Se szeri, se száma a cigányok biztosítóberendezés-lopásainak. Az orbáni „Rend” nagyobb dicsőségére az ilyen, sok esetben már többszázmilliós kárral, ill. halálesettel végződő terrorcselekményekről legutoljára például alig egy hónapja számoltunk be.

Ezeket az ember alatti lényeket természetesen egyáltalán nem érdekli, hogy „csínytevésükkel” emberéletek tucatjait veszélyeztetik. Normálisabb országokban az ilyen cselekményeket terrorizmusként értékelik és akként (súlyos évtizedekkel) is „honorálják”. Vagy a helyszínen kivégzik őket... Nálunk viszont az ilyenek maximum a lopás kategóriájába esnek, ahogy eddig mindig. „Köszönjük”, Orbán, köszönjük, MSZP-SZDSZ! Köszönjük, hogy a Jobbik közrendvédelmi táborait, ill. bekeményítését oly sikeresen „fúrják meg” és söprik le az asztalról. Pedig még egy hülyének is világos, hogy ha a cigány „hűsöl”, akkor kábellopás, ergó vasúti tömegszerencsétlenség sincs, mert nincs, aki a kábelt ellopja.

A legújabb hír:
Kábellopás Abdánál: késnek a vonatok, tilos jelzés a börcsi átjáróban

- Azt hiszem ez megér egy cikket. Börcsön lakom, ma reggel 7 órakor kiderült, hogy a busz, ami Győrbe menne, nem érkezik meg a faluba, mivel Abdánál reggel óta piros a vasúti átjárónál a lámpa. Sőt, a 6 órás busz sem tudott eljönni. Az autósok persze kerülnek - írta börcsi olvasónk. - Felháborító, hogy sem a MÁV-START, sem a Kisalföld Volán részéről nem tudnak valami megoldást, hogy az emberek eljussanak az iskolába és a munkahelyükre, így szinte el van zárva a falu. Nem értem, hogy egyrészt a Kisalföld Volán busza miért nem tudja kerülővel megoldani a járatot, illetve a MÁV miért nem tudja rugalmasabban kezelni a problémát. Börcs a mai napon el van zárva a külvilágtól egy nem jól működő vasúti átjáró miatt...

A Mávinform tájékoztatása szerint kábelrongálás miatt késnek a vonatok a Budapest-Győr-Hegyeshalom vonalon.

Győr és Öttevény állomások között csütörtök éjjel ismeretlen tettesek a vasúti biztosítóberendezés kábelét megégették, ennek következtében nem működik. A Budapest-Győr-Hegyeshalom vonal érintett szakaszán a vonatok csak fokozott biztonsági előírások mellett, 15-20 perc késéssel közlekednek a helyreállításig, amely előreláthatóan délelőttig eltart - áll a Mávinform közleményében.

A kisalfold.hu megkereste a Kisalföld Volánt is. A társaság tud a problémáról. 8.30-kor a diszpécser azt a felvilágosítást adta, hogy jelenleg egyeztetések zajlanak, hogy a buszok Öttevény felé kerülhessenek, így azonban megállók maradhatnak ki.
(Kisalföld)