utat, előfordult, hogy direkt húzta rá a kormányt az emberekre! Felháborító, hogy mit meg nem engednek maguknak az úgynevezett kisebbség képviselői, félelmet és riadalmat keltve a faluban lakók körében! Ismerve vezetési stílusát, nyugodt szívvel állíthatom, hogy nem az autót vezető volt a hibás! Ráasásul 1-2 ember esztelen, halálossá váló, merész nagyzolása miatt több embernek is bűnhödnie kellett emiatt a sajnálatos baleset miatt!!! Hiszen arról nem szól a fáma, hogy a helyi polgárőrségnek és más embertársainknak is kijutott a verésből!!!

Eddig jutott a világ kedves embertársaim!!! No comment!!!
Egy másik helyi hozzászólása (az nlc.hu-n a nice21 nevű fórumozó):

"Én mezőfalvi vagyok, tölünk 200 méterre történt. Egyes pletykák szerint a[z orkok által megvert] magyar család összes tagja az íntenzíven van (Kuruc.info: Ezek a balbiberális sajtó által hazudott “könnyű” sérülések???) Most tele van az egész falu rendőrrel, mert éjszaka fel akarják gyújtani a házat.(Kuruc.info: a cigányok a magyarokét)  Egyébként nem e[ch]te roma falu de sok van itt, nagy község de egyébként még az elit faluk is tele vannak romával sőt az egész ország."
Olvasó: Kedves Kurucok,

A Mezőfalvi esethez szeretnék hozzáfűzni egy rövid adalékanyagot.

Ma Budapestről mentem Sárbogárdra és az utam Mezőfalván keresztül vezetett. Még Mezőfalva előtt láttunk egy háromgyerekes anyukát, akik a nagy melegben stoppoltak.

Párommal megsajnáltuk őket és megálltunk. Néhány kilométer után megérkeztünk Mezőfalvára, ahol 6-8 rendőr teljesített szolgálatot a falu határában, ők sem érezték magukat túl fényesen, 35 fok lévén. Természetesen igazoltattak és egyáltalán nem voltak kötözködőek, annak ellenére sem, hogy nem is mindegyik igazolvány volt nálam a szükségesek közül. Mezőfalváról Hantos felé tartottunk, a falu másik határában szintén rendőrök hatan-nyolcan. Kérdeztem alkalmi utasunkat, hogy mi ez a hatalmas készültség. Elmesélte a késelős sztorit, amitől már alapból ment fel a pumpám, de akkor végképp elszállt az agyam, amikor mondta, hogy az egész család az intenzíven van. Állítólag a kislányt úgy megkéselték, hogy a mája is megsérült. Azt már ő sem biztosan állította, hogy átültetésre is szükség lehet…

Egészen addig uralkodtam magamon, amíg ki nem szálltak az autóból, volt egy két olyan szó (csak olyan szó volt) a nyelvemen, amit gyerekek előtt nem illik mondani. Utána viszont elég rendesen kikeltem magamból. Ilyenkor hol sunnyog ez a tetű Kolompár Orbán és a többi büntetett előéletű, köztörvényes mocsadék haverja?? Miért nem jön le és miért nem néz annak a családnak a szemébe ez a retek??? Vajon itt ki terrorizálta az álat cigányait???? Ne magyargárdázzon, mert csak azt tudja sípolni; a Magyar Gárda nem ment oda cigányokat verni az eset után!! (Pedig azt kellett volna) 

És mennyibe kerül nekünk ez a rengeteg rendőr óránként, csak azért, mert néhány retkes nem fér a bőrébe?

Minden tiszteletem az ilyenkor sértetté váló emberek családtagjaié. Én nem lennék ilyen hidegvérű….

Kurucok! Nem szabad engedni, hogy ez a mocsadék tetves gennyláda banda végképp kiűzzön minket a saját országunkból! Minden igaz magyar szavazzon a Jobbikra, talán még nem lesz túl késő…

Még egy javaslat. Ha egy cigány nő netán elmenne abortuszra (nem fog a rohadék: a pondrói után tud kivenni pénzt a mi zsebünkből), remélem tudják az illetékesek, hogy mit kell csinálni….

Üdv:

Teknős