Mély megdöbbenéssel és felháborodással tudatom Önökkel, hogy a Jobbik Hejőszalontán megtartott "Demonstráció a cigányterror ellen" c. rendezvényén felszólaló egyik helyi asszonyt (a meggyilkolt hejőszalontai néni barátnőjét) a mai napon cigánybűnözők brutális kegyetlenséggel megverték otthonában.

Beszédet mondott a Jobbik hejőszalontai rendezvényén - a cigányok megverték
A Jobbik álláspontja szerint ezért a bűncselekményért azok az álszent, neoliberális jogvédők a felelősek, akik rendkívül aljas módon a helyi cigányokat nem csak etetni és itatni, hanem a békés magyar lakosok
ellen uszítani érkeztek Budapestről Hejőszalontára.
Felszólítom az események mögött álló új SZDSZ-t, az LMP-t hogy kérjen bocsánatot a hejőszalontai emberektől a magyarellenes gyűlöletkeltésükért és azonnal hagyjon fel a bűnözők istápolásával. A vidéki magyarság nevében arra kérem az eddig tehetetlen Orbán Viktort, hogy napokon belül oldja meg az ártatlan emberek védelmét az egész országban a cigánybűnöző hordákkal szemben. Amennyiben erre képtelen, úgy a Fidesz hivatalosan is elismeri, hogy alkalmatlan Magyarország kormányzására, és a hazánkat fojtogató bűnözés ellen nincs más megoldás, mint a Jobbik programja.
Szegedi Csanád Jobbik Magyarországért Mozgalom alelnöke, EP-képviselő
(Kuruc.info)
Kuruc.info: Javasoljuk a TASZ-nak, Mohácsi Viktóriának, ill. egyenesen a kormánypárti, szintén rajvédő és ezen esetről (is) a jövőben vélhetően mélyen kussoló médiának a következő, a cigányok gyilkosságainak, erőszaktevéseinek mentegetésekor oly sokszor felhasznált panelek előkotrását, ha mindezt meg akarják magyarázni:

- biztos cigányozott, mint Cozma
- csínytevés
- a romáknak joguk van az önvédelemre
- állami erőszakmonopólium
- minek ment oda? Csak magát okolhatja, maradt volna otthon
- nem történt semmi vagy más történt, a rendőrség nem tud róla, más eredményre jutott
- maga Szegedi Csanád verte vagy verette meg, mert ezzel jól kiszolgálja a választói elvárását
- biztos félelmükben verték meg