Az alábbi eset Szeged hírhedt Cserepes során történt. Azon a Cserepes soron, ahol kivétel nélkül bűnöző, deviáns életvitelű cigányok laknak, a milliós nagyságrendben közpénzt sikkasztó, ál-rokkantnyugdíjas Mohácsi Erzsébet-kegyenc Czirok Péter vezérletével. Akiket éppen most fognak szétköltöztetni a városba (természetesen a mi pénzünkből, lásd EZT), hadd fertőzzék el azt teljesen, hadd tegyék teljesen élhetetlenné.

Természetesen ez az információ nem szerepel az alább olvasható, a cigányfajvédő Délmagyar által írt anyagban; ők előzékenyen „belterületről” beszélnek. Ugyanez vonatkozik az úgymond külföldön „dolgozó” apáról – valójában nem dolgozott, hanem Angliában élősködött. Mindezen információkat több helybeli is megerősítette.

Az eredeti cikk:
Megütötte, megrúgta, megvágta, majd leöntötte savval
Szeged - Emberölési kísérlet bűntett megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya csütörtökön.

Csütörtök érkezett a bejelentés: Szeged belterületén, az egyik lakóterületen egy férfi egy nőt vezet nyakában egy zsinórral.

A rendőrség adatai alapján egy külföldön dolgozó 47 éves férfi váratlanul hazaérkezett és eddig ismeretlen okból a 28 éves élettársára támadt. A bántalmazás során többször megütötte, megrúgta, kezét, arcát megvágta késsel, illetve ruháját, arcát ismeretlen maró anyaggal öntötte le, amely során kisebb felületi sérüléseket szenvedett.

A rendőrség elfogta és őrizetbe vette a 47 éves férfit, akinek a mai napon a Szegedi Városi Bíróság előzetes letartóztatását rendelte el - tudta meg a delmagyar.hu.