Olvasó: Tisztelt Kurucok,

Régóta olvasója vagyok (és idei évtől kezdve büszke támogatója is) Magyarország egyetlen független hírportáljának. De nem ezért kérem, hogy olvassák el a levelemet, véleményezzék és ha úgy ítélik, ismertessék meg az olvasókkal az alábbiakat.

Még csak nem is azért írok, mert szeretném magam a honlapjukon látni, sőt kérem - ha megosztják az olvasókkal – akkor azt név nélkül tegyék. Akár megteszik, akár nem, a Kuruc.info-t továbbra is olvasni és támogatni fogom.

 Az iskolai cigányterror megoldására vázolnék fel egy javaslatot: Ez egy javaslatnak csak az alapja. Munkára és további ötletekre szorul. Lehet, hogy nem működik. Lehet, hogy nem azonnal, lehet, hogy egyáltalán nem. De legalább tesznek valamit az érintettek, ami több mint a siránkozás, cigányozás és a csodára való várakozás.

De mitől lehet hatásos? Azért, mert az ellenfelek nem tudnak mihez kezdeni majd vele. Mert ez nem jog kérdése. Ez pszichológia. Az a vezető, akinek engedelmeskednek az emberek, akinek érvényesül az akarata. Ha az emberek ellenállnak, ha kezükbe veszik a dolgot, akkor az ő akaratuk érvényesül. Így csinálják a cigányok is. És nem a nép van a vezetőkért, hanem fordítva. Mutassatok erőt!

 Mivel állunk szemben?

A probléma:
- A cigányfertőzött iskolákban a cigányok terrorizálják a magyar tanulókat és a pedagógusokat.
- A mindenkori kormány ezt támogatja és tagadja a probléma létezését is. Számukra a problémát a rasszista „elégedetlenkedésünk” okozza a ránk erőszakolt multikultúrával szemben.

A probléma jellemzői:
- Minket érint,
- Kizárólag nekünk fontos,
- Nem fogja más helyettünk megoldani.

Fontosnak tartanám kiemelni, hogy most kivételesen tegyük félre azt a régi szokásunkat, mely a tatárjárástól kezdve, Mohácson, 1848-on át 1956-ig kísért minket: NE VÁRJATOK MÁSTÓL SEGÍTSÉGET! NINCS SEGÍTSÉG! SOHA NEM IS VOLT, SOHA NEM IS LESZ!

Tehát:
-Az állam nem segít!
-A cigány nem fog civilizáltan viselkedni!
-A rendőrség nem segít!
-Az önkormányzat nem segít!
-Az iskola nem segít!
-Senki sem segít!
-Egyedül vagyunk!

A cél:
- Az iskolába járó magyar gyerekek fizikai, lelki és szellemi védelme a civilizálatlan, törvényen kívül élő, a többségi magyar társadalomba beilleszkedni nem bíró és nem is kívánó, annak türelmével és jóindulatával visszaélő, toleranciáját messzemenően kihasználó elemektől. Megtehetjük.

Ezért javaslom megoldásként a cigányfertőzött iskolák bojkottját.

A fertőzött iskola bojkottálása egyszerűen arról szól, hogy a szülők addig nem engedik gyermekeiket az iskolába, amíg ott cigányok vannak.

Hülyén hangzik? Igen. De gondoljuk végig:
- Nincs demonstráció, nem kell hatóság engedélye, nem kell utcára vonulni, nem kell órák múlva csalódottan hazamenni.
- Ehhez nem kell kivételes bátorság, nem kell áldozatot hozni.
- Nem kell bevonni a pedagógusokat sem, hogy ne kerüljön veszélybe az állásuk.
- Nem kell üres ígéretekre várni. Nem kell senkivel sem alkudozni. A résztvevőknek csak azzal kell tisztában lenniük, hogy ők szavazópolgárok és mindent MEGTEHETNEK, ne törődjenek a fenyegetésekkel és ne engedjenek egy jottányit se a követeléseikből.

Érvek, ellenérvek:
- „Mi lesz a magyar diákokkal?”
- Évet ismételnek legfeljebb, de élnek és sértetlenek. Ha kell, tanulnak otthon, úgysem fognak a cigány versenytársaikkal küzdeni a munkaerőpiacon.
- „Ilyet nem lehet csinálni!”
- Dehogynem. Egyébként Alkotmány 2§ (2), minden hatalom a népé. Egyrészt azt teszünk, amit mi akarunk, másrészt mert Magyarországon mi vagyunk itthon.
- „Ez törvénytelen, alkotmányellenes, büntetést von maga után stb.” Hogyan lehet a bojkottal célt érni?
- Egyrészt, bármit megtehetünk. Másrészt a 2014-es választásokon az emberek emlékezni fognak arra, hogy melyik párt melyik pribékje miatt él félelemben és halálos veszélyben a gyermeke. És ezzel a politikailag korrekt illetőt is megfenyegethetik. Választhatnak olyan polgármestert, aki megvédi a gyerekeiket (is). Ez zsarolás, és így jó, mert ettől működik. A cigánynak pedig nem számít, hogy az áldozata Fideszes vagy Jobbikos volt...
- „Ez rasszizmus. Nácik, fasiszták, nyilasok, ordas eszmék stb. ”
- Igen. És? Megtehetjük. Mindenkinek a saját gyereke és nem a cigányé a fontosabb. Ez a természet rendje. A nácifasisztázás pedig a néhai SZDSZ-nek sem működött.
- „Nem fog sikerülni.”
- A szülők majd eldöntik, hogy a gyermekük-e a legfontosabb az életben. Ha az, akkor sikerülni fog. Mennél többen szenvednek a cigányterrortól, annál biztosabb a siker. Mutassanak erőt!
- Nem akarnak részt venni benne?
- Akkor a gyerekeik sosem fogják elfelejteni és megbocsátani, hogy mennyit szenvedtek, mert a szüleik gyávák és szolgalelkűek voltak még akkor is amikor szó szerint semmit se kellett volna tenni érte. Minél több gyermek hiányzik az iskolából, úgy nő az esélye, hogy a rendszeres napi cigányterror következő áldozata az lesz, aki nem maradt otthon. Egészen addig, amíg nem csatlakozik.
- „Mi lesz a kirekesztett, szegény, ártatlan, cigány „tanulókkal?”
- Nem érdekel. Senkit nem kell, hogy érdekeljen. Ez nem a mi gondunk, ezt is megtehetjük. Nem kellett volna a gyerekeinkhez nyúlni. Járjanak a Lauder Javnéba és mutassák meg ott, hogy mi jelent a tolerancia és a multikultúra.
- Az állam kivárásra játszik.
- Mi is.

Minden csak rajtunk múlik.

 Tisztelettel K.CS.
Kuruc.info: esetleg ajánlanánk még a magántanulói státuszt, ha már másképp nem lehet megszabadulni a cigányterrortól, ráadásul ez évismétléssel sem jár. Ha a cigóknak, ha igénylik, automatikusan jár ez a státusz, akkor a magyaroknak miért ne járna?