Sátai rablás: suhancok bántamazták az idős nőt

Erőszakos módszerekkel, előre kitervelten támadták meg idős áldozatukat a Borsod megyei Sátán azok a fiatalkorú elkövetők, akik a bűncselekmény után a zsákmányolt mobiltelefonnal és némi készpénzzel hazamentek.

A rendőrök alig huszonnégy óra alatt elfogták a három fiatalkorú gyanúsítottat. A 15, illetve a két 17 éves fiú kihallgatásuk során egyebek mellett azt mondta: előre megbeszélték, hogy december 11-én a hajnali órákban fognak rárontani az idős nőre - közölte a rendőrség.

Miután a fiatalok erőszakos módszerrel behatoltak a 67 éves sértett sátai ingatlanába, azonnal bántalmazni kezdték, aki emiatt súlyos, nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. A fiúk végül egy régi típusú mobiltelefonnal és némi készpénzzel távoztak, majd mind a hárman hazamentek.

Az ózdi rendőrkapitányság ügyeletére érkezett bejelentés után a forrónyomos intézkedések - tanúkihallgatások, adatgyűjtések - eredményeként körvonalazódott a lehetséges elkövetői kör. A gyanúsítottaknál tartott házkutatások során a rendőrség lefoglalta a bűncselekményből származó mobiltelefont, a 15, illetve a két 17 éves fiatalember pedig beismerő vallomást tett.

Az ózdi rendőrkapitányság csoportosan elkövetett rablás megalapozott gyanúja miatt a három fiatalkorút bűnügyi őrizetbe vette, egyben indítványozta előzetes letartóztatásukat.

MTI - HVG
Kuruc.info: csak a szokásosat kérdezzük: mi szükség volt a hölgy súlyos bántalmazására? Nem lett volna egyszerűbb csak lefogni, leültetni, eseleg lekötözni egy székbe, megértetve vele, ha megmozdul, neki annyi?

Igen, ez az eset is megmutatja, hogy a cigányok számára a gádzsó élete, egészsége mit sem ér, az nyugodtan elvehető, akár szórakozásból is. Ez a roma "kultúra" a maga véres valóságában. Ha esetleg például a mosonmagyaróvári lincselés (hogy csak a legújabb esetet idézzük – a NAGYON sokból) nem lett volna ennek szép bizonyítéka...
Frissítés (dec. 13. 22.28): a BOON az imént lehozott ugyanerről a témáról egy cikket. Kiderül belőle, hogy olyan mértékben összeverték halmozottan kátrányos helyzetű polgártársaink a nénit, hogy még máig sem tudták kihallgatni (esetleg kómában fekszik, mint a mosonmagyaróvári “szórakozási bűnözés [itt: lincselés]” áldozata?!). A cigányok, ahogy az a cikkből kiderül (“súlyos fejsérülésekkel”) a fejét (is?) ütötték? rúgdosták? Valami egészen hihetetlen, hogy mennyire el vannak eresztve…
S mi a zsákmány? Párezer Ft és egy vacak, használt mobilteló.

Igen, romáink megint magyart ölni “dzsáltak” (mentek), ahogy azt az iWiW-en meg a MyVIP-n is fennhangon hirdetik (Vajon ha egy magyar írná azt ki ugyanoda, hogy “megyek cigányt / zsidót ölni”, hány perc után vinnék el otthonából a kommandósok?!)… Ennél már csak az volt a "nagyobb" zsákmány, amikor nyolc cigány 1400 Ft-ért a felszolgálóra támadt a minap, aki szintén 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. Ennyit ér mokkáéknál a gádzsó élete, egészsége…

Előzetes letartóztatásban a sátai idős asszony támadói

Sáta - Előzetes letartóztatásba helyezte szombaton a bíróság azt a három fiút, akik brutálisan összevertek egy idős asszonyt a Borsod megyei Sátán, még csütörtökön.

Előzetes letartóztatásba helyezte szombaton a bíróság azt a három fiút, akik brutálisan összevertek egy idős asszonyt a Borsod megyei Sátán, még csütörtökön.

 A 15-17 éves fiatalok előre eltervezett időpontban, éjjel rontottak be az egyedül élő nő lakásába. Fojtogatták, majd összeverték, végül egy használt mobiltelefonnal és néhány ezer forinttal távoztak.

Az asszony súlyos fejsérülésekkel kórházban van, a rendőrök még nem tudták kihallgatni. A fiatalok alig egy éve laknak Sátán, a helyiek azonban már jól ismerik őket, mivel lopás miatt többször voltak büntetve.
Frissítés (dec. 13. 23.13): Egy jobbikos levele:
A Jobbik Magyarországért Mozgalom miskolci tagja vagyok Nekézsenyből (Szeleczky Zita sírhelye is itt van), és a sógorom a fönt nevezett Sáta nevű községben lakik, ami 4 km-re van tőlünk. Ő tájékoztatott az alábbiakról:
Az asszonynak belső vérzései voltak, a cigányok eltörték az állkapcsát két helyen. Tegnap, azaz 12-én éjszaka az áldozat a miskolci kórházban meghalt. (Kuruc.info: nyugodjék békében… a BOON meg kicsit jobban odafigyelhetne, hogy mennyire új infókat ad le.) A három elkövető mindegyike cigány volt, a 17 éves tettest bilincsben vitték el a helyi általános iskolából. (Kuruc.info: vajon hányszor bukott a tarkamagyar?)
Örülök, hogy segíthettem!
Frissítés (dec. 14. 0.25): az ITT található települési fórumról idézünk egy helyit:

"Na végre elkapták a három csirkefogót, egy 15, és két 17 éves taknyos, milyen érdekes kisebbségi mind a három, mi lesz ezekből később, ha most ilyen patkányok, mert embernek nem lehet őket nevezni. Állítólag egy mobil volt a zsákmány, de ha nem zavarják meg őket valószinü, hogy a néni nem élte volna túl a brutális támadást, sajnos ezek a rablópalánták rövid ideig vannak bent a börtönben."

A topic többi (még régebbi) hozzászólásából szintúgy kiderül, hogy – mit ad isten – náluk is valahogy a szegín romákok azok, akik bűnöznek. Nem ez volt ebben az évben az első, hasonló eset. Idézünk:

“Sajnos, mint az előbb is mondtam, nem ez volt az első eset ebben az évben :( Ez van, könnyebb betörni és bántalmazni a másikat egy két száz forintért(már akinek annyi van)mint elmenni dolgozni és, abból a kevésből tisztességesen megélni :) Mert ezzel az erővel mindenki mehetne rabolni :)

Megint megvertek egy idős nénit a saját házában, és kirabolták!!! Ennyit hallottam :(. 
Most meg ezzel van teli a falu!!! Közbiztonság, nesze neked!!!!!!!”
Frissítés (dec. 15. 23.35): Olvasó: "Helló.

Esetleg frissíthetnétek a hasra ütött információtokat arról, hogy meghalt az összevert sátai néni. Mert hála Istennek, nem halt meg, de elég rossz állapotban van.

Erről le lehet majd mérni azt, hogy mennyire vagytok valósághűek a szenzációhajhászás ellenében, szerintem (pedig naponta többször olvaslak benneteket) semennyire. Egyáltalán, honnan jött az ötlet, hogy halottnak hirdessétek? Jobban hangzik, vagy mi?

Kitartás. És igazmondás.
"

Kuruc.info: információnkat egy levelét aláíró, létező személytől (aki ráadásul jobbikos és gárdista) kaptuk, így (legalábbis eddig) nem kételkedtünk benne. Tekintve, hogy a média általában mélyen elhallgatja a cigányok által meggyilkolt fehérek halálhíreit, az, hogy sehol sem jelent meg az esetről információ, számunkra nem jelentette azt, hogy az biztosan meg sem történt.
Ettől függetlenül természetesen lehetséges, hogy nincs igaza; ezúton kérjük, hogy - ha nem olvas e-maileket - azonnal jelentkezzen, és valamiféle bizonyítékkal álljon elő. Természetesen cikkünket azonnal frissítjük, amikor új információt tudunk meg.
Megkérjük a bámilyen hasonló témában író olvasóinkat is, hogy - külön kérés nélkül is – hasonló bizonyítékokat próbáljanak meg minden esetben csatolni a levelükhöz. Még egy vacak, suttyomban fotózott kép is perdöntőnek bizonyulhat, hát még a látleletek, rendőrségi jegyzőkönyvek!

Ha csak a “jobban hangzik” hajtott volna bennünket, akkor eszünkbe se jutott volna lehoznunk az Ön olvasói levelét - ellenkezőleg, mélyen hallgattunk volna róla. Természetesen nekünk is az a jobb, ha a szóban forgó néni még él.

Ami ellenben a valósághűséget (“Erről le lehet majd mérni azt, hogy mennyire vagytok valósághűek…, szerintem semennyire”) illeti: ugyan, sorolja már fel a T. Levélíró azon esetek listáját, amikor cigánytémában hazudtunk... Ha levelének a többi része is ekkora valóságtartalommal rendelkezik, akkor viszont okkal gondolhatjuk, hogy Ön, aki nem mellesleg névtelenül ír, esetleg balliberális vagy valamiféle “nácivadász”.
Frissítés (dec. 16. 12.02): Jobbikos / gárdista olvasónk visszaírt: "Sziasztok!
Olvastam a hozzászólást a sátai esettel kapcsolatban. Most tudtam elérni telefonon a sógoromat, aki Sátán lakik, és azt mondta, hogy egy a kórházban dolgozó helybeli asszisztens mondta el a faluban, hogy aznap este meg fog halni, és a pletyka a már úgy terjedt el, hogy meg is halt. Én több forrásból is érdeklődtem, mielőtt nektek megírtam a hírt, és mindenki megerősítette ezt, azért mertem megírni nektek az e-mailt. Egyébként tényleg nagyon rosszul van a néni, de azt mondják, hogy akinek halálhírét keltik, sokáig él. Sajnálom, hogy félrevezettelek benneteket és az olvasókat. Nem dezinfármációs célból volt, csak mindenki így tudta, ilyennel pedig nem viccel az ember.
Szebb Jövőt!"
Kuruc.info: Köszönjük a(z ön)helyreigazítást! (Előző, az éjjel megválaszolt levelű levélírónknak meg üzenjük: igen, ahogy látható, lehozzuk a nekünk nem kedvező híreket tartalmazó leveleket is.)