Számtalan cikket idéztünk már a fősodratú, többmilliós angol napilapokból, amelyek azzal foglakoztak, hogy a cigányok milyen gondokat okoznak az Egyesült Királyságban.

Utolsó, két héttel (!) ezelőtti, azaz egészen friss, kapcsolódó anyag ITT. Igen, jól látható, hogy az angol sajtóban heti-kétheti rendszerességgel jelennek meg ilyen és ehhez hasonló híradások. Bár arányaiban sokkal-sokkal kevesebb cigány él Angliában, mint nálunk, ott is messze a leggyűlöltebb népcsoport - akárcsak Nyugat-Európa számtalan országában (Spanyolország, Belgium, Franciaország, Finnország, Olaszország stb.). Hogy miért? Például azért, amit ebben a cikkben is látunk: kihasználva egy joghézagot, odapofátlankodnak egy-egy település mellé, amelyet aztán gyakorlatilag élhetetlenné tesznek. Nem csoda, hogy nincs az az angol, aki szívesen látná őket.

A cikk eredetije ITT. Érdemes elolvasni az angolok által a cikkhez fűzött kommentárokat is. Ahogy látható, ugyanúgy utálják a cigányokat, mint mi. Biztosan azért, mert az angolok génjeiben van a nácizmus, az antiszemitizmus, a fajgyűlölet, a cigányok megvetése, akárcsak a franciákéban, a belgákéban stb. Ja, hogy ezen országok egyike sem volt Hitler szövetségese, sőt? Sebaj, azért még nácik. A fajvédők szerint.
Következzék a cikk. Figyeljük meg benne a jelzőket (pl. őrjöngő, félelmükben névtelenséget kérő helyiek; a "nácifasisztarasszista" képaláírások, megjegyzések stb.). Ha valamelyik magyarországi lap így írna a cigánybűnözésről, azonnal Brüsszelig meg Strassbourgig rohannának a fajvédők, és új Hitlert vizionálnának. Úgy látszik, az angol sajtónak szabad az, ami nekünk nem.


A JCB-s cigányok miatt elveszett paradicsom



Invázió - cigányok földmunka közben


ELBORZADT, segítség nélküli családok nézték tegnap, hogy a vidéki idillük fölé BURKOLATOT FEKTETTEK - cigányok, akik nem kevesebbel, mint JCB-kkel [ismert földmunkagép-márka] dolgoztak.

A cigányhadsereg egyenesen HETVEN teherautónyi építési alapanyagot hozott, ahogy a munkaszüneti napon a helyszínre vágtattak, hogy mielőbb elkezdhessék a munkát. Tegnap éjjel folytatták azt a hadseregben látható precizitással: csatornákat építettek, egy szennyvízfeldolgozó / tisztítóegységet, és állandó helyeket kerítettek el egy tucatnyi lakókocsi, ill. azok autói számára.


Egy eredeti Forest of Dean, Newent-képeslap


A szemet sértő tábor zöldövezetben van, egy egyirányú zsákúton, olyan házakkal szemben, amelyek értéke egymillió angol fontig terjed.

A cél az, hogy a munkálatokat befejezzék, mielőtt a jegyzőség emberei holnap visszatérnek mukahelyükre, hogy megálljt parancsoljanak az építkezésnek [Angliában ui. az ilyen típusú építés engedélyköteles, viszont - egy új, még a baloldali kormány által elfogadott törvény szerint - már megépített parkoló, táborozóhelyeket nem szabad felszámolni. Ide tartoznak azok a táborhelyek is, amelyeket olyan gyorsan fel tudnak építeni, hogy az építkezés közben nem tudják azt leállítani a hatóság emberei, mert pl. szabadságukat töltik. Ezt a joghézagot használták ki a cigányok - megint.]

Az eszeveszett, őrjöngő helyiek azonnal értesítették a rendőrséget, amikor a cigányok szombaton megjelentek egy seregnyi drága BMW-n és 4x4-en, és korán reggel azonnal elkezdték a munkát.

 

Sérti a szemet... a tábor testet ölt


De a rendőrök nem csinálhattak semmit - mivel a cigányok titokban MEGVETTÉK a négy hektárnyi (holdnyi) földterületet a Gloucs-beli Newent szélén - az egyik legszebb, Forest of Dean-beli városban.

Egy, a nyolcvanas éveiben járó pár kérvényét, hogy parkolót építhessenek, a közelmúltban elutasították. [és az hol van méretben, csúfságban stb. egy sebtiben lebetonozott, rút, kb. két rendes focipályányi méretű parkolótól, ráadásul cigányokkal a hátán...]

Egy szomszéd azt mondja: "Megáll az ember esze. Az, aki a törvény szerint jár el, nem építhet semmit. Ezek meg a saját szabályaik szerint játszanak, és még egy gyilkosságért sem ítélik el őket."

Majdnem kéttucat férfi dolgozott betonozó célgépekkel és kettő nehéz aszfaltsimítóval.

Egy másik helyi, aki azt kérte, ne említsük meg a nevét, mert fél a megtorlástól [ezt sem mi írtuk. Nesze neked "törvénytisztelő", "integrálódott" angliai cigányság...], a következőt mondta: "amikor szombat reggel elhúztuk a hálószoba függönyét, nem hittünk a szemünknek."

"Olyannak tűnt, mint egy jelenet a TV "Challenge Anneka" sorozatából."

Tudják, hogy mikor (háromnapos ünnepekkor) kell lecsapniuk , mert akkor van egy plusz napjuk, mielőtt az önkormányzati, a telepek tervezésével foglalkozó emberek a munkahelyükön lesznek. De akkor már késő lesz [a nemcigányoknak].

"A cigányok itt maradnak. Évekig tart majd - ha egyáltalán megtörténik -, hogy a helyi törvényhozás eltünteti őket."

A tábor nagyon hasonlít arra, amit múlt év húsvét körül történt; akkor a kormány miniszterének, Tessa Jowellnek az elhidegült, külön költözött férjének tőszomszédságban építettek [sztori ITT].

A[z akkor épített] tábor nemrég megkapta a visszamenőleges engedélyt, hogy működjön. [lásd: zseniálisan kihasznált kiskapu]