Frissítés (jún. 20. 22.16): a BEOL szóról szóra átvett cikke következik:

Lukács Csaba a gyilkosság gyanúsítottja - megemlékezést szervez a Gárda

A 36 éves Lukács Csabát gyanúsítják azzal, hogy meggyilkolta volt élettársát Békéscsabán.

A Békés Megyei Rendőr – főkapitányság bűnügyi osztálya emberölés  megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancs kiadása mellett körözését rendelte el Lukács Csaba 36 éves tiszapüspöki lakosnak, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2009. június 20-án a déli órákban lakóhelyén megölt egy békéscsabai fiatal hölgyet, aki korábban az élettársa volt.


Lukács Csaba
 

A férfi ruházata a bűncselekmény elkövetésekor, azaz szombaton délben: vajszínű ing, mely vélhetőleg elszakadt; alatta piros színű, magyar nemzeti válogatott mez; kék színű farmernadrág; fekete magas szárú cipő A férfi kb. 160 centiméter magas.

Aki a képen látható személyt felismeri és hollétéről, tartózkodási helyéről információval rendelkezik,  jelezze a Békés Megyei Rendőr – főkapitányságon a 66/523-700-as vagy a 107 telefonszámon. 

A tragédia előzményeiről a Kuruc.info helyi források alapján úgy tudja, a lány szülei négy éve váltak el, majd Eszter édesanyjával Tiszapüspökibe költözött. Szolnoki diákévei alatt ismerkedett meg Lukács Csabával, akivel az idén májusban szakított. A férfi ebbe nem nyugodott bele és folyamatosan zaklatta a lányt, aki előle menekült vissza Békéscsabára a rokonaihoz.
Keretes anyag: Ma este gyertyagyújtásos megemlékezést szervez a Magyar Gárda a Békéscsabán délelőtt meggyilkolt V. Eszter lakóháza előtt. Találkozó fél tízkor a jaminai Nyúl bisztró előtt - tájékoztatta lapunkat László Attila, a Magyar Gárda megyei szervezete sajtóreferense.

(BEOL)
(Kuruc.info: ne tévesszen meg senkit a [fényképen] világos bőr. Bármilyen képszerkesztő-, -kezelőprogramban egyszerű fényerőemeléssel (vagy a felvétel során túlexponálással) bárki cigányból “fehéret” varázsolhatunk – és viszont. Valószínűleg sokan emlékeznek még arra, hogy Orbán Viktort a 2002-es választások első fordulója után a “Magyar” Televízió ugyanezzel a módszerrel [erősen alulexponálták] “cigányosította el”. A rendőrségnél ráadásul kifejezetten szokás a hasonlóan “kifehérített” körözési fotók, ill. fantomábrák (ott főleg a hajszínnel szoktak “ügyeskedni”, hogy ne látszódjon kapásból a fekete) közzététele, hogy megelőzzék a rászístázást.)

Előzőleg írtuk (jún. 20. 20.14): Békéscsabán a jaminai gyilkossággal kapcsolatban további információk birtokába jutottunk. A gyilkosságot két cigány személy követte el. A meggyilkolt lány neve Varga Eszter, aki két rokonával élt együtt Békéscsabán Jaminában a Tavasz utcán. A gyilkosság előzménye, hogy a lány szülei elváltak, amikor Eszter 14 éves volt. Ezt követően a lány, édesanyjával Tiszapüspökire költözött. Szolnokra járt iskolába, ahol összeismerkedett a gyilkosságot elkövető, cigány származású udvarlójával, aki tiszapüspöki kötődésű. Információink szerint a lány ez év májusában szakított barátjával, aki ebbe nem nyugodott bele és Tiszapüspökiben folyamatosan zaklatta volt barátnőjét. Eszter Békéscsabára, rokonaihoz menekült, de a zaklatások tovább folytatódtak. A család feljelentést tett a rendőrségen a zaklató ellen, azonban a feljelentésnek nem volt érdemi eredménye. Ezt támasztják alá a mai napon történtek.

Eszter rokonainak udvarába  bemászott a két elkövető, akik az udvaron bántalmazták a lány rokonait. Ők könnyebb sérüléseket szereztek.  A 18 éves Eszterrel több késszúrással végeztek. A rokonok és a kiérkező mentők nem tudták megmenteni a lány életét.
 
A rendőrség nagy erőkkel keresi a szökésben lévő gyilkosokat.
 
Meg nem erősített információink szerint az egyik elkövetőt sikerült elfogni.
 
A Jobbik Békéscsabai alapszervezete nevében
ifj. Strifler Attila

Előzőleg írtuk (jún 20. 15.50): Most kaptuk a hírt, hogy Békéscsabán Jaminában a Tavasz utcában megöltek egy fiatal 18 éves lányt saját házuk udvarán szombat délelőtt 11 óra körül a cigányok. További információkkal később tudunk jelentkezni a Jobbik békéscsabai alapszervezetének a tagjai most igyekeznek kideríteni, hogy mi is történt valójában. Annyit már tudunk, hogy tiszapüspöki cigányok az elkövetők.
Jobbik Békéscsabai alapszervezete nevében
ifj. Strifler Attila
Frissítés (jún. 20. 15.50): Pár perce jelent meg a BEOL híradása. Ebből nem derül ki a leszúrt etnikai hovatartozása; a gyilkosé viszont annál inkább (Tiszapüspök erősen fertőzött).
Leszúrtak egy fiatal lányt Békéscsabán

A Beolhoz érkezett információk szerint leszúrtak egy fiatal lányt ma délben Békéscsabán, a jaminai városrészben. A rendőrség a volt élettársat keresi.

Tudósítónk helyszíni jelentése szerint az egész utca döbbenten áll az események előtt. Többek elmondása szerint a 18 éves lány volt élettársa bemászott a Tavasz utcai ház kerítésén, majd leszúrta a lányt, illetve megtámadta annak jelenlegi élettársát, aki azonban nem sérült meg.

Úgy tudni, a lány - aki egy hete töltötte be 18. születésnapját - a szúrás következtében életét vesztette. A rendőrök nagy erőkkel keresik a menekülésben lévő volt élettársat, aki meg nem erősített hirek szerint tiszapüspöki lakos.

Tudósítóink a helyszínen látták a Magyar Gárda tagjait is, akik a bűncselekmény körülményeiről tájékozódnak.
Kuruc.info: kíváncsiak vagyunk, vajon ezen a bűneseten is olyan kéjjel fog-e csámcsogni a balliberális, fajvédő sajtó, mint azon, amikor a volt (de még tavaly összeférhetetlensége miatt kirúgott) gárdista leszúrta a volt barátnőjét. Azon esetre mind a mai napig hivatkoznak a balbib médiumok és a fajvédők (pl. mindannyiunk kedvenc Balogh Artúrja), ráadásul konzekvensen azt hazudva, hogy még mindig gárdista az illető, ill. hogy horogkeresztes zászlóval takarta le áldozatát (amelyről szintén kiderült már az elején, hogy hazugság).

Azzal kapcsolatban, hogy egy cigány-cigány (vagy cigány-magyar) családban, ahol a férj a cigány, milyen viszonyok vannak, ajánljuk elolvasásra EZT. A megszólaló fehér, finn lányok hihetetlen rémtörténeteket meséltek… Ezt tartsa minden fehér lány az eszében, aki esetleg cigányhoz menne feleségül!