Frissítés (20:58): boldogi olvasók is jelentkeztek, alátámasztva, hogy nem hazudik az eredetileg idézett  olvasói levél. Idézzük az időközben feldolgozott levelet:

Tisztelt Urak!
 
Ismét történt egy szégyenletes magyarverés ezen a héten Boldogon:
  
Egy fiatalember kocsival eső után, kátyúkkal hemzsegő úton belement, egy kátyuba.
Így egy 4 fős 14-éves! cigány társaságot véletlenül lelocsolt.
 
Mivel azonnal észrevette a kellemetlenséget, ezért megállt elnézést kérni. Azok pedig elkezdték mocskos módon anyázni...
 
Rutintalanul a srác kiszállt a kocsiból, ezek pedig boxerrel nekiestek. A meglepett fiatalembert pár pillanat múlva már a földön rugdosták.
 
Az eset után az egyik cigánygyerek apja megkereste kórházban lévő fiatalember szüleit, hogy nehogy feljelentést merjenek tenni, mert akkor kiirtják az egész családot.
 
Ma volt a fejműtétje a sértett fiatalembernek...
 

Pontos részletekért bármelyik boldogi lakost meg lehet kérdezni.
Sőt kérném is, hogy tegyék ezt meg és erről a felháborító esetről is számoljanak be részletesen. (Kuruc.info: megtesszük, mert arra mérget vehet a T. Levélíró, hogy balliberális médiumban, természetesen, mély kuss lesz – azok ugyanis még gyilkosságokról [lásd pl. a hétesi eset] sem számolnak be, ha cigó az elkövető...)
 
Sok sikert, kitartást és jó egészséget a további munkájukhoz:
 
Üdvözlettel és nagy tisztelettel: XY

Eredetileg (18:10-kor) írtuk: Olvasó: Üdv!

Február 18-án kis híján megismétlődött egy "Olaszliszka".

A Heves megyei Boldog község Béke útján egy apa vitt két kisgyereket autójával. Egy cigány csapat ácsorgott az út mellett és mikor az autó véletlenül egy kátyúba hajtott néhány csepp víz érte őket. Azonnal el kezdték káromolni, rohadt parasztozni, a gyerekeivel együtt tetű magyarozni, majd egy boxer is előkerült és néhányak szerint baseball ütő. Neki estek a férfinak aki azért nem hagyta magát és védekezett, de a fegyverekkel szemben magatehetetlen volt. A gyerekek szeme láttára ütötték  boxerrel az arcát. A számtalan sérülése mellett ,több helyen eltört az arccsontja.

Az elkövetők helyi cigányok, akik már nem először csináltak ilyet, mégis mindig megússzák. (Kuruc.info: valószínűleg ebben erősen közrejátszik az is, hogy a helyi jogszolgáltatás erősen cigánypárti, és gyakorlatilag minden orkot felment… Lásd még EZT) Kíváncsi vagyok, ha ezeket a tetveseket egy zsákban találnák meg az út mellett feldarabolva, a rendőrség akkor is csendben maradna?? (Kuruc.info: bár tudjuk, költői a kérdés, de azért megválaszoljuk: nem, akkor a Jew York Times is feltámadó nácizmusról, csattogó bakancsokról, marhavagonokról értekezne, és azonnal kijelentené, hogy a Jobbik a gyilkos. Ahogy azt már többször megtették a nyugati ballib médiumok.)

Legutóbb állítólag egyikük az általános iskolában egy kést nyomott egy magyar kisgyerek nyakához és megöléssel fenyegette.

Boldogon a helyzet egyre kritikusabb. A hatvani rendőrség embereit csak akkor látni mikor traffipaxozni jönnek a 30-as táblához. Lassan elérünk arra a pontra, amikor majd a helyi magyarok saját kezükbe veszik az igazságszolgáltatást. (Kuruc.info: vigyázat! Az MSZP kifejezetten a polgárháború kirobbantására játszik, hogy hatalomban maradhasson! Ki kell bírni a választásokig, nem szabad visszavágni, bármennyire is nehéz! Remélhetőleg normális kormányunk lesz, minimum Jobbik-tagokkal, ha nem -vezetéssel.)