Csipkés, a cigánybűnöző
"Pitbullkutyákkal tépet szét, sittesekkel ölet meg" - mondta a ma már közismert mondatokat a Maunika-showban Csipkés Zoltán volt élettársa. Kettejük szereplése még adott alkalmat a nevetésre, a mostani eset azonban, hogy az egykori "youtube sztár" halálra verte élettársát, már kevésbé.
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya halált okozó testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárásban gyanúsítottként hallgatta ki Cs. Z. ózdi lakost, aki beismerte a bűncselekmény elkövetését. (Csipkés Zoltán - a szerk.)
A kihallgatott személy szerelemféltés miatti felindultságával indokolta tettét, aki idén júniusban ugyanezen okból egyszer már kezét törte élettársának. Az elkövetőt a rendőr-főkapitányság őrizetbe vette és előterjesztést tesz előzetes letartóztatásának indítványozására.
Az alább olvasható hírben Ózdi Városi Televízió megerősítette, amit egy olvasók már jelzett nekünk: a Cs. Z. monogram mögött minden kétséget kizáróan a Maunika-shows cigány áll:
"Cs. Z. neve néhány hónappal ezelőtt került be az ózdi köztudatba, hisz egy videó-megosztó internetes oldalon nagyon hamar a figyelem középpontjába került. Az egyik kereskedelmi televízió show műsorában a férfi akkori élettársával veszekedett a kamerák kereszttüzében."
Csipkés két maunikás szereplése:
(boon - Kuruc.info - Ózdi Városi Televízió)