December 13-án leutaztam Debrecenbe a barátaimhoz, hogy megünnepeljem a születésnapomat velük.
Legjobb barátommal és két barátnőnkkel azt gondoltuk, hogy a Retro69 (Debrecen, Piac utca 11. – www.retro69.hu) ideális hely lesz egy kis péntek esti lazításra és, hogy kulturált körülmények között lehet bulizni.

Éjfél körül érkeztünk meg a szórakozóhelyre. Jól éreztük magunkat, táncoltunk. Majd egy idő utána két barátnőnk egymással is elkezdtek táncolni. Ekkor kezdődött, hogy elkezdtek minket picit lökdösni, de gondoltuk a tömeg miatt van (elég sokan voltak bent a szórakozóhelyen), ez abba is maradt. Majd a két lányt táncolás közben körbeállták sötétebb bőrű személyek. Ez láthatóan barátnőinknek sem tetszett és természetesen nekünk sem, így picit odébb hívtuk a két lányt. Ez után picivel egyből arcon ütötték a barátomat. Az orrából egyből elkezdett folyni a vér! Körbenézünk, de nem látunk senki feltűnőt. Néhány perc múlva megjelent 2 biztonsági őr. Elmondtuk, hogy mi történt, de mintha nem is érdekelte volna őket. Szétnéztek 3 másodperc alatt, majd elmentek. Amíg barátom odament a pulthoz, hogy kérjen zsebkendőt és jeget addig engem oldalról halántékon ütöttek (1.kép). Ahogy a képen látszik bal szememnek a fele bevérzett (2.kép). Az ütés hatására a földre kerültem, még ott is kaptam rúgást a hátamra (gerinc, vese), (3. kép). Majd kiráncigáltak a szórakozóhely elé. Dulakodás közben valószínűleg az oldalamra is kaphattam ütést vagy rúgást, mert a jobb oldalam is be van vérezve kicsit (4. kép). Megpróbáltam visszamenni, de a biztonsági emberek nem engedtek. Még velem kezdtek el veszekedni, hogy mit akarok és majd valaki kihozza a kabátomat.

2 óra 2 perckor hívtam először a rendőrséget. Majd 2 óra 22 perckor ismét hívtam őket, hogy merre vannak, mert még nem értek oda és egy szétszakított ingben állok a parkolóban. 1-2 perccel később érkeztek meg. 4 rendőrrel visszamentünk a tánctérre, hogy igazoltatva legyenek a személyek. Kikísérték őket, igazoltatták. A rétinéger és barátja (5.kép) végig tagadott mindent, majd egyszer az ork véletlenül elszólta magát, hogy ő ütött meg minket. Erre a rendőr mondta az egyik társának, hogy bilincselje meg. De erre elkezdett visszakozni és, hogy visszavonja, amit mondott. A rendőr ezzel elintézettnek tartotta a dolgot. Megkérdezett, hogy vissza akarunk-e menni a szórakozóhelyre. Természetesen mi mondtuk, hogy ilyen helyre többet nem megyünk. Az ork visszament. Ami a „legviccesebb”, és legfelháborítóbb, hogy utána a rendőr nekünk hozzátette még, ez benne van az estében és főleg, ha túl jó nőkkel megyünk szórakozni. A biztonsági emberek a szórakozóhelyen semmit sem csináltak. A beengedésnél úgy látszik semmilyen szűrő nincs, bármilyen embert beengednek, akár kés is lehetett volna náluk! Szerencsére a lányoknak semmi bántódásuk nem esett. De a szórakozóhely biztonsági embereitől bármi történhetett volna!

Mi 19, 20 és 24 évesek vagyunk.
Kuruc.info: nem csoda, hogy pl. a sokkal-sokkal egészségesebb Finnországban teljesen általános az, hogy kivétel nélkül minden cigányt és/vagy mozlimot kitiltanak a diszkókból, bárokból. Ott a magyar helyzettel minden teljesen ellentétes: ha valami fajvédő szervezet nyivákol, addig “fekteti” az ügyet a finnérzelmű, hazafias rendőrség, amíg az el nem évül. Ha meg átverik a bíróságig az esetet, ott kiszabnak egy filléres (1-2 ezer eurós) büntetést, amit a finnek mellényzsebből kifizetnek. (Lásd EZT) Nálunk ennek az ellentettje az igaz: ha egy magyar ugyanazt merészeli tenni, mint egy finn kollégája, akkor minimum milliós büntetésre és/vagy egységbezárásra számíthat.

Hiába, Finnországban alig van zsidó, és az egész történelmük másból sem állt, mint a hazafias, honvédő háború, hihetetlen sikerekkel (lásd pl. Téli Háború) ami miatt szörnyen összetartó, hazafias nép. Nem csoda, hogy minden másképp történik arrafelé, mint a kaftánfertőzött Magyar(?)országon – ne feledjük pl. azt sem, hogy arrafelé, faluhelyt,
a rabláson rajtakapott cigókat egyszerűen a helyiek lelövik, mint a kutyákat. Ahogy kell.