Egymillió forinttal segíti az áramszolgáltató a sajókazai orkokat, csütörtökön pedig ünnepség keretében adják át Sajókazán azt a két és fél millió forintot, amelyet a Filmszemlén gyűjtöttek össze nekik. Fehérek ilyenről nem is álmodhatnak, mégis a zsidórasszisták és cigánbűnözők hazudodoznak elnyomatásukról. Ebben az országban mindenki hétszeresen szenved meg a magas közüzemi számlák miatt, a rablógyilkos állatoknak pedig ez jár.
Egymillió forintot utal át az Észak-magyarországi Áramszolgáltató a sajókazai cigánysoron élőknek, hogy így segítse a villanyórák beszerelését azokban a házakban, ahol évek óta folyamatosan lopják az áramot. Tehát, ha lopod az áramot, akkor kapsz egymilliót, csak ne lopd már. Hihetetlen, hogy mire nem képesek a "magyar" állam és szervei, miért nem csukják le őket, egész egyszerűen?
A helyi önkormányzat (k. anyjukat ezeknek is - a szerk.) keddi ülésén arról döntött, adósságkezelési programot indít. Az áramszolgáltató az önkormányzat által fenntartott Faluszépítő Egyesület számlájára utalja az egymillió forintot, amellyel a villanyórák beszereléséhez járulnak hozzá, tudatta a hírhedt cigánybűnöző-védő, homoszexuális Derdák Tibor, a Sajókazán működő, a helyi bacilusokat segítő Dr. Ámbédkár Gimnázium igazgatója. Az egykori bányatelepen élő családok évek óta illegálisan használják az áramot. Egy magyart ezért börtönbe zárnak, a "bodzaszedőket" viszont jutalmazzák érte.
Egy hete az áramszolgáltató a helyi önkormányzattal és a cigány képviselőkkel – akikről egyébként jó lenne tudni, hogy kiket képviseltek és milyen alapon, mikor lettek erre megválasztva - abban állapodott meg: visszakapcsolják az áramot, ha egy éven belül legalább részletekben kifizetik eddigi tartozásukat az adósok. Ha, ha, ha – jót nevettünk.  Kifizetik, egy éven belül, nane.
Mellesleg a cigók bezsebelik azt a kétmillió forintot is, amit a Filmszemlén gyűjtöttek össze, szegény sorsú embereknek. Tényleg szegény sorsuk van ezeknek a rohadékoknak, az állam és az áramszolgáltató fizet nekik azért, hogy ne lopják tovább az áramot, s még kapnak két milliót zsebbe, a beteges belvárosi zsidó művészektől.
(Boon nyomán)