Németh Győző
A korábbi kettő mellett újabb személyt gyanúsított meg a rendőrség azzal, hogy részt vett a vasárnap hajnali veszprémi gyilkosságban (kb. 28 további cigány meggyanúsítása még hátravan - a szerk.); az érintettet még az éjjel az osztrák rendőrök fogták el - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
A rendőrség N. Győző ellen még az éjszaka elfogatóparancsot adott ki, mert azzal gyanúsítják, hogy részt vett a vasárnap hajnali tragikus végű eseményekben - közölte Váradi Piroska.
Hozzátette: őt is az osztrák rendőrök fogták el az éjszaka a magyar határ közelében, hasonlóan, mint a gyilkosság másik gyanúsítottját, Raffael Sándort. A harmadik gyanúsítottat, Sztojka Ivánt még keresik - közölte a szóvivő.
(MTI nyomán)

Ahogy Rafaelt, úgy ezt a Győzikét is az osztrákok fogták el
Némethről több tucat hasonló pózolós kép érhető el myvipes adatlapján.
Az Index összeállításának vonatkozó részei: Osztrák rendőrök tartóztatták fel a Marian Cozma meggyilkolásával gyanúsított két férfit, R. Sándort és N. Győzőt. A rendőrség immár három férfit gyanúsít azzal, hogy vasárnap hajnalban egy veszprémi bár előtt leszúrták az MKB-Veszprém román kézilabdázóját.
Az osztrák rendőrök elfogták R. Sándort, a veszprémi gyilkosság egyik gyanúsítottját, közölte Váradi Piroska, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Az osztrák rendőrség a magyar határtól nem messze, az ausztriai A2-es autópályán tartóztatta fel, majd azonosította a férfit.
A másik gyanúsított ellen a rendőrség nem adott ki nemzetközi elfogatóparancsot, mert Sztojka Iván esetében nem merült fel annak gyanúja, hogy külföldre próbál szökni. Sztojka ellen elfogatóparancs van érvényben, őt még keresik. Sztojka Iván enyingi, R. Sándor sárbogárdi lakos.
A korábbi kettő mellett az éjszaka újabb személyt gyanúsított meg a rendőrség azzal, hogy részt vett a vasárnap hajnali veszprémi gyilkosságban; az érintettet még az éjjel az osztrák rendőrök fogták el, közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn kora reggel.
A rendőrség N. Győző ellen még az éjszaka elfogatóparancsot adott ki, mert azzal gyanúsítják, hogy részt vett a vasárnap hajnali tragikus végű eseményekben - közölte Váradi Piroska. Őt is az osztrák rendőrök fogták el az éjszaka a magyar határ közelében.
A veszprémi rendőrség tájékoztatása szerint a tanúvallomások alapján további gyanúsítások várhatóak. A hatóság szerint egyelőre nem tisztázott, mivel szúrták agyon Marian Cozmát, illetve hogyan szenvedett súlyos, életveszélyes sérüléseket Ivan Pesic és Zarko Sesum.
Korábban írtuk: Ezt a két cigányt fogta el(?) a rendőrség a brutális gyilkosság miatt (iwiwes képek)
Rafael Sándor 29 éves sárbogárdi és Sztojka Iván 22 éves enyingi lakosok ellen nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki. A legfrissebb információk szerint elkapták az egyik réti niggert - az osztrákok. Sztojkát még keresik.


A bal oldalt feszítő Sztojka Ivánt még keresik - fehérben vélhetően a már letartóztatott "Győzike"

A bűnpártoló "igazságügyi és rendészeti" miniszter az MTV A szólás szabadsága című műsorában jelentette be a veszprémi kézilabdázókkal szembeni hajnali brutális támadás gyanúsítottjainak elfogását.

Rafael és Sztojka
Közben az a valószínűbb, hogy csak az egyik tetves emberölő orgyilkos van meg, az is osztrák kézen.
Kicsi a világ, nem? Miheztartás végett: a Rafael-klán az egyik legismertebb cigánymaffiózó família. A Sztojka pedig igen sűrűn előforduló, kizárólag retkes név. Hadd emlékeztessünk arra, hogy a kiskunlacházi gyilkosság is igencsak feltételezhetően az ottani Sztojka-famíliával kapcsolatos.

Az alábbi képeken jól látszik, hogy ők bizony nem eszkimók. És nem is svédek, pedig olyan északi, szőke, kékszemű típus mindkettő...

Raffaelló


Sztojka Iván iwiwes adatlapján a következő képeket találtuk:

Ilyen Sztojka adatlapja

Megmutatta a hátát - nagyon "raj"

Nahát, őt nem zaklatja az APEH, hiszen becsületes dolgozó


Nézzük csak meg jobban a bal alsó ismerőst. Hoppá! “Kijár neked hat golyó testedbe és 3 a fejedbe! [De frankón ám!]”... Bár ez a cigánymaffiózó most nem golyót röpített a kézilabdásba, hanem kést szúrt a szívébe...
Kuruc.info