(Bűnöző cigányok csoportja zülleszti Juhász Gábor MSZP-s hazudozó, kis mátrai községét)

Adjon az Isten!

Nemrégiben segélykérő levéllel keresték meg az Új Magyar Gárda Mozgalom Nógrád megyei zászlóaljának vezetőségét. Egy mátraszőlősi lakos kért végső elkeseredésében segítséget a gárdától, mondván, hogy életveszélyesen megfenyegette őt és édesanyját, a helyi romák egy kisebb csoportja. Természetesen, mint gárdisták, kötelességünknek éreztük, hogy azonnal kivonuljunk a megadott címre, egyeztetés céljából. Helyszínre érve riadt szemű asszonykát találtunk a kapu mögött, de egy gyors bemutatkozás után szívélyesen beinvitált minket a kis portára. Míg fiára várva elfogyasztottunk egy kávét, gyorsan a történtekre terelődött a szó. Elmondta, hogy félnek, nem mernek az utcára menni, mert megverték őt, a fiát pedig megfenyegették.
Miután a felkérést küldő megérkezett, fény derült a részletekre is. Az előző napon történt, hogy az otthon autószereléssel foglalkozó fiatalember háza előtt egy, a helyi cigány kisebbséghez tartozó autós nem tudott tovább haladni az utcán leparkolt javításra érkezett járműtől. Ahelyett, hogy szólt volna, nagy gázzal és pörgő kerekekkel a másik, szintben emelkedő utca felé hajtott el, eközben a nagy sebességtől felpattanó kövek több, az utcán parkoló, javításra váró autót eltaláltak. A fiatalember édesanyja észlelve az esetet kiment a közben egy másik utcán visszaérkezett sofőrhöz és szóvá tette, hogy miért nem lassabban közlekedik, valamint, hogy kárt tett a parkoló járművekben. A válasz válogatott ocsmányságok és szidalmazások közepette adott ütés, majd a szomszéd kertjébe történő betaszítás volt. Édesanyjáért aggódva a tett színhelyére szaladt fia, valamint az utcában lakó szomszédok is. Látva a törtéteket, megpróbálták menteni az idős hölgyet. Ebből dulakodás keletkezett, de a megváltozott erőviszonyok miatt a jármű vezetője valamint a verésben neki segítő női utasa nagy sebességgel elhagyták a helyszínt. Miközben az események után az áldozat, és a segítségére sietők éppen megbeszélték a történteket, kisvártatva visszaérkezett egy több főből álló cigánycsapat, kövekkel és más dolgokkal felfegyverkezve. Szó nélkül kezdték el dobálni a parkoló autókat, melyeknek ablakit betörték, karosszériájukban tetemes károkat okoztak. Eközben az ott lévőket ütni-verni kezdték, amivel csak érték, több emberen súlyos sérülést okozva. Az édesanyját védő fiatalembert megöléssel fenyegették, amennyiben ki mer menni ezután az utcára. A közben értesített rendőrség megérkezésére a felbőszült cigányok elhagyták a területet.
A sértett elmondta, hogy miközben a kiérkező helyszínelők dolgoztak, egy mikrobusznyi cigány próbált újra visszatérni, de a rendőröket észlelve jobbnak látták eltűnni onnan.  Sajnos a felvett adatgyűjtés, és a megvalósult súlyos fenyegetés ellenére rendünk őrei a mai napig nem intézkedtek az ügyben. A károsult fiatalembert több órán keresztül tartó kihallgatáson vegzálták, de azon kívül senki mást nem állítottak elő, nem hívtak be. Rövidesen megkeressük és kérdőre vonjuk ez ügyben a pásztói Rendőrkapitányság illetékesét, hogy vajon a magyar emberek, gárdisták, nemzeti ellenállók állandó piszkálása, szabálysértéssel, eljárással fenyegetése, ütése-verése és gázzal fújkálása közepette van-e idejük a bűnözőkkel is foglakozni.

Mint majd látni fogják, úgy néz ki, hogy nincs!

Egy kis nyomozást tartva kiderítettük, hogy Mátraszőlős 1668 lakosából kb. 250 fő a cigány kisebbséghez tartozik. Ezekből tenyésztődött ki az a 10-15 fős bűnözőbanda, akik állandó rettegésben tartják ezt a régen nyugodt és csodálatos helyen lévő kis falvat és lakóit. Rendszeresek a békés lakosok elleni kötekedések, fizikai bántalmazások, fenyegetések, betörések, lopások. Száguldoznak az utcákban, lopott vagy innen-onnan kapott autókkal, részegen, jogosítvány nélkül; eközben balesetet okozva. Természetesen az intézkedő rendőr ez esetben is megengedi, hogy tovább haladjanak az autóval, pedig, mint megtudtuk, volt már rá precedens, hogy a kiérkező rendőrautót is rugdosni kezdte a felbőszült cigány csürhe. Megtudtuk, hogy az elvetemült cigánybűnözők egy idős bácsihoz (nem vendégségbe) betérve azt az ágyhoz kötözték és megfenyegették, ha nem adja oda a nyugdíját, felgyújtják az ággyal együtt. Más esetben lopási szándékkal egy öreg nénihez behatolva úgy megverték szegényt, hogy 8 napon túli sérüléseket szenvedett. Természetesen az elmondottak alapján a rendőrség ezen ügyekben sem vette elő az elkövetőket!  A falu lakói rettegésben élnek, félnek szólni a randalírozó, bűnöző bandának ezért a rendőrökhöz fordultak segítségért, akik egy karlendítéssel elintézték a dolgot, mondván, nincs idejük ilyesmire, nem érnek rá, mert sok más dolguk van! Hát persze mert a gárdisták üldözése sokkal fontosabb, mint az adófizető magyar emberek pénzéből eltartott bűnöző cigányok megfékezése.

A község független polgármestere, Tóth Gyula, elnéző a helyi bűnözőkkel, pedig hozzá is betörtek már. Ebből sem lett eljárás, annak ellenére, hogy a polgármester a hónap rendőreinek díjazása kapcsán több esetben anyagi támogatást nyújtott a rendőrségnek. Mint megtudtuk, viszont sok esetben a közmunkán lévő, részegen, a munkát csak imitáló cigányoknak is leigazolja a munkaidőt. Vajon ő is fél, vagy más az oka?

Itt az idő, hogy felébredjen a nép és összefogással kivesse magából ezeket a bűnöző  véglényeket. De itt lenne az idő arra is, hogy a magyar nép által finanszírozott rendőrség végre a dolgát tegye, amiért felesküdött, és nem az amúgy szintén bűnözőkből álló kormányunk politikusainak kézi vezérelt kalapácsaként, nemzeti hazafiakat, jobbikosokat és gárdistákat, magyar embereket üldözzön!

Természetesen a sértettekkel folyamatosan egyeztetünk, és ha kell azonnal a védelmükre kelve, biztosítjuk a sértetlenségüket, ha már a rendőrség ezt még felkérésre sem tette meg.

Szebb Jövőt!

Nógrád megyei Új Magyar Gárda Mozgalom vezetősége.