Mindannyian emlékszünk még maga a rendőrség által(!) elismert, ominózus 1300 durva, sok? a legtöbb? esetben halálos kimenetelű bűncselekményekről számot adó statisztikára.

A pékek hivatalos(!) műsora, a Kék fény legújabb, alább látható adásának legutolsó mondataiban beismerte, hogy ma már olyan szintre romlott a közbiztonság, hogy naponta kb. száz idős embert rabolnak ki vagy egyenesen gyilkolnak meg. Túlnyomórészt a cigányok, tegyük hozzá, ahogy az eddig gyakorlatilag minden idősgyilkolós, -kirablós, -megcsonkolós esetben kiderült.

De, természetesen, Orbán és Pintér szerint nincs cigánybűnözés, és őket nem szabad befenyíteni. Miközben minden másik(!) országban sokszor egyenesen üldözik vagy éppenséggel agyonlövik ezt a pestist – ha éppenséggel nem toloncolják ki őket a francba, ahogy pl. az olaszok, franciák, dánok, svédek és kanadaiak teszik. Meg egy sor másik nemzet. (Legutolsó, kapcsolódó cikkünk a csehországi cigóüldözésről például csak pár perces(!), bizonyítva, hogy igen sűrűn vagyunk „kénytelenek” az orkok más országokban való üldöztetéséről beszámolni.)

Ismételten felvetődik a kérdés: miért kell tűrnünk a cigányterrort? Miért teheti meg azt a cseh, a holland, a dán, a svéd, a finn, az angol, az ír, a francia, az olasz stb. a cigányok ellen, amit mi nem? Miért nem ütünk oda kőkeményen, természetesen jogszerűen, állami szinten? Miért hagyjuk, hogy a korcsok teljesen kicsináljanak bennünket? Nem volt még elég?!

A videó: