Gyakorlatilag óránként kell már beszámolnunk arról (legutolsó híradás ITT), milyen alattomos módon használják ki a cigányok az árvizet: mások bajából, nyomorúságából is hasznot húznak. Aztán meg van pofájuk a kamerába ríni, hogy új lakás kell nekik, mert a régit elvitte a víz – és amilyen hülyék a politikai vezetők, tényleg adnak is nekik (szemben a fehérekkel, mert ők meg nem kapnak semmit).

Statáriumot, most! Ott helyben agyonlőni az ilyeneket. Ha Amerikában, a demokrácia, szabadság védőbástyájában ez teljesen természetes (lásd pl. az ITTENI megjegyzéseinket), itt vajon miért nem az?
A cigányság bizony egyenesen nemzetbiztonsági kockázat. Régen a nyakukban "fosztogató" feliratú táblával lógtak volna (az USA-ban meg simán lelövik őket), hol maradnak most a brutálisan kemény figyelmeztetések? Ilyenkor lehet igazán látni az elpuhult, saját öngyilkosságát előkészítő (mozlimok Nyugaton, cigányok Keleten), a liberalizmustól, színesfaj-védelemtől fulladozó Európa gyengeségét. Kormányszinten ilyenkor nem kéne megszólalnia valakinek, hogy a fosztogatókra keményen le fognak csapni és például gyorsított eljárásban fogják szórni kifelé az ítéleteket, vagy valami hasonló? Kicsit hiányolom.

A Kisaföld cikke:
Meglopták az árvízi adományokat Gönyűn
Élelmiszereket és ruhaneműket vittek magukkal az ismeretlenek, akik zsákmányukból a kerítés átmászása közben többet elpotyogtattak.

– Szerencsére szerdán egy kamionnal és egy furgonnal már vittünk ki Bőnyre az adományokból, majd az elmúlt két napban még többen adtak ruhaneműket és élelmiszert, amit hétfőn szállítottunk volna ki az árvíz károsultjainak – mondta el portálunknak Lencse Gézáné, a gönyűi Vöröskereszt képviselője, a gyűjtés koordinátora.

A raktárhoz azért mentek szombaton délután, mert egy nagyszentjánosi lakos adományt vitt Gönyűre, ekkor vették észre a betörést. Két ablakon át jutott(ak) a raktárba az elkövető(k), felforgatták a már összerendezett dobozokat, kiválasztották, majd elvitték, ami nekik kell. A rendőrség este még rögzítette a nyomokat.

– Nem is annyira anyagi, mint erkölcsi kár, amit okoztak a betörők. Ezek nem a mi ruháink, élelmiszereink voltak, hanem az adományozóké, akik nagylelkűen odaadták a rászorulóknak. Milyen erkölcsi szinten áll az, aki ilyet tesz?! – hitetlenkedett Lencse Gézáné. (Kuruc.info: most komolyan: a cigányoktól mit várunk? Ők és bármiféle erkölcs? Ugyanmár...)
(Kisalföld)