A nemzeti oldal reppere nem henyél, ha épp nem családjával van, akkor lakossági fórumon próbálja felrázni az embereket a zombiállapotból,  vagy zenét készít, netán pólókat és cipőt tervez. Alább ennek eredményeképp néhány újabb fankadelis cucc.
Az új lemez: Magyarok Nyilai
FankaDeli legújabb korongját ingyenesen és legálisan letöltheti Fanka honlapjáról. Kőházy "FankaDeli" Ferenc mindig hangsúlyozta, hogy aki nem veszi meg a mintegy másfél-két mozijegybe kerülő CD-jét, az kvázi meglopja. Most mégis úgy döntött, hogy mindenki letöltheti: talán így többekhez eljut, talán így többen értik meg az egésznek a lényegét.
Ha a CD meghallgatása után úgy dönt, hogy támogatni kívánja munkásságát, akkor a Kuruc.infón keresztül meg is rendelheti a CD-t magát, a tokkal együtt.
 
Magyarok Nyilai-póló
Fekete és fehér színben, széles méretválasztékban, már nőknek készült változatban is elérhetők a pólók. Ára: 2,990 forint (+postaköltség)
Megrendelhető: bk(kukac)bk.hu - a levélben, kérjük, írják meg nevüket, címüket, telefonszámukat, a póló színét, méretét, a rendelés mennyiségét, no és hogy férfi vagy női változatot szeretnének-e. Ha az adatok hiányosak, például nincs mobilszám, akkor nem fogják postázni.
Videó a pólóról:
 
 
FankaDeli cipő
Több méretben, fekete és fehér színben. Ára: 11,990 forint (plusz az esetleges postaköltség)
A cipő megnézhető, felpróbálható, megvásárolható: a http://bk.hu/ címen található boltokban.
A cipő megrendelhető: bk(kukac)bk.hu - a levélben, kérjük, írják meg nevüket, címüket, telefonszámukat, a cipő színét, méretét. Ha az adatok hiányosak, például nincs mobilszám, akkor nem fogják postázni.
Videó a cipőről:
 
 
S. Tibor - Kuruc.info