Tisztelt Szerkesztőség!

Azért írom ezt az üzenetet, mert az utóbbi napok kiskunlacházi történéseivel kapcsolatosan megjelent hírekben találtam némi pontatlanságot.

Az egyik hír arról szólt, hogy a cigányok által megvert nő a "Megyeri" kórházban van. Azt nem sikerült kiderítenem hogy ki ez a nő, de azt sem tudom hogy van-e ilyen kórház.

Ellenben van Megyeri Géza barátunk, akit egy cigánykölök kaszával sebesített meg életveszélyesen. Tudomásom szerint Őt őrzik a gárdisták. Úgy hallottam meg akarták a peregi cigányok látogatni Őt a kórházban. Gondolom nem a lelkiismeretfurdalás miatt, hanem azért, hogy megfenyegessék. Egyesek szerint ezt már meg is tették. Azt üzenték Gézának, hogy azt fogják vallani, hogy meg akarta erőszakolni a cigánykölök feleségét. (Kuruc.info: “életszerű”… Persze, pont egy fehér akar majd egy rühes, ezer éve nem fürdött, Isten tudja milyen nemi betegségekkel bíró deviánscigányt megerőszakolni… Valami hihetetlen, hogy cigányaink milyen átlátszóan ostoba védekezésmódokat képesek kiagyalni…)

Amikor Gézát megsebesítették, nem véletlen baleset volt. Géza feje felé a cigány 3-4 kaszáló mozdulatot tett, amiből kettőt nem sikerült kivédeni: az egyik a tüdőt is elérő sérülést okozott, a másik pedig felületit.

Ki is ez a cigány kölök? Egy-két hónappal ezelőtt készült egy képriport és egy írás Kiskunlacházáról, ami a Kurucinfón volt olvasható. A készítők elmentek egy peregi cigányházhoz, ahol egy nemcigány nő azzal dicsekedett, hogy milyen gyorsan megtanult cigányul. Na, ő Latin Margit névre hallgat. Együtt van egy Sztojka Jancsi nevű cigánnyal. Úgy 60 év körüliek. Nincs saját gyerekük. Ugyan ebben az udvarban lakik Nagy Jancsi is asszonyával. Nekik van vagy 9 rajkó. A legnagyobb Jancsi, 21 éves, az bizonyos cigánykölök, aki Gézába vágta a kaszát. No, ezt a kölköt a nevére íratta az a Sztojka Jancsi, aki azok közé tartozik, akire azt szokták mondani, hogy a szeme sem áll jól. Ez az általuk "nevelt" kölök is ilyen lett. Amikor hetyke bajusza alól rátekint egy "parasztra" - így nevezik a magyarokat -, csak úgy süt belőle a gyilkos gyűlölet. Egyébként Sztojka Jancsi is hasonlóan kezdte, azért ült, mert, úgy tudom, késsel szúrt le valakit. Na ide menjen vissza az a fotóriporter!

Hogy mi a kapcsolat Richárd és a Jancsi nevű cigánykölkök, valamint idősebb Sztojka Jancsi között? Mindkét kölök öreganyja két rusnya cigányasszony volt, akiknek idősebb Sztojka is testvére volt.

A kaszás kölyökkel kapcsolatos az is, amikor az egyik helyi boltost, Budai Palit verték meg. A kaszáskölök anyja bement Budai élelmiszerboltjába és ott jól bevásárolt, csak fizetni nem akart. Ezt már más cigányok is eljátszották ebben a boltban. Most azonban ott volt a tulajdonos is és megakadályozta a lopást. No, hogy, hogy nem, a cigányok elkapták Palit és elverték az utcán. Pali feljelentést tett, amit vissza is vont, mert azt mondta neki dagadt Miki, hogy azt vallják, hogy meg akarta erőszakolni a feleségét. Ugye milyen ismerős a taktika? (Kuruc.info: hát igen – meglehetősen gyakran használják ezt az érvet. Persze azt elfelejtik, hogy a kutya se akarna megerőszakolni egy szifiliszes, soha nem fürdött cigánynőt…) Ezt a dagadt Mikit védték a rendőrők háromlábú állványokra állított gépfegyverekkel.

Hát így zajlik az élet Kiskunlacházán, és azon belül is Peregen.