Árpád-pöttyös huligán
A Fakabát Rt. mindig gondoskodik a koránkelésemről. Ezúttal a Gyorskocsi utcai részleg, ahol a bombaügyemet vizsgálgatják. Jött egy idézés, hogy ma reggel nyolckor nézzek be hozzájuk, mert "kisebb eljárásjogi hiba miatt" folytatólagos kihallgatásomra lesz szükség. Be is mentem. A hiba az az apróság volt, hogy a hatóság elfelejtette közölni, hogy jogom van panaszt tenni a terroristává minősítés ellen, amennyiben úgy gondolom, hogy nem követtem el ilyesmit. Naná, hogy akartam. Ugyanis a rendőrség új nyomozati adatok nélkül (!) módosította súlyosabbra a gyanút. Vagyis egyszer csak a hasukra ütöttek, és azt mondták, mostantól legyen terrorista. Legyen, mert csak. Mert az majd jól hangzik a tévében.

Itt jegyzem meg halkan, hogy eközben abszolút semmi nem történt tavaly november óta Kőrösi Imre ügyében.

Kapcsolódó cikkünk: Kőrösi (NBH) merényleteket hirdet, de nem indul eljárás ellene

A közismert elmebeteget és jogerősen elítélt sikkasztót, a PPSZ nevű pártocska elnökét, (saját életrajza szerint is) korábban MSZMP-aktivistát (helyesen: kádert), majd MDF-es parlamenti képviselőt (érdekes önéletrajzát lásd itt, haverja, pontosabban "fogadott testvére", saját adatai szerint is volt III/II-es kommunista ügynök Kozenkay Jenő még érdekesebb életrajzát pedig egy kicsit lejjebb) még tavaly novemberben jelentettem fel, miután a sajtóból és szemtanúk beszámolói alapján megtudtam, hogy október 23-án este, az utcai harcok idején Kőrösi szónoklatokban hergelte a népet hazugságokkal a rendőrök elleni harcra (pl. "Budaházyék elfoglaltak három hidat, harcoljatok ti is", vagy "most beszéltem a Honvédség vezérkarával, és rövidesen fegyvert osztanak". (Héber Kőrösi emellett merényleteket, pártházak felgyújtását hirdette meg nyilvánosan, idézzük: "Tűzbe borul az ország, és a lángokban a hatalmat bitorlók megsemmisülnek. Elsődleges célpontok lesznek a nem védett hazaáruló besúgók és a hazánkban bomlasztó idegen ügynökök. A politika holdudvarához tartozó harmadvonalbeli pártvezetők és a pártokat támogató vállalkozók, polgármesterek. Célpontok lesznek a pártszékházak a kis falvakban éppúgy, mint a városokban" , ám nyilvánvaló kenyéradói, a magyarellenes titkosszolgálatok és az ÁVH nem indított eljárást a mocsok ellen, nemhogy előzetesbe vagy házi őrizetbe vágták volna - a szerk.)), illetve személyesen is instruálta a találó nevű "Debilt", azaz Dobrovics Györgyöt, hogy milyen utasításokat adjon mobiltelefonon a tömegben tevékenykedő provokátoroknak, merre "húzzák" a tömeget, miközben ő úgy tett, mintha magasrangú politikusokkal telefonon beszélve "intézné", hogy a rendőrök letegyék a fegyvert. (Kőrösi például Végh Ferencet említette, mint a Honvédség hivatalban lévő vezérkari főnökét, ám Végh már 1999-ben távozott posztjáról - a szerk.)


Kőrösi elvtárs
Talán emlékeztek rá, hogy Debil beszélgetései voltak azok, amelyeknek lehallgatott felvételeit a rendőrség vezetői később a tömegbe lövetés ürügyeként mutogattak a médiában, bizonyítékként a "szélsőjobboldali provokátorok" jelenlétére. Mert hát, mit ad Isten, pont ezt a senki által nem ismert Debilt hallgatták le, véletlenül sem mondjuk Toroczkait vagy Budaházyt. Megtettem tehát a feljelentést az alkotmányos rend erőszakos megbuktatásának kísérlete és csoportosan, felfegyverkezve elkövetett hatósági személy elleni erőszak alapos gyanúja miatt, még tavaly novemberben. Ám mit ad az Alkotmány, Kőrösit sohasem hallgatták ki, sosem vitték be, sosem kezdték körözni - míg Budaházynak ugyanez azonnal kijárt egy tüntetésen elmondott beszédéért. Mi több, nekem is kijárt a börtön és a terrorgyanú egy füstbombáért. Pedig Kőrösi uszító beszédeiről annak idején tudósított a média, több száz tanú látta és hallotta őt szervezkedni, s tény, hogy Debil elismerte, hogy ő állt mellette, és tőle kapta az utasításokat. Nota bene, Debil ellen sem indult semmiféle eljárás, amiért a rendőrök elleni "harcot", pontosabban a Fidesz-gyűlés lövetésébe torkolló akciókat szervezte és bonyolította. Pedig elég egyértelmű, mindenki számára hozzáférhető hangfelvételek bizonyítják ezt.

Az én esetemben, a tévéostrom után egy puszta rendőri feltételezés is elég volt, hogy előzetes letartóztatásba helyezzenek csoportosan, felfegyverkezve elkövetett hatósági személy elleni erőszak gyanújával, amit alsó hangon 15 évvel büntetnek a vezetők esetében... Nyomozás tehát nincs, de ügy sincs, semmiféle válasz nem érkezett a feljelentésemre, se az, hogy megszüntetnék vagy hosszabbítanák. Időközben viszont a sikkasztásért korábban elítélt Kőrösi 200 millió forint hitelt kapott az OTP-től (helyesen: 140 milliót és Soldvadkert környéki takarékszövetkezetektől de a lényeg ugyanaz. Ráadásul off-shore cég alapítására - a szerk.), noha saját bevallása szerint semmiféle vagyona nincs. Hoppá.(Próbálja meg ugyanezt bármely olvasónk akár átlagfizetéssel és szerény lakással - a szerk.)

Kapcsolódó cikkünk: Hirdessen fegyveres felkelést, kaphat érte 140 millát

De ez csak egy apró kitérő a vidám mindennapokból, kit érdekelnek ezek a régi dolgok, Gergényi is megmondta, hogy 2006 október 23-át ne feszegessük, mert az már történelem.

Tomcat - bombagyar.hu