"Kedves Kurucok!

Alábbi levelem hosszúra sikerült.  Az egyesvillamosos hajléktalanos cigányos cikkre, mint érintett, CB következtében a hajléktalanok társadalmába csöppent nemzeti érzelmű, Hazájának elkötelezett ember reagálnék. Szeretném, ha levelemből néhány gondolat megragadna Önökben. Azt sem bánom, ha levelemet közlik, abból gondolatokat eljuttatnak az olvasókhoz. Nem bánom továbbá, ha ezt a levelet tartalmában nem sértve rövidítve közlik, sőt szeretném is. Azt is szeretném, ha nem mint a villamosos cikk reagálását közölnék, hanem gondolatébresztésként tennék közzé. Nem járulok hozzá, sőt kifejezetten kérem Önöket, hogy az előző levelezéseinkből Önök előtt ismertté vált elérhetőségem, és nevem sehol ne szerepeljen. (Kuruc.info: természetesen ezt a kérést tiszteletben tartjuk)

Évekkel ezelőtt egy Budapest környéki kis faluban éltem, az akkor 11 éves kislányommal, és az Édesanyámmal. Mivel a házunk szép volt, a telek nagy (több szoc-pol házat is fell lehetett volna húzni rá), megtetszett a helyi cigányoknak, és fogták magukat, kiebrudaltak onnan bennünket. Remélem a rendőrségi el(nem)járásról pont ennek az oldalnak nem kell beszélnem. A több mint egy évig tartó cigányterror alatt tartalékainkat feléltük, a házat többször kirabolták. Ha kitettem a lábamat az utcára, rögtön agyonvertek. Munkába nem tudtam járni, (jövedelem= 0 Ft/hó)  mert amíg a buszhoz igyekeztem akkor is helybenhagytak. Megvédeni csak úgy tudtuk magunkat, hogy egy őrző-védő céget fogadtunk fel kemény napidíjért, amért jelzálogot kellett felvenni a házra. (Az örző-védő cég munkatársai között voltak rendőrök is, akik mellékállásban védtek bennünket pénzért.) Az remélem megint csak nem kell ezen a helyen megemlítenem, hogy a házunk értékesítése miért volt lehetetlen. Kb a kiadásain 1/4-ét tudjuk hitelt érdemlően bizonyítani. Ezeket az eseményeket azért részleteztem ilyen szinten, mert, ha azt mondom, cigánybűnözés miatt veszítettük el otthonunkat, akkor az emberek 99%-a azt gondolja, hogy "Jah a lakásmaffia. Biztos hülyén aláírtak valamit" Pedig tudni kéne, mi az a cigánybűnözés, de hát Istenem... Szóval itt a cigánybűnözés AGYA-BUGYát jelent. Segítség sehonnan sincs. A legjobb indulat abban mutatkozik meg, ha valamely ügyintéző azt a felvilágosítást adja, hogy hagyják az egészet a fenébe, mert még büdös rasszisták lesznek valamely jogvédő fórumon.

Szóval fenti cigánybűnözés következtében veszítettük el otthonunkat. Kiskorú gyermekem jogán kerültünk ún. Családok Átmeneti Otthonába, ami a gyakorlatban családos hajléktalan szállónak felel meg. Ezeket az intézményeket általában "jótékony célú" alapítványok működtetik. Természetesen itt is mindenféle ember lakik. Ilyen mindenfélék között húztunk le 3 évet, miközben szoc-munkások hada tanítgatott, hogy fogadjuk el a másságot, mert különben gyerek intézetbe, anyám és én utcára kerülünk. A három tagú családomra egy fő kereső jutott a személyemben. Édesanyám életkora miatt nem tudott elhelyezkedni (54 éves volt akkor) Tehát egy keresetből álmodni sem tudtunk egy nyomorult albérletről, miközben a kisebbségi sorstársaink sorra kapták az önkormányzati lakásokat. A "szerencsénk" az volt, hogy a szoc. munkások addig nevelgettek, míg Anyukám infarktust nem kapott. Természetesen ezért is bünti pontot kaptunk, de legalább leszázalékolták, és így a plussz jövedelemnek hála, kikecmeregtünk egy albérletbe. Ugye arról nem kell megint csak beszélnem, hogy a lakás tulaj nem jelent be, és hogy ez a jelenség a lakáskiadóknál általánosnak mondható?

A jelenlegi helyzet az, hogy a társadalomnak egy olyan rétegében foglalunk helyet, amely rétegről mindenkinek lesúlytó véleménye van. Mivel lakcímkártyánkon olyan megfogalmazás szerepel állandó lakóhelyként, hogy Budapest, XY kerület lakcím nélküli, bizonyos törvények értelmében HAJLÉKTALANNAK minősülünk, annak ellenére, hogy lakhatási kiadásaink elérik a havi 110 000 Ft-ot. Ez az alábbi következményekkel jár: -hivatalos munkahelyekről elutasítanak -ha nem hazudnánk, akkor az egészségügyi ellátásban is kizárólag a hajléktalan ellátásban részt vevő egészségügyi intézmények szolgáltatásait tudnánk igénybe venni - egy nyavalyás praktikum, dominó, vagy vitamax kártyát nem tudunk megvásárolni a mobilszolgáltatóktól Van még egyéb is, de a levelem így is hosszú, hátmégha...

Fenti diszkriminációs ügyek miatt különböző eljárásokat kezdeményeztem az erre hivatott intézményeknél. Sajnos kénytelen vagyok magamat képviselni, mert ügyvédre már nem telik. Igaz, volt idő, amikor még futotta ügyvédre, de az ügyvéd, aki azt állította magáról, hogy a Budaházy ügyvédje, elfutott a pénzünkkel, és nem csinált semmit. Szóval képviselgetem a családomat az igazságszolgáltatási eljárásokban több-kevesebb sikerrel. Az egyik ilyen ügynél, ami kétségesnek látszott az egyik naiv családtagom úgy gondolta, külső jogi segítségre lenne szükségem, ezért bizonyos, magát nemzetinek valló jogvédő fórum munkatársához fordult, mivel mégiscsak cigánybűnözés következtében vagyunk kénytelenek hajléktalanként élni, és úgy hírlik, ez az alapítvány kedveli az ilyen ügyeket. Ez meglehet, hogy igaz, ám csodák-csodája, a Nemzetnek elkötelezett jogvédő már nem tud mit kezdeni a C.B. következtében hajléktalan ügyekkel. Ezért, miután alaposan végigmért azt tanácsolta, hogy úgy kecmeregjünk ki ebből az áldatlan állapotból, hogy én látogassak magányos idős embereket, akik majd segítenek nekem. Azt is mondta, hogy az immáron 18 éves kislányom is látogathat magányos öregembereket. Ha pedig nem akarjuk a tanácsát megfogadni, akkor bizonyos összegért cserébe szerez nekünk bejelentett lakcímet. A mélyen tisztelt úr egyéb iránt szivesen szerepel JOBBIK; HVIM, és egyéb nemzeti összejöveteleken.

Tisztelt Kurucok! Elnézésüket kell kérnem a hosszú levélért, mellyel a következő véleményemet szerettem volna alátámasztani:

Vannak olyan jelenségek, melyek azt mutatják, hogy bizonyos gyűlölködő elemek a tisztán nemzeti érzelmű, radikális nézeteket valló fórumokat saját aberált gyűlölködésük színteréül használják. Álláspontom szerint az idegen elemeket Hazámban nem gyűlölni, hanem kisöpörni kell. A puszta gyűlölet nem vezet sehova. Sajnos azt kell tapasztalnom, hogy még a nemzeti radikálisok között is akadnak olyanok, akik saját hatalmi törekvéseik eszközéül használják a hazafias eszméket. Ezért kérem szépen Önöket, ne engedjenek teret az ilyen hangoknak. Kérem Önöket, hogy amennyiben ilyen intenzíven foglalkoznak a CB-vel, annak ne csak a magyargyilkolászós, kifosztásos, lincselős oldalát tekintsék. Ezeknek a sajnálatos büdöscigánybűnözésnek vannak hosszabbtávon szenvedő alanyai is, akik nem ritkán hajléktalanokká válnak. A büdöscsöves életmódot magam is elítélem. Ám soha , de soha nem tudnék belekötni egy kiszolgáltatott, védtelen emberbe.( még akkor sem, ha az igen büdös) Azt gondolom, ez nem hazafias cselekedet.. Azt gondolom, Lincshangulat az 1-es villamoson c. levél írójáról, hogy bizony nem a segíteni vágyás hajkurászta, amikor egy kisziolgáltatott büdös honfitársába belekötött. Ez az ember véleményem szerint csak a nála gyengébbeket találja meg. Amikor a történetben megjelennek a cigányok, már maga is szart emleget a gatyájában. Pedig akkor is villoghatott volna, hogy adófizetés, meg, hát nem lehet így viselkedni a bérlettel rendelkezőkkel ésatöbbi... Én már voltam megverve több cigány által, tudom milyen az amikor megindulnak az ember felé. Álláspontom szerint a többi utas nem azért nem sietett ennek az embernek a segítségére, mert patkányok lettek volna, hanem mert maguk is érezték, hogy az úriember szándékai nem teljesen tiszták. Nagyon szépen kérem a fentiek miatt az igen tisztelt Kuruc.info-t, hogy a CB következtében hajléktalanná vált honfitársaik érdekében, és a valódi Hazafiak tisztességének megóvása érdekében tegyen valamit, hogy az öncélú gyűlölet ne terjedjen a hazafiság látszatát keltve.

Köszönettel: XY"

Kuruc.info: leszögezzük, hogy semmi bajunk a(z ilyen) hajléktalanokkal, hiszen, mint többször is utaltunk rá (lásd az ominózus, számtalanszor hivatkozott borzimorzi-cikket), jól tudjuk, hogy nagyon sok hajléktalan a cigányoknak “köszönheti” azt, hogy elvesztette a fedelet a feje fölül.

Kapcsolódó: Borzimorzi tanulmánya – nyomás elolvasni, ha valaki még nem tette volna. Szerencsétlenül járt levélírónk is tanúja, hogy nem írt hülyeségeket az egészen a legutóbbi időkig SZDSZ-es, liberális, antirasszista, bennünket kifejezetten rühellő, ugyanakkor realista, éleslátású borzimorzi.