A cigányfajvédők által feltüzelt, büntethetetlenségük, érinthetetlenségük teljes tudatában levő (deviáns)cigányaink most már napi rendszerességgel támadnak az intézkedő rendőrökre. Talán mondanunk sem kell, ez utóbbiak nem csinálják azt, amit egy normális országban tennének: nem puffantják le helyben a bűnözőket.

Az alábbi cikkből a kormány és aljas, hazug sikerpropagandájának szép „bizonyítéka” is kiderül: „A rendőrség tájékoztatása szerint tavaly 31 alkalommal támadtak rendőrökre a megyében, idén eddig már kilenc esetben.” Tetszik érteni? Alig múlt el két hónap az évből (annak egyhatoda), és már a tavalyi összes (megyei) rendőrretámadás valamivel kevesebb, mint harmadát abszolválták a cigányok. Ez hányszoros növekedés? Majdnem kétszeres. Ennyit a kormány „hihetetlenül javuló közbiztonság”-hazudozásáról…

Az eredeti cikk:

Rugdosták és ütlegelték az intézkedő rendőröket Taktaszadán
A rendőrök fel vannak készülve az ilyen helyzetek kezelésére?

Taktaszadán csütörtök este verekedéshez riasztott rendőröket támadtak meg. Az elkövetők előbb szidalmazták, majd rugdosni és ütlegelni kezdték őket – közölte a Borsod megyei rendőr-főkapitányság.

Este fél tíz körül a Szerencsi Rendőrkapitányság ügyeletére érkezett bejelentés szerint Taktaszada egyik utcáján többen kiabáltak és verekedtek. A kiérkező két járőr a verekedés egyik sértettjének a lakásán adatgyűjtésbe kezdett, ám ekkor megjelentek a bántalmazók.

A belépőket a rendőrök távozásra szólították fel, akik előbb csak szóban, majd tettleg is agresszívan léptek fel az egyenruhásokkal szemben. A négyfős társaság, melyben nők is voltak, az intézkedő rendőröket trágár szavak kíséretében rugdosni kezdte, a járőrök kabátját rángatták, 25 ezer forintos láthatósági mellényüket elszakították. Az erősítést kérő járőrök egyike a bántalmazá nyolc napon belül gyógyuló, könnyebb hámsérülést szenvedett.

A járőrök, látván, hogy itt nem két ember között kell rendet tenni, azonnal erősítést hívtak – számolt be a részletekről az MNO-nak a megyei kapitányság sajtóreferense. Egyedné Novodomszki Éva szerint rendőreik fel vannak készülve az ilyen helyzetek kezelésére. Szadára végül a szerencsi kapitányságról érkezett erősítés. A miskolci bevetési alosztályt nem kellett riadóztatni, a szerencsi járőrök megoldották a problémát. 

A rendőrség csoportosan elkövetett, hivatalos személy elleni erőszak miatt egy 34 éves taktaszadai férfival és három női hozzátartozójával szemben kezdeményezett eljárást a Miskolci Nyomozó Ügyészségen. Az elkövetők a törvény szerint kettőtől nyolc évig terjedő szabadságvesztésre számíthatnak.

A rendőrség tájékoztatása szerint tavaly 31 alkalommal támadtak rendőrökre a megyében, idén eddig már kilenc esetben.

(police.hu, MNO)