A Magyar Gárda Borsod megyei százada soron következő toborzóját az ózdi Meridó Sörözőben tartotta volna. A kezdés előtt jó háromszáz cigánybűnöző érkezett a magyarok adójából vásárolt/lopott Mercedesekkel és Audikkal, husángokkal, botokkal. Képek alább.
A gárda helyi kapitánya az érdeklődőkkel egy másik helyszínre vonult. Idő közben nagy erőkkel a helyszínre érkezett a rohamrendőrség, s most farkasszemet néznek a felheccelt cigányokkal, akik a többszöri felszólítás ellenére sem hajlandóak távozni. Állítólag a gárdista erősítés is úton van.
Kíváncsiak voltunk, hogy az ÁVH oszlat-e cigánybűnözőket, vagy ezt továbbra is a törvénytisztelő magyarok számára tartja fenn privilégiumként. Nem kellett csalódnunk, a bűnpártolók eltűrték még azt is, hogy az orkhorda felfegyverkezve parádézzon, miközben magyar hazafiakat tojás és papírgalacsindobálásért is börtönnel fenyegetnek. Nem oszlatták fel, nem vitték be a bűnözőket (egyetlen, szerény érdemük helyszíni beszámoló szerint az, hogy megakadályozták a magyarellenes, rasszista csürhe támadását), Draskovics és bandája tehát nyíltan megsérti a maga kreálta, különben alkotmányellenes szabályokat is, ha cionista vagy cigány érdek úgy kívánja.
Olvasói beszámoló:
Sziasztok Kurucok!
Az egyik rendőr tájékoztatott,hogy a cigányok már előre rettegtek a gonosz gárdistáktól, több bejelentés is érkezett, hogy nekik bizony védelem kell, nehogy megtámadja őket a Gárda. Persze aztán kiderült mégse félnek annyira, a városi Nagyparkolóban gyülekeztek, félniük se kellett, mert a drága rendőr azt is elmondta, hogy azt a parancsot kapták,hogy nem bánthatják a cigányokat semmiképpen sem. Milyen meglepő. Kinéztem az ablakon és mit látok? Kisebb cigány csapat vonul a város másik vége felé, a gárdisták fogadására, természetesen botokkal felszerelve. Tehát itt nem lesz semmiféle cigányoszlatás, inkább megvédik őket az életük árán is. Más: az elmúlt 1 hónapban kiraboltak egy óvodát és kétszer betörtek ugyanabba az iskolába. Na, vajon kik lehettek?
K. A.


(Kuruc.info - barikád.hu nyomán)