A holokauszt-inkvizíció újabb vizsgálatot indított Sylvia Stolz ellen. Ő az a férfiakat megszégyenítően bátor ügyvéd asszony, aki védte a revizionista Ernst Zündelt az ellene 2007 februárjában indított perben. Az igazságához ragaszkodó Zündelt öt év börtönbüntetésre ítélték véleményének kimondásáért a „demokratikus” Németországban. De védője sem úszta meg: a per során tett kijelentései miatt Sylvia Stolz három és fél év börtönbüntetést kapott. A hős asszony 2011 áprilisában szabadult.

Sylvia Stolz
Most pedig újból nyomoznak ellene a „toleranciabajnokok” parancsára, mert állítólag ismételten tagadni merészelte a holokausztot. Roppant érdekesen alakul a cionista diktatúra hatóságainak felfogása arról, pontosan milyen kijelentések minősíthetők „holokauszt-tagadásnak”. Sylvia Stolz ugyanis felszólalt egy konferencián, melynek témája az egyre szűkülő sajtószabadság kérdése volt. Az ügyvédnő arról beszélt, hogy a Zündel ellen zajló perben a bíróság nem tette lehetővé a számára, hogy a védelem szempontjából kulcsfontosságú dokumentumokat bemutassa. (Mint az az alábbi linkre kattintva látható, a cionista internet-kommandó már akcióba lépett, habár csak részsikert ért el: Sylvia beszéde még meghallgatható, de az elhangzottakat „kifogásolhatónak” és „durvának” minősíti a „You Tube közössége”.)

Beszédében a derék asszony felidézte a Zündel-per főbírájának szavait, aki az alábbiakban foglalta össze a holokauszt-inkvizíció működésének alapelveit: „Teljesen lényegtelen, hogy a holokauszt megtörtént, vagy sem. Németországban a holokauszt tagadása illegális, és ez az egyetlen tényező, ami a bíróság előtt számít.”

Horst Mahler
A cionista jogalkalmazás számára tehát az igazság kiderítése egyáltalán nem számít. Az ember esze megáll.
Sylvia Stolz egyébként annak a Horst Mahlernek a felesége, aki jelenleg 11 esztendős (!) börtönbüntetését tölti. Bűne természetesen „holokauszt-tagadás” és a „náci bűnök kisebbítése” volt. Az őt 2009-ben elítélő bíró azért is szabott ki rá ilyen szigorú büntetést, mivel úgy ítélte meg, hogy Mahlert „nem lehetséges újra tanítani”. Magyarán: nem hajlandó alávetni magát a holokauszt-agymosásnak. Immár ez is bűn.
Perge Ottó - Kuruc.info