Újabb Balogh Artúr-opuszt hozunk le, amelyben a jelenkori cigányság „gondolat”világának minden eleme megtalálható, a kiirtásunk, jobb esetben kihalásunk helyeselésétől kezdve („Tudjátok Gádzsókáim lehet, hogy másodrangú állampolgárok vagyunk a ti egyenlősdit okádó rendszeretekben de Isten szemében elsődleges emberek a cigányok így előre borítékolható , hogy ti fogtok lassan és biztosan kipusztulni nem mi!”, „Ártatlan gyerekeitekre és asszonyaitokra mondtátok ki a halálos ítéletet, a tudatlan bunkóságotoknak köszönhetően amit Isten végre hajt!” stb.) az európaiak le-„fehér keresztény állat”-ozásáig, (a félzsidó) Sarkozy nácinak nevezéséig és a cigánybűnözés jogosnak minősítéséig.

Igen, Balogh Artúr barátunk egy fokkal sem jobb, mint a többi, a Nácik haza! blogon, a C-Press-en, a közösségi portálokon stb. ámokot futó, bennünket szintúgy kiirtással fenyegető cigány. Az esetében ez azért különösen fontos, mert Artúrunk nem csak egy a sok nevenincs korcs közül, hanem ő az egyik vezetőjük, a „patinás”, „igényes” (haha... ilyen alakokkal, mint Balogh, meg Radics Béla?) Hírszerző vezető cigány megmondóembere stb. Hadd utaljunk arra, hogy a volt EP-képviselő(!) Mohácsi Viktóriával és pár egyéb illusztris orkkal, valamint egy Rádió-C-s véresszájú cigányfajvédővel együtt alapított NeoDrom pártjának ő az egyik fővezére. Akinek a cikkeit, „tanulmányait” sorban veszi át a C-Press, a RomNet meg az egyéb korcs médiumok, pl. az adófizetői közpénzekből fenntartott Rádió-C, a legismertebb cigányrádió állandó "sztár"vendége.

Írása (eredeti ITT; pocsék „helyesírását”, központozását nem javítottuk, mert azok is őt minősítik):

Sieg Heil Sz@rkozy!

Európa a náci eszme fajirtó keblében érzi jól magát ,és ennek a képviseletére tömegével van fehér keresztény elmebeteg jelentkező, akik mögé az EU Gádzsók vérben forgó szemekkel felsorakoznak.
 
Magyarország az elsők között volt megint a Náculásban ,éppen úgy mint az 1920-as években, hiszen a hazai Parasztok a rendőri és a katonai titkosszolgálatokkal kooperálva végeztek tömegmészárlásokat a cigánytelepnek, erre aztán kaptak a Szlovák Nácik és az FRA- nacionalista köcsögök .
 
Természetesen Sz@rkozyvel az élen, aki a kormánya belső korrupciós ügyeiről tereli el a figyelmet és a németek meggyengülését várja ettől az ügytől, reménykedve abban, hogy az EU Kelet- Közép Európával az élen, még mindig bele ragadt a holokauszt, a fajirtás mocsarába és titkon jogosnak érzik azt.
 
Természetesen Sz@rkozy nem sokat téved hiszen az európai fehér keresztény állat még mindig hisz az Árja fajelméletben, amire mindig vevő Svédországtól- Portugáliáig.
 
És Qrvára nem érdekel az, ha megint letiltanak az igazságunk kimondásáért , hiszen hozzászoktam ahhoz , hogy én mint cigány mindenütt csak másodrangú állampolgár vagyok, mind az EU- ban mind itt Magyarországon, és velünk mindent megtehetnek, de ez nem lesz sokáig így, mert nálunk is betelik a pohár.
 
A tahó fehér bunkó keresztények a balosokkal együtt kihasználják azt , hogy a cigányoknak nincsen saját országuk !
 
Melyik nép tűrné ezt b@szátok meg!
Tudjátok Gádzsókáim lehet, hogy másodrangú állampolgárok vagyunk a ti egyenlősdit okádó rendszeretekben de Isten szemében elsődleges emberek a cigányok így előre borítékolható , hogy ti fogtok lassan és biztosan kipusztulni nem mi!
 
Sajnálom , hogy Sz@rkozi pusztulásba visz titeket kelet-európai nácikkal együtt, de lássátok be , hogy a büntetésetek amivel Isten a Gondviselés fog sújtani jogos lesz.
 
Ártatlan gyerekeitekre és asszonyaitokra mondtátok ki a halálos ítéletet, a tudatlan bunkóságotoknak köszönhetően amit Isten végre hajt!
Ez teljesen kézen fekvő. Sajnálom.
 
By
 
Balogh Artúr