Kuruc.info: Első forrásunk már önmagában is megbízható, mivel régi harcostársunktól származik. Közben több olvasónk is megerősítette az újabb cigány rémtett hírét. A média hallgat, az ÁVH hírzárlatot foganatosított. Elképesztő és embertelen. Pontosabban nagyon is megszokott Draskovicstól, Gyurcsánytól, Benczétől és az antimagyar, cionista cselédsajtótól.
Konkrétan csoportosan, horda módra agyonverték magyar áldozatukat a kátrányos helyzetűek, szórakozásból. Kolompárék immár hetente ölnek, de a tömegfélretájékoztatás a "színes" terrorizmus zömét cenzúrázza.
Olvasó: Teljesen autentikus hírforrásból tudom, hogy tegnapelőtt (vasárnap, 8-án) egy 55 éves férfit Mályi községben (Miskolc mellett van) a cigányok megvertek. A verés után kórházba szállították és ma meghalt.

Totális a hallgatás, a zsaruk szájzárat raktak az orvosokra is, mert tartanak a népharagtól.
......

Frissítés (febr. 10. 21.34): Másik olvasó:

A híreteket olvasva, megkérdeztem Mályiban lakó ismerősömet, hogy hallotta-e a hírt a gyilkosságról, megerősítette azt. És még hozzáfűzte, hogy tegnap begyűjtötték a cigókat is a faluból.
Üdv, XY

Harmadik olvasó:

Tisztelt Szerkesztőség!

A megvert ember Székely Béla, 59 éves mályi lakos volt. 3-án kedden, az esti órákban (kb. 17 óra tájban), a Kossuth utcán, ok nélkül verte eszméletlenre egy csapat cigány.

A rendőrség bejelentésre kiment a helyszínre, majd a mentő a Megyei Kórházba vitte, ahonnan még aznap este elengedték. Valószínűleg az elszenvedett bántalmazás következtében szombaton reggel elhunyt. A mai nap elkezdődött a tanúk kihallgatása. Az elkövetők neve már ismert.

Tisztelettel: YZ
Frissítés (febr. 11. 10.52): Olvasó: A mályi esethez még annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy a rendőrök a helyi általános iskolából 2 darab 7. osztályos 'norvég' gyereket vittek el óra közben.

Az egyik most lenne 9-es, vagy 10-es csak sík hülye...
Frissítés: a Magyar Nemzet is beszámolt az ügyről nemrég. Persze polkorrekten, az elkövetők származását nem említve:
Két fiatal vert meg egy 59 éves férfit a Miskolchoz közel fekvő Mályon (Helyesen: Mályiban, ahogy lentebb is írták -a  szerk.). A megyei kórházban ellátott sértett másnap hazament, majd három nap múlva holtan találták otthonában.
Mályiban 2009. február 3-án a Kossuth utcában késő délután nagyon megvertek egy 59 éves helyi férfit. Az elsődleges orvosi vélemények alapján a férfi nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, így az ellátás után hazaengedték. Február 7-én érkezett lakossági bejelentés érkezett arról, hogy a férfi lakásán elhunyt.
A Miskolci Rendőrkapitányság nyomozói az adatgyűjtések és tanúmeghallgatások után egy 17 éves mályi és egy 16 éves sajóhídvégi lakosú férfit vettek őrizetbe, mindketten megalapozottan gyanúsíthatóak a bűncselekmény elkövetésével. Velük szemben garázdaság miatt indult eljárás. (Jellemző, a lehető legkisebb büntetést kapják. Aztán csodálkozunk, hogy egyre merészebbek a cigánybűnözők? -a szerk.) A rendőrség igazságügyi orvosszakértő bevonásával vizsgálja, hogy a bántalmazás és a férfi halála között van-e ok-okozati összefüggés - közölte a megyei RFK sajtóosztálya. (Majd biztos megállapítják: természetesen nincs... a - szerk.)
Frissítés, 2009, február 11, 12:18:
Első olvasónk, az eredeti forrás:
Megvan az eredménye a tegnapi cikketeknek :
- tegnap este a boon.hu kommentjeibe sokszorosan felkerült és
hatására elképzelhető egy újabb miskolci tüntetés szervezése.
- ma 14 órától már bemondják a miskolci zenei csatornák hírblokkjában is.
Az elkövetők 17 és 19 éves cigány suhancok voltak. Kettőt azonosítottak, a többieket szabadon futni hagyták a zsaruk.

Kuruc.info