Tömegverekedés tört ki egy sörözőben, hatan megsérültek
Egy tiszaföldvári vendéglátóhelyen szórakozott egy család pénteken, tudta meg a Szoljon.hu Veres Évától, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől. 

Hajnalban azonban perpatvar, családi vita tört ki a három nő — anya és két lánya között —, melynek során ütlegelni kezdték egymást, minek során könnyebben megsérültek. Ellenük csoportos garázdaság miatt indult eljárás a helybeli őrsön.

Szintén csoportos garázdaság miatt kellett intézkedniük a rendőröknek szombaton hajnalban, amikor egy másik helybeli sörözőben szóváltás alakult ki, és során több személy összeverekedett. A dulakodás végén hatan könnyebben megsérültek, két fiatalt — egy 15 éves cibakházi és egy 19 éves helybeli fiút — előállítottak a rendőrök.
(SZOLJON)
Kapcsolódó, az események hátterére rávilágító hozzászólás (forrás: ciganybunozes.blog.hu):

Az éjszaka folyamán (2010. 02. 20-21.) egy békésen biliárdozó - 3 fős - magyar társaság múlatta az időt Tiszaföldváron a "Cuki" nevű szórakozó helyen, amikor kb. 23:30 körül egy 14 főből álló tetves segílyes társaság belépett a szórakozóhelyre és érdeklődött a biliárdozás lehetősége felől. A magyarok normálisan azt válaszolták: "Lejátsszuk ezt a kört és átadjuk az asztalt."

A segílyes (becenevén, ahogy magát nevezte: atom) türelmetlen társaság azonban nem tudta kivárni neki esett a magyaroknak, az egyiknek széttörték a fején a dákó vastagabb részét, a másiknak felszakították az arcát, a harmadikat pedig jól helyben hagyták. Majd jó cigány szokás szerint elfutottak...