Tomcat beszámolója a politikai rendőrségként üzemelő, mocskos "Nemzeti" Nyomozóiroda elqrt akciójáról. A Hazafiakat elrabolva cukrot, lisztet, körömlakk lemosót, számítógépeket, mobiltelefonokat foglaltak le a rendőrbûnözők. Törvénytelen fellépésük totális csődnek bizonyult, a magyarokat kénytelenek voltak szabadon engedni - egyébként jogállamban elfogadhatatlan módon, nem gyanúsítottakat, hanem, tanúkénti meghallgatásra hurcoltak el hajnalban, bilincsbe verve, csőre töltött fegyverekkel tisztességes embereket, miközben tanút idézni szoktak. A mobilokat és a gépeket még nem adták vissza, az adónkból cigány módra élősködő, a bûnüldözésre immár totálisan szaró, a bûnözőkormányt védelmező hulladék csicskák. A szarzsákok még fenyegetőztek is, kijelentették, hogy ügyvédre nincs szükség. Az elhurcoltak természetesen kártérítésért perelhetnek. Mint a blogger is írja alább, nyilvánvaló volt a március 15-e előtti megfélemlítő szándék. Alább két érdekes interjú hangfelvétele egy áldozattal és ügyvédjével.

A Nemzeti Nyomozó Iroda büszke közleményben tudatta a világgal, hogy ma hajnalban sikerült elfogniuk a Magyarok Nyilai Felszabadító Hadsereg több tagját. A közlemény nem úgy fogalmaz, hogy "valószínû tagjait" vagy "lehetséges, hogy kapcsolatban állnak", hanem így: több tagját. Nyilván helyre kis tagsági igazolványt találtak náluk, a lakásukon pedig titokzatos, a hetvenes évek James Bond-filmjeit idéző szuperszámítógépek villogtak, épp a magyaroknyilai felhasználónévvel bejelentkezve egy titkos haditerveket tartalmazó központba.
A Jobbik Magyarországért Mozgalom ugyanakkor közölte, hogy két tagjukat és egy szimpatizánsukat letartóztatták Szegeden, és gyakorlatilag eltüntették őket, senki sem tudja, miért és hová vitték őket. Délutánra kiderült, hogy Budapesten és más városokban is főleg Jobbik-tagokat hurcoltak el, és valamennyiüket az Andrássy út 60 alatt mûködő NNI-központba szállították. Minden helyszínen kommandósokat vetettek be, akik csőre töltött fegyverrel törtek rá a békésen alvó családokra. Természetesen mindez "szükséges és arányos" intézkedés volt (az országot terrorizáló cigányhordák, a hazánkat szétlopó kommunista és zsidóbûnözők ezidő alatt is háborítatlanul tevékenykedhettek - a szerk.).
A Jobbik szervezési igazgatójának, Szilvási Péternek a Bombagyár számára adott délutáni tájékoztatása szerint az erőszakos házkutatások során minden helyszínen cukrot és lisztet foglaltak le (nem vicc!), illetve az összes fellelhető mobiltelefont és számítógépet elvitték. Az NNI közleménye szerint "gyúlékony anyagokat" is lefoglaltak, ez gyakorlatilag minden ilyesmit jelent, amit fel tudtak kutatni. Az egyik lakásban még a fûnyíróból is leengedték a benzint, volt, ahol egy öngyújtótöltőt, s volt, ahol egy üveg körömlakk-lemosót vittek el.
A letartóztatottak ma estig őrizetben voltak, végül érdemi kihallgatás és gyanúsítás nélkül szabadon engedték őket. Egyértelmûen a "szokásos" március 15-e előtti rendőrségi erőfitogtatásról van szó, amivel a nemzeti radikális érzelmû állampolgárokat próbálják megfélemlíteni.
Az egyik 19 éves áldozatot sikerült elérnem telefonon. Hallgassátok meg "élménybeszámolóját", illetve védője, Dr. Major László nyilatkozatát. Magyarország, Európai Unió, 2008.
A cikk lezárása után érkezett: A Kuruc.info értesülése szerint olyanokat is zaklattak, akik egyszerûen csak jobboldali nézeteikről tettek tanúbizonyságot különféle internetes fórumokon (pl. Index) vagy az IWIW-es kapcsolatai "gyanús" személyeket is tartalmaztak. A Carnivora néven több weboldalon ismert jobboldali fórumozó is az előállítottak között van. Az alap: a motoroskapájában fél liter benzint találtak.
Újabb frissítés: 23 óra körül jelezte nekem Szilvási Péter, hogy a szegedi jobbikosokat is szabadon engedték, azaz p*csánrúgták őket, bele az éjszakába, menjenek haza, ahogy tudnak. Telefonjukat lefoglalták, nem lehet őket elérni. Holnap megpróbálok velük is interjút készíteni, illetve Dr. Tóth Lászlóval.
(Bombagyár)