A Hírszerző (Radics Béla analfabéta drogkereskedő melletti – infó ITT) díszcigánya, Balogh Artúr, legújabb, eredetiben ITT található írásában ismételten azzal fenyegette meg a többségi társadalmat, hogy a cigányok kíméletlenül le fognak választani maguknak 2-3 (vagy még több) megyét Magyarországról.

Tegyük hozzá: nincs egyedül az ilyen típusú megnyilatkozásokkal. Tegnap számoltunk be arról (az ITTENI cikkünk frissítésében), hogy Villás Lajos, a sajóbábonyi bűnözőcigányokat le-szabadságharcosozó Roma Rendőrök Országos Egyesületének főtanácsosa azt írta a mi jó Radics Bélánk blogján, hogy biztos abban, a magyarság - amely, Villás szerint, a velejéig szemét nép - kipusztul. Még egyszer: mindezt nem egy névtelen C-Press-es kommentelő mondta, hanem egy felelős társadalmi pozícióban levő (ráadásul általunk eltartott) rendőri vezető.

Ha már a C-Press-ről esett szó: még nem is említettük az oda írogató cigányok hasonló fenyegetéseit, (anti-)utópiáit. A C-Presses orkok legfőbb hangadó- és gyűjtőblogján naponta több ilyen és ehhez hasonló („a magyarok ki fognak halni”, „a magyarokat mind kiirtjuk mi, cigányok” stb.) vélemény is megjelent az utóbbi időben.

Végezetül: nagyon ajánljuk mindenkinek a nácizmussal, a Jobbik szekerének tolásával (gy.k. nem fognak cigánybűnözést oda hazudni, ahol nincs) igazán nem vádolható Magyar Hírlap EZEN cikkének elolvasását. Fehéren-feketén kiderül belőle, hogy a titkosszolgálatoknak egész egyszerűen nem szabad vizsgálódniuk a cigány, az ország feldarabolását célzó szeparatista mozgalmak tekintetében. Meg van nekik tiltva...

Álljék itt Artúrunk cikke, mielőtt az „véletlenül” eltűnik a Netről (ahogy az már oly sokszor megtörtént):

Árpád apátok jósoltatott egy Sámánnal!
Egy réges rég, két évezreddel ezelőtt ( a bunkó parasztoknak akik nem tudják azt, hogy már a harmadik évezredben járunk), tehát akkor Árpád Vezér elment a sámánjához és jóslást kért, a megalapítandó országa jövője felől.

A sámán a következőt mondta Árpád apátoknak!

-Szeretett Nagy Vezér!- kezdette jövőbe látását a Sámán.

A harmadik évezred kezdetén egy udvari bohóc hatalmát látom valamilyen elQróét. Aztán Nagy Vezér! Sárgás déli gyümölcs ligeteket látok szerte az országodban mindenütt.

Közben a parasztjaid nem dolgoznak hanem hőbörögnek és új idegen vezéreket szolgálnak , megszégyenítve házad erejét, bölcsességét , és tekintélyét.

Egy új ország Koszovó jön létre amely egy szokatlan függetlenségi gyakorlatot indít el, és ekkor országodban a cigányokkal nagyon rosszul bánnak , egy területen élnek és a parasztjaid nem a szántással törődnek éppen úgy és éppen akkor mint amikor három részre szakították az országodat és éppen akkor amikor megcsonkították azt.

A Parasztjaid tönkre teszik az országodat ám némi fény látszik , egy nevet látok kirajzolódni

By

Balogh Artúr