Frissítés (dec. 3. 14:59): 1.) Ez a részlet is nagyon fontos: „A tűzoltó barátommal az egerszalóki kmb-s ugyan elgurult a helyszínre, de nem kezdte egyik rendőr sem keresni az elkövetőt. (Utólag kaptam az infót az egyik ex-nyomozótól, hogy megfenyítették őket).” Nem, ez a két mondat nem azt jelenti, hogy a zsarukat az impotenciájuk miatt jól letolták később a feletteseik, nem. Azt, hogy a korcsok fenyegették meg őket, ezért sem volt vér a pucájukban cselekedni, a cigókat vasra verni vagy agyonlőni. (Mindezt a cikkre érkezett olvasói megjegyzések is egyértelműsítik.)

Most a szokott kérdésünk (milyen ország az olyan, ahol ilyet megcsinálhatnak a rendőrökkel(!) a bűnözők, és azok tűrik, ahelyett, hogy ott helyben lelőnék őket, ahogy kellene?) mellett megint felhívnánk a figyelmet arra, miért is lenne jó a Jobbik által is kívánatosnak tartott, valamint számtalan nyugati országban a mai napig használt csendőrség rendszere. Ha messze földről odavezényelt, állandóan ide-oda küldött rendőrökkel dolgozna a rendfenntartás, akkor azokat azok családjának kiirtásával stb. nem tudnák sakkban tartani a cigók, mert még azt sem tudnák, hol laknak.

2.)
az eredeti cikk jó néhány hozzászólója jelezte, hogy velük is hasonló történt (pl. „Fateromnak nemrég az oldalablakát csapta be egy cigó” stellaz1-től), mutatva, hogy egyáltalán nem elszigetelt esetről van szó.

Eredetileg írtuk (dec. 3. 13:34): Cigányaink új, autós-terrorizáló oldalukról mutatkoztak be. Most már nem csupán nyers tojással öntik le a szélvédőt - amely, ha a gyanútlan autós automatikusan a szélvédőtörlő kapcsolójához nyúl, hogy vízzel lemossa, átláthatatlan fehér masszát képez, így megállásra és ki-, rosszabb esetben elrablódásra kényszerítve a járművet. Most már az (is) a szórakozásuk, hogy betörik a gyanútlanul arra autózó fehérek szélvédőjét, gyaníthatóan ugyanezen okokból (megáll az áldozat, kiszáll, amiből egyenesen követezik a legjobb esetben kifosztás).


Az alábbi cikk a blog.hu-n, valamint (valószínűleg) az Index főoldalán jelent meg – nem nekünk beküldött anyag, így nehezen vádolható alaptalan uszítással, cigányozással. A belőle hivatkozott „Belsőségen megjelent ámokfutós” cikk is igen nagy (99%-os) valószínűséggel cigány elkövetőt tárgyal, bár az azt nem egyértelműsíti, szemben az alább olvashatóval.

Figyeljük meg a cikkben a következőt: „Este 8 magasságában érkezett meg a két bűnügyi helyszínelő, 20 perc alatt lehelyszíneltek, majd közölték, hogy az elkövető biztosan meglesz, de a kártérítést nyugodtan elfelejthetem. (ismert bűnöző, nemrég szabadult, segélyen él, ergo nem fog fizetni)”. Ennek a tarthatatlanságáról papolunk már évek óta, de – persze – a „forradalmár” Fidesz a füle botját sem mozgatja: igenis vonják le a segílykéből a jóvátétel árát. Ha meg nem tetszik a koszlott korcsnak, hogy nem bűnözhet megtorlatlanul, fel is út, le is út, ahogy a fő cigánytenyésztő Gyurcsány fogalmazott. És akkor még örülhet, ha nem lőjük agyon, ahogy egy normális, élhető, hazaszerető, felfegyverkezett emberek által lakott országban (pl. Finnország vagy USA) tennék. Ott rendesen leszámolnak az emberiség rákfenéjével – ahogy minden más országban is, hiszen az a minimum, hogy jó magas fallal elválasztják maguktól a cigánynegyedeket az egyes települések (Felvidék), a táborokról (olaszok) meg a korcsok országból való kiebrudalásáról (dánok, finnek, franciák, olaszok, svédek, kanadaiak, amerikaiak stb.) nem is beszélve. Nekik, érdekes módon, meg szabad védeniük magunkat, csak mi engedjük meg ennek az ember alatti, gyilkos söpredéknek, hogy terrorizáljon bennünket...

A cikk:
Ököllel törte be a szélvédőmet

Régebben vitatkoztatok már arról, hogy ököllel be lehet-e törni egy autó ablakait. Sokan még abban is kételkedtek, hogy egy felhúzott oldalablakot be lehet ütni, nem is tudom, hogy felmerült-e ugyanez az első szélvédő kapcsán. Mert nagy sebességű gázolásnál persze, hogy beköszön a szarvas az utastérbe, vagy akár téglával is be lehet dobni az üveget, csak a szarvas nem önkéntesen művel ilyet, a téglának meg még csak nem is fáj. És mégis van ilyen. Ember. Ököllel. Pedig ismét kezdtem úgy érezni, hogy most már tényleg nincs olyan, ami itt még nem fordul elő. Joci a tegnap reggeli, Belsőségen megjelent ámokfutós poszt után döntött úgy, hogy megírja a Totalcarnak nem kevésbé érdekes történetét, ami végül itt kötött ki.

    Történt, hogy Egerszólátról Egerszalókra befordulva, a Kossuth utcában, délután 5 óra magasságában arra lettem figyelmes, hogy egy Dacia Logan közeledik velem szemben. Ez önmagában még tökéletesen érdektelen történés, a Logan nem az az autó, amit kicsit is szemügyre vennék, de ennek történetesen olyan módon volt betörve a szélvédője, hogy azon gyakorlatilag egy tenyérnyi ép felület nem volt.

    Arra gondoltam magamban, hogy vajon hogy lehet egy ilyen autóval közlekedni…de tovább nem nagyon tudtam az elmélkedést folytatni, mert kicsivel odébb (kb. 500m) az út kellős közepén egy félmeztelen alakot pillantottam meg, erősen integetve, egyértelműen azt jelezve, álljak meg.

    Rögtön összefűztem a két eseményt, és arra gondoltam, itt valami komoly dolog történt, lehet, hogy az általam látott autó elgázolt valakit és nem állt meg?

    Kimondom, mert nem érdekel, az utca azon részét cigányok lakják, az úton integetőről is messziről látszott, hogy nem az idén barnult.

    Lassítottam, és bár valami nagyon mélyen bennem megmozdult, és szívem szerint kikerültem volna, de nem tudhattam, hogy tényleg nem történt-e baleset, és mivel egyik oldalról sem tudtam kikerülni az alkalmi határőrt, kénytelen voltam megállni.


    Az utca két oldalán 0-100 éves tartományban fellehető volt kb. 10-12 személy (szintén romák), és amikor már majdnem állt az autó, akkor az egyik ház kapujából egy női ordításra (NE ÁLLJATOK MEEEG!!!) kaptam oldalra a fejem, és szinte ezzel egy időben a félmeztelen integető minden előzmény, kérdés, szó nélkül puszta ököllel beütötte az alig egy hónapja vásárolt 155-ös Alfám szélvédőjét, két helyen is.

    Nem vagyok ijedős és félős alkat, 7 éve nyúzom magam a saját konditermemben, legrosszabb formámban is 105 kiló fölött mozgok, és ez nem 105 kiló zsírt jelent.

    De abban a pillanatban amikor berobban a szélvédő, szemem, szám, fülem és az egész utastér megtelt a szélvédő szilánkjaival, akkor életemben először azt sem tudtam, hogy milyen rendezvényen vagyok. Szó szerint, csak annyit tudtam tenni, hogy ránéztem a mellettem ülő tűzoltó cimborámra, és annyit kérdeztem: ez most mi a fasz volt??? Neki köszönhetem, hogy az autó nem kapott többet, mert azonnal ordított, hogy induljak, az állat jön megint neki az autónak.

    Tovább gurultam, megálltam, de az önjelölt terminátor nem állt meg, így messzebbre kellett mennünk, hogy kiszállhassunk, és megnézhessem, mi történt valójában.

    A mellékelt képeken láthatod.


    Miután elült a kezdeti sokk, erős késztetést éreztem rá, hogy keressek egy vascsövet, visszamenjek és gyászba borítsam a Kossuth utcát, de a helyiek akik közben odasereglettek, lebeszéltek róla, hogy ne keverjem magam nagyobb bajba, inkább hívjak rendőrt.

    Ez megtörtént, megérkezett Egerből egy járőr, egy másik Egerszalókról, de gyakorlatilag annyit tettek, hogy igazoltattak engem, lekérték az autóm adatait, ellenőrizték a papírjaimat. És pont. Hiába mondtuk ketten is, hogy mi a helyzet, hogy hol történt a dolog, kiről van szó…nagyon nem hatotta meg a két jelmezest. (A legszebb a sztoriban az, hogy mögöttem egy rendőrautó, mellettem egy rendőrautó, a szervek a papírjaimat nézegetik, telefonálnak, a járókelők meg a szélvédő láttán hüledezve néznek engem, hogy kit gázoltam el…)


    A tűzoltó barátommal az egerszalóki kmb-s ugyan elgurult a helyszínre, de nem kezdte egyik rendőr sem keresni az elkövetőt. (Utólag kaptam az infót az egyik ex-nyomozótól, hogy megfenyítették őket). Este 8 magasságában érkezett meg a két bűnügyi helyszínelő, 20 perc alatt lehelyszíneltek, majd közölték, hogy az elkövető biztosan meglesz, de a kártérítést nyugodtan elfelejthetem. (ismert bűnöző, nemrég szabadult, segélyen él, ergo nem fog fizetni)

    Azóta csak annyi történt, hogy kaptam egy levelet az Egri Rfk-tól, az elkövető meglett, átadták az ügyet az ügyészségnek.

    Pont.

    Bruttó deficit 30.000,-

    Meg a tapasztalat, hogy ma egyeseknek Magyarországon mindent lehet, a rendőrökre érdemben számítani viszont fölösleges. (az egri járőr, miután leírtam mi történt, végignézett rajtam, és annyit mondott, nem igaz, hogy nem tudtam volna lecsavarni…ezek után elmagyaráztam neki, tegeződve, hogy ő az oldalán lévő szolgálati fegyverrel sem merne föllépni…persze engem önbíráskodás miatt feljelentenének…mindezt sok-sok bazdmeggel fűszerezve. Utána nem beszélgettünk többet)

    Ami azóta megváltozott: az Alfám kapott egy új szélvédőt, én meg tervezek beszerezni egy riasztópisztolyt, hogy a következő ilyen eset után kérdés nélkül 1 méterről a fejre célozva kiürítsem a tárat.
(Autózz blog)