2009. december 4, 20:40: A cikk közepe táján frissítettük a Vágó Lászlóval kapcsolatos olvasói levéllel az írást, lejjebb pedig közzétettük a szemkilövő Tinesz otthoni, vezetékes számát is.
Ezúton köszönjük meg azon kedves olvasóink fáradozását, akik segítettek a szemkilövők adatainak megszerzésében. Sok helyről kaptunk infókat: volt egy nem túl kedves rokon, postás, a Magyar Telekomnál dolgozó, magasabb beosztású alkalmazott, és még sorolhatnánk. Mindannyian elítélik Tinesz és Vágó szadista tetteit, és az adatok kiszivárogtatásával próbáltak most törleszteni. A két rebiszest előbb-utóbb megtalálják a hazafiak, elegendő információt tettünk közzé róluk. 
Kuruc.info tanács: Vágó kedvence a mazsolás-mogyorós Milka csoki, ezt mindenképp vigyük magunkkal a találkozóra! Tinesz pedig imádja a finom koktélokat, lakcíme alább.

A nemzeti ellenállás már régóta igyekszik kideríteni, kik lőtték ki az 1956-os forradalomra emlékezők szemét, és kik verték őket véresre 2006 őszén. Miután már több tucatnyi magyarellenes közéleti személyiség adatait szereztük meg és tettük közé portálunkon, most két, a szemkilövésekkel és brutális tömegoszlatással alaposan gyanúsítható rendőrállatot mutatunk be olvasóinknak adataikkal együtt.
Amikor a rendőri brutalitásról esik szó, meg kell említeni az MTV ostromát is. A tüntetők azon az éjszakán elfoglalták az egyik vízágyút, a benne lévő rendőröknek halálfélelmük volt, ám a haja száluk sem görbült, kivezették őket a tömegből társaikhoz, erről számtalan videó készült. A rendőrök részéről ilyet soha nem tapasztalhattunk. Csak olyan videót láthattunk október 23-ról, amiben azt üvöltik: "Vigyázz, kamera!" Arról szó sem volt, hogy leállították volna vérengző társaikat, sőt, a bíróságon falaztak egymásnak és összevissza hazudoztak, így ellehetetlenítették a bűnösök felelősségre vonását (persze aktív ügyészségi segítséggel). Ennyit arról, hogy "van a rohamrendőrök között normális is." Mégis egyre többet lehet tudni a rohadékokról.
Előbb azonban nézzük a Célpont erről szóló vágott videóját. 
 

Ezt közben törölték, de itt van a két eredeti Célpont-anyag:
Vágó László, a legkegyetlenebb
A kegyetlenebbik – ha van értelme az ilyen szintű összehasonlításnak egyáltalán – ávós neve: Vágó László. Amit biztosan tudunk: ő volt a parancsnoka annak a rebiszes osztagnak, amelyik a legtöbb maradandó sérülésért felelős. A róla szóló cikkből kiderül, hogy ott volt Révész Máriusz véresre verésénél, útját kilőtt szemek és törött csontok mutatták. G. Csaba rendőr törzsőrmester egykori parancsnokára, Vágóra vallott a bíróságon, állítása szerint ő volt az, aki odament az egyik megbilincselt tüntetőhöz, majd eltörte a lábát és az ujját. A szadista Vágó persze megúszta, nem vonták felelősségre, leszerelt az ÁVH-tól. Jelenleg a Mammutban dolgozik, Doszpot Péter egykori szocialista képviselő magáncégének alkalmazottjaként, mint az áruház biztonsági főnöke. Vágó Lászlóról képet, mobilszámot és lakcímet szívesen fogadunk, ez ügyben a szerk(kukac)kuruc.info címre írjanak.
December 4: Olvasónk írja: A Vágó László nevű volt rebiszes patkány Újszászon élt. A volt iskolatársai elmondása szerint valószínű, hogy kisebbségi komplexusa miatt ment el a hatalom kutyái közé.  Az öccse még aktív alosztályvezető, szintén a Rebisznél. 
Lacikát az iskolában a kispajtásai folyton kiközösítették, csúfolták, cseszegették, amitől Lacika kisírt szemmel és lelkileg összetörve keresett menedéket egy csendes sarokban, és már akkor kezdte tervezni magában a jövő "terminátorát"! Tehát röviden egy nyálas kis seggfej volt, akit az iskolatársai sem bírtak, ezért nem igazán haverkodtak vele. Középiskolai érettségijét is az újszászi szakközépben végezte vasútforgalmi szakon. (A hírTV fenti videójában is elhangzik, hogy emiatt vasutas volt a gúnyneve - a szerk.)  
Az egyik akkori osztálytársa elmondása szerint ott is egy "furcsa,mindent megmagyarázni akaró" gyerek volt, finoman szólva nem lopta magát a többiek szívébe... Lacika mostani sorsáról régi ismerősei semmit nem tudnak, annyit, hogy Pesten él, de ha hazajön Újszászra, szívesen összefutnának vele néhányan egy sötétebb utcában... Anyu-apu telszámán lehet érdeklődni Vágó László jelenlegi elérhetőségéről, vagy megkérdezni a szülőktől, hogy miért nem a Pesti gyors tolta Lacika babakocsiját?
Vágó László korábbi otthonának száma (gyakran lemegy ide meglátogatni a szüleit): 06-56-366-759
 
December 3: megbízható olvasónk küldött egy képet, ami alapján fel lehet ismerni a 2006-os vérengzés fő felelősét. A Mammut környékén tehát megtalálható, ha a hazafiak el szeretnének vele "beszélgetni" az élet dolgairól.

Vágó László
A szemkilövő Tinesz
"Emberekre lőtt, uram!" - "Igen, és?"
A másik rendőrállat neve Tinesz Mihály. Ő vadászpuskásként, azaz amolyan mesterlövészként szolgált Vágó László csapatában. A kérdés persze adott: mit keresett egyáltalán egy mesterlövész egy utcai tüntetés feloszlatásán? Tinesz Mihálynak, mint az alábbi képeken látható, igazi szadista feje van.

2006-ban ránk vadászott Tinesz, de most fordult a kocka

Friss: olvasóink jóvoltából íme Tinesz Mihály privát mobilszáma: 06-70-330-4578
Egy másik olvasónk pedig megszerezte és leellenőrizte Tinesz otthoni, vezetékes számát is: 06-53-355-110
Tinesz Mihály korábbi száma: 06-70-421-5839 (ezt információink szerint most lepasszolta egy közeli hozzátartozójának). Nyugodtan hívjuk fel és érdeklődjünk Tinesz Mihály felől, kérdezzük meg, hogy mi a véleménye arról, hogy közvetlen közelről lőttek fejbe egy tucat embert, akik közül többen elvesztették egyik szemüket, súlyosan károsodott az agyuk és emiatt tönkrement az életük. A szemkilövetésből pedig Tinesz is kivette a részét. Ha a hangnem nem fenyegető, bármely telefonszámot felhívhatunk egy kis beszélgetésre, a félősebbek persze telefonálhatnak azonosíthatatlanul az internetről is (pl. Skype-ról, ha az egyenlegüket feltöltik, vagy hasonlók a voipszolgaltato.lap.hu-n).
A szemkilövő állat 2006-ban békés megemlékezőket nyomorított meg, október 23-án ő vadászott ránk. Most viszont fordult a kocka. Nyugodtan meglátogathatjuk az év bármely napján saját házában, nem kell előre bejelentkezni. Ajándékot feltétlen vigyünk, fejezzük ki hálánkat. Közeleg a szeretet ünnepe... Az elkövetkezendő napokban-hetekben még számíthat a látogatásunkra ő és a többi sündisznó, viszont pár hét, hónap múlva már könnyedén meglephetjük őt.
Kivágtunk a Célpont videójából két képet, ami 100%, hogy Tinesz házát mutatja, így ha valaki a helyszínre megy, könnyen megismerheti a brutális vadászpuskás házát. A korábban közzétett címről már elköltözött, az új cím olvasónk szerint ez: Nagykőrös, Cifrakert utca 11.

Itt lakik Tinesz

Háza másik szögből
A pufajkás Horn Gyula-i „Na és?” után egy évtizeden belül itt a hatalmi arrogancia újabb megnyilvánulása. Tinesz Mihály, amikor a Célpont riportere felveti neki, hogy emberekre lőtt, ennyit válaszol: „Igen! És?”. Horn Gyula a cinikus naésezése óta már a saját elvtársait sem ismeri meg, igaz, azok sem keresik őt. Maga alá pisil és időnként szerbül beszél.
Most kívánjuk azt, hogy Tinesz Mihály is hasonló sorsra jusson? Nem, inkább Nagy László vágyát szeretnénk beteljesülve látni. A hazafi, akinek a szemét valószínűleg Tinesz lőtte ki, annyit szeretne, hogy a bűnösök is érezzék azt, amit ő és a családja érez.
Ide kell eljuttatnunk Magyarországot, hogy a bűnösök is érezzék azt, amit mi, a miattuk szenvedő milliók érzünk nap mint nap. 
Geyer, Magyari - Kuruc.info