Köztörvényes Kolompár ismét nagyot alkotott. Már ha a magyarellenes, bűnözéspártoló, munkakerülő cigányok médiában való pártolását alkotásnak lehet nevezni. Ez a retkes cigány, aki nyíltan rasszista, értsd: fehér- és magyarellenes, azt állítja, hogy aki szeret dolgozni, az hazudik.


Az elmúlt években – de mondhatjuk, hogy a rendszerváltás óta – sok mindent lenyeltünk már, olyasmiket is, amikről a megtörténtük előtt esküdöztünk, ezt már nem fogjuk eltűrni. Aztán mégis megtörténtek, és mi továbbra is összeszorított fogakkal tűrtünk. Nem így azonban Kolompár, aki magasról tesz mindenféle európai, keresztény és magyar társadalmi normára.
Hallgassa meg Kolompárt!

MP3 Hosting Service Provided by mp3Upload.ca


A cigánymaffia politikai nyúlványának számító cigányvezetők legretkesebbjét faggatta az Inforádió riportere a veszprémi gyilkosságról, a cigányok ebben játszott szerepéről. Túl azon, hogy a közbeszédben elterjedt lapítás, alákérdezés volt a riporter által használt hangnemben az uralkodó motívum, Kolompár olyasmiket mondott ki, amikről egyrészt mindenki tud, és a Kuruc.info évek óta írja: hogy így gondolkodnak a cigányok. Kolompár szerint nincs cigánybűnözés, ja, persze, és a magyarok is bűnöznek, említi például a móri mészárlást, amit nem cigányok követtek el. Az arányokra nem kérdez rá a gyáva riporter, így Kolompár bátran folytatja, azt üzenve a magyar többségnek, hogy ne várják el azt, hogy a cigányok dolgozzanak, azért, mert - idézzük: „aki azt állítja, hogy szeret dolgozni, az hazudik.” Nyilván a mínusz felé hajló IQ-val rendelkező pigmentbajnoknak nem jut eszébe az az aprócska tény, hogy ha a magyar többség is úgy gondolkodna, mint ő, akkor nem lenne mit ellopniuk, s így éhen döglene a cigányság. Tegyük hozzá: nem is lenne kár értük.

Kolompár szerint az elképesztő méreteket öltő cigánybűnözés miatt mindenki hibás – az elkövető cigányokon kívül. Az egész politikai elit, parlamenti és parlamenten kívüli pártok egyaránt. Ez kétségkívül igaznak tűnő megállapítás, bár nem azért, amiért Kolompár gondolja, hanem azért, mert túlzásba vitték a cigányság támogatását, sőt, nyíltan nevelik őket magyarellenességre, miközben senki nem mondja ki: a cigányok nem a magyar társadalom tagjai, eltartásuk nem kötelessége a magyar adófizetőnek, viszont a rendőrségnek és úgy általában a magyar hatóságoknak igen az adófizető állampolgárok, tehát, hogy értsd te is, hülye Kolompár, a munkavállalók – tudod, ők azok, akik dolgoznak - védelme az első számú kötelességük. Az orkok gátlástalan vezére a hallhatóan jól betanult szövegében még azt a vérlázító kijelentést is megengedi magának, miszerint: "a magyarság a hetedik bőrt is le akarja húzni a cigányságról", de ők ezt már nem fogják megengedni - teszi hozzá fenyegetően. Érti a kedves olvasó, ugye? Van bőr a mocskos cigánynak a pofáján azt hazudni, hogy mi húztunk le róluk 6 bőrt.

Az OCÖ-vezér ugyanakkor elszólta magát: „ez a folyamat, ami ide vezetett, húsz éve tart” - mondja ő. Tehát Kolompár beismerte, hogy a cigányok az elmúlt húsz évben megállás nélkül loptak, mert a magyar hatóságok nem kínálnak nekik munkát. Igen, ez az a pont, amikor a józanul gondolkodó állampolgár megáll, és felteszi a kérdést, hogy hova tűntek el a cigányság felzárkóztatására szánt közpénzek. Miért nem vállalják el a cigányok a számukra felkínált közmunkát? Persze Kolompárnak nem az a célja, hogy valamit is megoldjon a cigányság gondjaiból, vagy hogy elősegítse a társadalmi rend helyreállítását.
Több kérdés is nyitva maradt, ezeket a riporter egyébként fel sem tette, tegyük fel akkor mi.
Kedves Kolompár, te utolsó retkes cigány, hogy gondolod azt, hogy a nulla százalékos cigány munkamorált imígyen próbálod felemelni?! Lehet, hogy neked a munka büdös, mint fajtársaidnak, de akkor miért vádolod ugyanezzel a magyarokat, akik a munkájukból tartanak el téged? Miért kellene a magyar hatóságnak, és úgy általában a magyar többségnek megoldania a ti gondjaitokat? Sírtatok, hogy nincs pénzetek, teletömtünk segéllyel. Azért dolgozunk, hogy a pénzünkből ti felzárkózzatok, nem sikerült, pedig adtunk bőven. Sírtatok, hogy nincs munka, felkínáltunk mindenféle tovább- és átképzést, melyeket a mi munkánkból fizetett az állam, felkínáltunk nektek közmunkát, nem kellett. Mit akartok még, és kérdés, hogy miért tegyünk eleget a kívánságotoknak?

Költői kérdések ezek, hisz' tudom, tudjuk jól, az általatok elképzelt sikeres integráció a következőt jelenti: a magyar Országgyűlés rögzítse törvényben, hogy cigányokat dolgoztatni tilos. A magyar állam tartson el titeket, olyan életszínvonalon, hogy ne legyen gond a plazmatévé, az Audi, és a játékgép, no meg az alkohol. A magyar állam ne üldözze az általatok elkövetett bűnöket, sőt, támogassa azokat. Ezt gondoljátok ti, büdös cigányok és vezéreik, de ebből nem esztek. Remélhetőleg hamarosan elszakad a többségi társadalomnál is a cérna, és akkor mehetsz te is oda, ahova való vagy. A Dunába!
(Kuruc.info - Info Rádió nyomán)