El tudja képzelni azt a Kedves Olvasó, hogy egy, a gyerekét szerető ember a saját lányát futtatja? Nos, nem igazán: ilyen a fehér kultúrkör történelmében nem igazán ismert. Még a II. VH alatti vagy utáni legszegényebb időkben, amikor bizonyos vidékeken (pl. a Baltikum) az embereknek egyenesen fakérget kellett „enniük”, nos, még akkor sem szaporodtak el a tősgyökeres európai népek körében az „állítsuk ki a lányunkat az út szélére”-esetek. Ez is mutatja a két (európai, fehér vs. cigány) kultúra közti értékkülönbséget.

De mi van az ember fiával? Főleg, ha az még 12 sincs, és a „seggbekuki”, finoman szólva, nem túl egészséges dolog (bevérzések stb.), mármint a „lány” szempontjából? Igen, egy normális szülő foggal-körömmel tiltakozna az ilyen ellen. De nem a cigány – náluk bevett szokás az, hogy nemcsak a lányaikat, hanem egyenesen a fiaikat is futtatják. A „legendás” „gyerekszeretet” jegyében, ugyebár.
És még van pofájuk azt hazudni a cigányok fajvédőinek, hogy légből kapott hazugság mindaz, hogy például orkék a saját gyerekeiket csonkolják meg csecsemő-, kisgyerek-korban, hogy többet kaszálhassanak az azokat megszánó adakozókon, amikor kirakják őket koldulni... Ennek az ember alatti, minősíthetetlenül primitív, állati „kultúrának” tényleg semmi helye Európában.

Az FH az elkövetők származását egyértelműsítő cikke következik:

Saját fiaikat futtatták a bolgárok Franciaországban

Négy férfit és öt nőt tartóztattak le prostitúcióra kényszerítés gyanújával Franciaországban. A bolgár romák saját fiaikat futtatták, akik közül többen még 12 évesek sincsenek.

 
Bordeaux-i rendőrség csaknem fél éves nyomozás után kedden hajtott végre razziát több illegálisan elfoglalt lakásban. Négy férfit és öt nőt tartóztattak le, akiket azzal vádolnak, hogy prostitúcióra kényszerítették a gyerekeiket. A 33 és 44 év közötti bolgár állampolgárságú szülők a gyanú szerint mintegy 20 gyermeket futtattak az utcán.

A razzia során megtalált nyolc fiút őrizetbe helyezték a francia hatóságok. Három szülő akár 15 éves is börtönbüntetést is kaphat, mert a 12 évesnél fiatalabb gyerekeket kényszerítettek prostitúcióra, a többi ötöt 10 évre ítélhetik 15 és 16 éves gyerekeik áruba bocsátásáért. Alexandre Desporte rendőrkapitány elmondta, hogy a hálózat folyamatosan bővült, és már Bordeaux-n kívülről is érkeztek a kuncsaftok a helyre, ahol a gyerekeket árulták.