Bartus
Tájékoztatjuk kedves Olvasóinkat, hogy a New York Polgári Kör vezetője által folytatott rombolás és becsületsértés, rágalmazás, hitelrontás, károkozás ügyében jogi képviselőink megkezdték a munkát, és minden lehetséges jogcímen törvényes eljárást kezdeményeznek az Egyesült Államok hatóságainál – tudhatjuk meg a  www.nepszava.com nevű judeobolsevik lap Piactér-hirdetések „Üzenetek” rovata alatt.

Dávid Ibolya áprilisban tett New York-i látogatása és lehazaárulózása óta parázs viták színhelyévé vált az említett portál fóruma, mígnem főszerkesztői utasításra bezártak minden topikot a lapon. További eszmecserékre pusztán a „Piactér”-en maradt lehetőség. Persze náluk azért nincs cenzúra.

A nepszava.com fóruma, azon belül pedig annak főszerkesztője a Kuruc.info-t szemérmetlenül többször is említi. Ezért most megemlítjük őt mi is.
 
Mint ismert, Bartus László a nepszava.com főszerkesztője közéleti pályafutását kommunista újságíróként kezdte olyan impozáns lapoknál, mint például a Magyar Hírlap, a Népszabadság vagy a 168 Tóra.
 
Bartus zsidó körökben is terjedő legendás, saját neme iránt is érzett vonzalmát megerősíteni nem tudjuk, cáfolni még kevésbé.
 
1990-ben csatlakozott a Hit Gyülekezete nevű álkeresztény szektához, azonban a cionista szektavezér Németh Sándor iránt táplált beteges vonzalma és beteljesületlen szerelme okozta trauma hatására a kilencvenes évek végén szakít a gyülekezettel, és megírja a borderline kirohanás egyik legjelentősebb példáját, a „Fesz van”-t.

2004-től a 168 Tóra washingtoni tudósítójaként próbálja dezintegrálni az Egyesült Államokban élő magyar közösségeket. Létrehozza a jelentéktelen példányszámban olvasott Népszava Szabadság című röhejlapot, ahová nem kisebb Zyklon-B reklámok is írnak, mint például Föld S. Péter, Ungvári Tamás és Vásárhelyi „Lámpaernyő” Mária, akik a magyarok elleni gyűlöletkeltés legismertebb figurái.
  
A New York Polgári Kör vezetőjéhez, Szilágyi Ákoshoz intézett soraiból álljon itt most néhány elgondolkodtató sor ízelítőként:

"Ide figyelj, Szilagyi,
nehogy azt hidd, hogy mindenki megijed a kurucinfos agresszivitasotoktol, a primitiv mocskolodastol, hazudozasotoktol. Nevetseges pojacak vagytok, pitianer keretlegenyek."

" A tisztesseges magyarok mar regen hatat forditottak itt mindennek, ahol ti megjelentek, ahova bemasiroztok nagypofaval Szalasi Ferenc szellemeben. Itt mar nem sok minden szetverni valo maradt, kisfiam, mert ti, meg az elvbarataitok mar szetvertetek mindent az elmult evtizedekben. Szeretnetek ezt az ujsagot is szetverni, de nem fog menni. Kar a gozert. Huzzal el az ujnyilas tejtestvereidhez a kurucinfo-ra, ezt az oldalt hagyd meg a rendes embereknek."

"honlapunkat nem azert hoztuk letre, hogy szalonkeptelen, neonaci nezeteket vallo, kurucinfos polgarikorosoknek megszolalasi lehetoseget biztositsunk"

"most már csak arra vagyok kivancsi, mi koze van Szilagyi Akosnak, a New York-i Polgari (???) Kor vezetojenek a kurucinfo.hu nevu rasszista, neonaci honlaphoz,"

Arra kérünk minden kedves Olvasót, aki a feltett kérdésre tudja a választ, vagy véleménye van a fenti sorokról, ne mulassza el azt megosztani Bartus László főszerkesztővel a www.nepszava.com   Piactér-hirdetesek – Üzenetek rovatban.

Aki további részletekre is kíváncsi, azok számára a  www.NewYorkPolgarikor.com  összegyűjtötte az eltávolított fórum összes hozzászólásat, melyek IDE KATTINTVA érhetőek el.   

Jéney Szabolcs - Kuruc.info